| TrustMe a întrebat:

Vreau sa-mi aleg un nou idol dupa ce tupac a murit si nu stiu pe cine sa aleg dintre Justin Bieber si Miley Cyrus. ma puteti ajuta?

24 răspunsuri:
| xSoaked a răspuns:

JB si Maili? Nu iti recomand astfel de idoli rolling on the floor Mai ales dupa ce l-ai avut pe "the great" tupac... astia 2 nu se compara cu el!

| djza a răspuns:

Eu zic să-l ai ca idol pe Nicolae Guță, pentru că are muzici foarte misto, și dacă tot esti BO$$ trebuie să fii și jmeker, nu?
Cum să ajungi de la 2pac la aștia 2 copii? Of, of...

| AndutzaAndu a răspuns:

Fernando de la Caransebeş - Idolu' la femei.
Acum la bărbaţi nu ştiu care poate să fie. Nikita probabil thinking

| amaadina a răspuns:

Combini pe 2pac cu Miley si cu Justin? laughing
Omg... ce'or ajuns copiii din zilele astea...
Pun pariu ca te uiti si la Hannah Montana laughing

| IrinaAndreea a răspuns:

Sper ca tu glumesti acum. straight face

| ahahhah a răspuns:

Niciunu laughing amandoi sunt call meu

| Sorinella20 a răspuns:

Eu nu m-as orienta la niciunul dintre cei doi. Nu se pot compara cu 2pac happy

| Serendipity17 a răspuns:

Dar dc trebuie sa alegi doar dintre ei 2? mai sunt atatia artisti in lume.totusi eu zic justin bieber happy

| BubbleA a răspuns:

Cred ca glumesti:O Idolul este o persoana pe care o indragesti cel mai mult si o respecti.NU e un produs pe care sa il alegi ca si la piata.

| Kira9747 a răspuns:

Depinde de cine iti place mai mult, eu sincer as alege-o pe Miley Cyrus, este mai draguta

| Anonime a răspuns:

Amandoi, un idol si o "idolul"

| UnZambetTeRog a răspuns:

Pot sa spun ca amandoi canta fain :X
Dar miley e foarte fitoasa... big grin
Si despre justinu nu pot spune multe

| analia0103 a răspuns:

Eu las alege pe justin pentru ca miley se drogheaza...

| Adriana_8922 a răspuns:

Florin salam laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere nickname-ul tau ma face sa cred ca ai pus prost intrebarea.Cred ca vroiai sa zici:"Vreau sa-mi aleg un nou idol dupa ce tupac a murit si nu stiu pe cine sa aleg dintre Nicolae Guta si Florin Salam.ma puteti ajuta?"

NU, copilule de maxim 12 ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere nickname-ul tau ma face sa cred ca ai pus prost intrebarea.Cred ca vroiai sa zici:"Vreau sa-mi aleg un nou idol dupa ce tupac a murit si nu stiu pe cine sa aleg dintre Nicolae Guta si Florin Salam.ma puteti ajuta?"

NU,copilule de maxim 12 ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU,copilule de maxim 12 ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Glumesti, nu? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici unu! dar de preferabil Miley Cyrus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

App uh esti baiat? deci buna vreau sa iti sp ceva dar trebuie e ca nu vreau sa te superi in primul rand acel justin bieber a kantat cu mine nu reau sa imi dau numele am id lui nr de tel cred ca stiti ca o fata a castigat eurovision si e romanca aceea sunt eu in fne eu as sp ca justin dar sincera nu-s fana lui dar el este mult mai de trebuie pe langa hanna monthana draki e o mare curva credeti'ma o kunosc foooarte bine s-a culcat cu fratii jonas este si filmata e pe youtube e o kurva a pozat nud in playboy si e fitoasa enervanta tupeista etc parearea mea ar fi justin dar nu stiu asa e sa alegi pe cine vrei uh dar nici el nu e mare lucru happyhappy te pup pawave aaaa uite id lui justin daca il vrei justin_bieber943 el este nu glumesc iti da si weeb si il am si pe al hanney sskate_hope in fne alea sunt idiurile lor scuze ca ti l-am dat si pe al hanei dar mai bine intreab-o uh pe mess si vezi ke zice sa vezi tu ca sp adv ca sa **** cu fratii jonas si sa stii ca nu mint ea mi la dat fata in fata cu mine si justin lf dar eu cu justin ne intelegenm foarte bine uite sal intrebe de beatrice sa vezi ca iti zice multe hai te pup pa wave:*:*

| eu6andrea a răspuns:

Wtf laughingrolling on the floor

| iakelclaudiu a răspuns:

Oameni buni nu vedeti ca bossu asta nu il mai asculta pe tupac pentru ca a murit... hai in *** sal omoram si pe guta si pe salan si pe anchilozatu ala pitic si scapam in morti lor de manelisti...

| Burner94 a răspuns:

Frate fara suparare, dar in comunitatea asta sunt tot felul de distrusi straight face

| dianaBanana a răspuns:

Sincer...imi place cum camta miley cyrus, pacat ca falseaza, si nu falseaza ea; are vocea trucata de fetele din cor, desi ele nu se vad... exista si sunt multe, putine mel a le lui miley cyrus sunt cantate numai de ea, pe cand justin biber canta el.SOLO pe bune, insa daca privesti si la actorie.mda e la fel, nu stiu de justin dar miley daca nu ar fi fost tasu'{chiar ea a zis asta} ar fi fost un om normal si acum. daca iti amintesti intr-un interviu a spus ca nu fusese acceptata si din moment ke tasu participa cei din redactie au aleso si pe ea {parerea mea e J. B.}

Întrebări similare