| Claudiu709 a întrebat:

Vreau sa-mi pun cateva muzici selectate de mine pe un CD.Cum sa fac asta? FUNDA celui care imi spune!

4 răspunsuri:
| Danutu a răspuns:

Caspyk ca sa pui muzica pe un CD de pe PC-ul tau iti trebuie nero un program foarte folosit deci haide sa-ti zic:

1.baga CD-ul in PC
2.deschide nero
3. apasa pe Make Data CD
4. o sa-ti apara un patrat
5. apesi Add
6.Selectezi muzica
7. dai next
8. apoi Burn
Si gata

| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Păi nu e mare filozofie.Ai nevoie de un PC şî un CD/DVD writer.Acuma depinde şi de„dotarea" PC-ului, adică dacă are un program de scriere CD/DVD sau nu.
Ca program de scriere CD sau ardere(vine de la „burn")(că aşa îi zice la ce vrei tu să faci) cel mai popular este Nero(versiunea 7.11 ţi-o recomand dar vezi că este cu licenţă) dar mai sunt şi o sumedenie de programe specializate în această operaţie cum sun Deep burner,etc; uite aici o listă cu programe de scris CD-uri la geru, unele şi gratuite, dar recomand să citeşti informaţiile că nu toate sunt bune :http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/.
Dacă nu dispui de un soft specializat în scriere de Cd-uri poţi face aşa:
selectează melodiile ce vrei să le scrii(aici poţi să optezi şi prin a le pune într-un folder,dar nu este obligatoriu),le selectezi, apoi folosind funcţia „copy/paste" le pui în My computer/unitatea CD/DVD ce se distinge prin iconiţa specifică, apoi dă un „click dreapta" şî selectează opţiunea „scrie aceste fişiere pe CD"(nu mai ţin minte cum îi în engleză că eu am Windoza în Română); acum ar trebui să îţi apara expertul de scriere CD/DVD. Urmează instrucţiunile date de acesta. Dacă vrei să foloseşti o viteză de scriere mai mică(ceea ce este recomandat pentru ca citirea Cd-ului să fie mai rapidă) urmează paşii următori:
click dreapta pe unitatea CD/DVD şi selectează „proprietăţi"
din fereastra ce apare selectează tabul „se înregistrează" şi apoi vei vedea undeva jos că este un chenar în care scrie„cel mai rapid"(asta îi setarea inplicită)
selectează de acolo viteza de scriere dorită şi apoi confirmă cu OK.
Succese şi sper că tye-am lămurit măcar în mare.
La programele de scriere Cd-uri procedeul diferă de la program la program.

| Lory_7920 a răspuns:

Cu programul Nero.

| Danutu a răspuns:

Ne dai funda?