| enyo a întrebat:

Vreau sa ma inscriu la un cor dar nu pot fara acordul parintilor mei. Nu vreau sa le spun deoarece vor rade de mine dar vreau sa cant. Ce sa fac? Cum sa le spun fara sa rada de mine?

Răspuns Câştigător
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa rada de tine. A canta intr-un cor este in primul rand o activitate care te implica intr-o comunitate. Printre cei selectati iti poti face noi prieteni si nu ar avea de ce sa se supere. A canta intr-un cor inseamna totodata a te educa muzical la un nivel superior. Nu cred ca le-ar place parintilor tai, ca in loc de aceasta activitate sa ai altele, care nu presupun niciun gram de educatie, ci din contra, te-ar putea duce in conjuncturi care iti vor fi defavorabile si chiar periculoase. Ar trebui sa fie mandri ca fata lor are talent si voce si ca s-a orientat spre ceva pozitiv si constructiv. Poti chiar astfel sa le expui situatia: cu mandrie si cu veselie pe chip. Poate ii vei putea determina si pe ei sa se bucure de bucuria ta. Pentru un parinte normal, exuberanta copilului este o adevarata hrana pentru suflet. Explica-le ca de mult ti-ai dorit asta in sufletul tau, ca ai fost selectata si considerata cu mult talent. Nu cred ca ar fi vreo problema. Felicitari!

3 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ignora teama de penibil, e un prim pas. Daca ti-e teama ca rad parintii, ce faci cand va trebui sa prestezi pe scena?

| ☺ Cristinik ☺ a răspuns:

Nu cred ca vor rade de tine, daca u stii intr-adevar sa canti spune-le dorinta ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar din ce localitate esti?