N-am ţinut niciodată una în mână,deci nu prea ştiu,dardin ce văd pe net, este tot o chitară de proastă calitate pentru începători.
La început e ok, până înveţi, după care când vrei să treci la ceva mai complex, o să-ţi dai seama că nu duce chitara. Şi pe electrică avansezi destul de repede dacă te ţii de treabă...
Eu am un Fender Squier. Dupa parerea mea, este destul de buna, insa pentru incepatori si pentru cei care nu doresc ceva extrem de performant. Pretul este in jur de 10-11 milioane de lei vechi, fara amplificator.
Nu-ţi lua Harley benton că-s praf.
http://www.magazinuldemuzica.ro/......56131.html
Aşa ceva e mult mai avantajos.
Ce parere ai de C.Giant?
N-am ţinut niciodată una în mână,deci nu prea ştiu,dardin ce văd pe net, este tot o chitară de proastă calitate pentru începători.
La început e ok, până înveţi, după care când vrei să treci la ceva mai complex, o să-ţi dai seama că nu duce chitara. Şi pe electrică avansezi destul de repede dacă te ţii de treabă...
C.Gigant e super. dupa mine nu-ti trebuie una mai buna.Am primit una de ziua mea anul asta sh cant la ea toata ziua vrea maica mea sa mi-a ia ca o doare capu ))Funda?