Cantareata Disney renumita in USA a declarat intr-un interviu catre revista Popcorn ca va veni in Romania! Aceasta a spus ca datorita multimii ei de fani s-a gandit sa concerteze si la noi in tara! Revista Popcorn i-a lua un interviu:
Popcorn: Buna, Demi! Fanii din Romania sunt nerabdatori sa te vada! Cand vei concerta in Romania?
Demi Lovato: Salutare tuturor! Multumesc tuturor fanilor care ma sustin si intr-adevar sper ca voi concerta in Romania! Este o tara foarte frumoasa cu fani minunati! Am primit o gramada de mesaje de la fanii mei din Romania!
Popcorn:Fanii sunt innebuniti dupa tine, imediat dupa lansarea filmului Camp Rock. El ti-a adus succesul cel mare!
Demi Lovato: Intr-adevar! Camp Rock mi-a adus succesul cel mare! De cand eram mica imi doream sa fiu cantareata iar acum visul meu s-a indeplinit!
Popcorn:In film ai jucat alaturi de fratii Jonas. Cum ti s-a parut? Se aud zvonuri cum ca ai fi impreuna cu Joe.
Demi Lovato:Fratii Jonas sunt foarte draguti si foarte haiosi.Mi-a facut mare placere sa joc alaturi de ei! Dar cu Joe nu am fost niciodata! Est un tip foarte de treaba dar suntem doar prieteni!
Popcorn: OK, Demi! Acum ca ne-ai dezvaluit aceste informatii fanii se bucura ca vei concerta in Romania, dar ce mesaj le poti transmite?
Demi Lovato:Va iubesc mult si va multumesc pentru sustinere! Sunteti niste fani adevarati si abia astept sa vin in tara voastra! Sper sa ne vedem curand! Va pup pe toti!
deci demi va veni in Romania ce tare:X:X:X sunt o mare fana deci cred ca voi merge dar data nu a spus-o...
anonim_4396 întreabă: