Pentru genurile care le-ai enumerat acolo, mai potrivita ar fi o acustica, mai ales pentru rock si blues. Daca doresti sa-ti recomand una, spune-mi un buget.
Pai nu vreau sa dau mai mult de 400-500 de lei pentru ca cam dupa un an vreau sa imi cumpar si una electrica si no
Nu inteleg de ce nu-ti iei electrica acum, zi-mi de ce, te rog.
Pai mi s-a spus sa incep la una clasica sau acustica, sa invat la clasica si apoi sa trec la de aia electrica ( metal ). Asa mi a spus ca e bine sa incep sa invat bine la clasica si apoi sa trec la electrica. Eu sunt incepator si nu prea am cu astea. Daca ai putea sa-mi dai niste sfaturi, as fi recunoscator
Mda, cum ma asteptam, asta-i cel mai prost, tampit lucru, sa vrei sa canti rock-metal si sa incepi cu clasica, ca na, asa zice poporul, e mai bine sa incepi pe una clasica sau acustica.NU, in niciun caz, daca iti permiti una electrica, e mult mai recomandat sa incepi pe una, daca nu, si una acustica ar fi buna.Repet, daca iti permiti o chitara electrica si vrei sa canti metale, rock, nu are rost sa incepi cu una acustica, merita batuti cei care zic asa ceva.
Deci si daca icnepi de jos daca vrei sa canti rock, metal si Blues-uri etc... E bine sa incepi cu una electrica?! Eu m-am uitat la chitari electrice si ce zici un set de chitara cu vreo 700-800 de lei ( chitara + amplificator) e de proasta calitate, mar impiedica sa excelez? Si multumesc de celelalte imformatii si pareri pe care mi le-ai oferit, iti sunt recunoscator!
Da, exact e bine sa incepi cu una electrica, chiar si daca nu stii nimic.Si un set de 700-800 lei, nu te-ar impiedica, dar ti-ar parea rau dupa, mai bine iei o chitara electrica la 800 lei, si dupa o luna sau doua iti iei si un amplificator, sigur n-o sa-ti para rau dupa 1 an.Dar daca n-ai rabdare, si nu te intereseaza asa tare calitatea sunetului si a componentelor chitarei, poti sa iei unul asa. Tu alegi.Si n-ai pentru ce, mie imi pare rau cand cineva incepe pe acustica, ca "asa-i bine", si incepe sa cante master of puppets pe ea...Bafta!
Multumesc foarte mult! Si inca ceva: chitara electrica fara amplificator nu suna deloc?
Stiu ca am multe intrebari dar chiar vreau sa ma informez serios. La ce trebuie sa ma uit cand cumpar o chitara electrica sa imi dau semama ca e buna?> Ce trebuie sa aiba, dozele in ce stare...
Nu-i nicio problema ca intrebi, e cel mai bine asa.O chitara electrica fara amplificator de aude putin mai incet ca o acustica, dar e audibila.Si cand te uiti dupa o chitara electrica, mai bine intrebi pe cineva pana inveti tu, nu stiu daca-ti pot explica exact la ce trebuie sa te uiti, chiar daca pot zice ca ma pricep destul de bine. Daca as incerca, mi-ar lua foarte mult, poti sa ma intrebi pe mine, cel mai bine, sau pe cineva care stie, sau sa citesti review-uri pe internet.Intreaba tot ce-ti trece prin cap, te rog.
Iti multumesc pentru informatii, mai luminat in mai multe probleme, iti sunt recunoscator! Te vad ca un om forte de treaba daca ai fi dragut sami lasi un id de mess sau un link de la contul de fb? daca mai am nelamuriri sa am la cine sa apelez
Asta si voiam, iti las pe privat id-ul de messenger.
Eu spun ca mai bine iti iei acustica, o sa iti ia ceva timp pana te obisnuiesti cu corzile ca sunt din sarma dar e ok. Dupa mine mai bune sunt acusticele
Ai vreun argument? Si corzile nu sunt facute din sarma, sunt facute din fier, bronz si alte metale, sarma nu-i un material, e o forma.
Patricia444 întreabă: