| livestrong a întrebat:

Vreau sa stiu care e cel mai bun program de facut muzica, si sa fie si simplu de lucrat pe el... Am compus o melodie la pian ma pricep la asta cant de 14 ani insa nu ma pricep pe programe de facut muzica am auzit de cubase, FL studio da astea sunt pentru muzica electronica.

5 răspunsuri:
| spot a răspuns:

Fruty loops este unul foarte simplu. ai multe programe printre care: Ableton Live 7. 01; Cubase SX3; Reason(este foarte bun, la fel si cubase). Eu mai folosesc fruity loopsul doar la unele negative. incerc sa fac niste negative de hip-hop. dar sunt destul de grele si complexe programele astea. daca vrei sa faci ceva cu adevarat serios ti le sugerez pe cele 3 mentionate. bafta

| teenpress a răspuns:

Daca ai clape cu mufa si recomandat si un mixer micut, poti sa inregistrezi in Fruity loops, Cubase sau Reason si apoi sa mai modifici, sa mai adaugi si tot asa. Daca vrei doar sa compui, FL are foarte multe pluginuri ce-ti ofera libertatea sa faci ce vrei. Sfatul meu, e sa folosesti FL pentru inceput si sa te documentezi mai bine despre el. Vezi tutoriale pe net.

| Kalle a răspuns:

Fruity loops il poti lua de aici ;) http://www.stagepass.com/download/flstudio.html

| Ioana_Muresan_1997 a răspuns (pentru Kalle):

E gratis programul ăla? L-am incercat, dar nu mi se pare ceva foarte util. Eu am nevoie de un program gratis, dar să fie ceva de calitate.

| I'am_Lucifèr_1989 a răspuns:

FL studio nu ti se pare foarte util? Dar tu mai exact ce ai vrea sa faci cu programul?