Nu cred ca ar trebui sa rada de tine. A canta intr-un cor este in primul rand o activitate care te implica intr-o comunitate. Printre cei selectati iti poti face noi prieteni si nu ar avea de ce sa se supere. A canta intr-un cor inseamna totodata a te educa muzical la un nivel superior. Nu cred ca le-ar place parintilor tai, ca in loc de aceasta activitate sa ai altele, care nu presupun niciun gram de educatie, ci din contra, te-ar putea duce in conjuncturi care iti vor fi defavorabile si chiar periculoase. Ar trebui sa fie mandri ca fata lor are talent si voce si ca s-a orientat spre ceva pozitiv si constructiv. Poti chiar astfel sa le expui situatia: cu mandrie si cu veselie pe chip. Poate ii vei putea determina si pe ei sa se bucure de bucuria ta. Pentru un parinte normal, exuberanta copilului este o adevarata hrana pentru suflet. Explica-le ca de mult ti-ai dorit asta in sufletul tau, ca ai fost selectata si considerata cu mult talent. Nu cred ca ar fi vreo problema. Felicitari!
Ignora teama de penibil, e un prim pas. Daca ti-e teama ca rad parintii, ce faci cand va trebui sa prestezi pe scena?
Nu cred ca vor rade de tine, daca u stii intr-adevar sa canti spune-le dorinta ta
anonim_4396 întreabă: