| Anahiteamo a întrebat:

Vreau sa stiu si eu ce s-a mai intamplat pe disney channel ca nu m-am mai uitat de mult. ce o sa mai dea pe canalul asta. ceva nou? a mai aparut ceva nou?

6 răspunsuri:
| just for me a răspuns:

Zeke si Luther, Sonny with a canche, I'M in the band, si cam atat stiu.se termina Hannah Montana 3, si incepe cred Hannah Montana 4 sau Hannah Monatana Forever cum zic ei.asa stiu cat m-am mai uitat cu fratemiu mai mik.mai vezi si tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de cand nu te-ai mai uitat tu.

| Insurgent a răspuns:

Nu ma uiy, dar eram nevoita la varamealaughing, in fine, deci este sambata lui sonny, episoade noi din chestia aia cu nevastuica, ep noi din bafta charley si cam atathappy

sper ca te'am ajutat

| Bianca26bb a răspuns:

Urmatoarele:
Serial nou: I'm in the band=despre un baiat care vrea sa intre intr-o trupa rock care o considera foarte faimoasa(nu prea e asa...).
Este si Bafta Charlie, despre o fetita mica, de vreo 2 ani adica, care este destul de neobisnuita...
Mda...
Si un nou sezon Hannah Montana, cica Forever.
A, si daca nu te-ai uitat demult, este si Jonas, si Sonny si steluta ei norocoasa, Vrajitorii din Weverly, care s-ar putea termina[apropo o sa fie sambata lui Sonny].

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

16 dorinte

Întrebări similare