| IcsD a întrebat:

Vreau si eu melodii triste: de tristete, durere, cum ca n`am pretuit, cum ca am pierdut.

Răspuns Câştigător
| Firefly a răspuns:

Voltaj-Vara trecuta
Annes- Atat de greu
Bullet - A fost odata
George I feat Shaaman and DOra - Ca 2 copii
Almost Lover - A fine Frenzy
Eu cu mine - Voltaj
Dj Aligator -- Close to you
3 Sud Est - Vorbe care dor
Natasha bedingfield- Soulmate
Justin Timberlake - Cry Me A River
Rihanna - Take A Bow
Hi-Q - Dor de tine, dor de noi
Anna David - Fuck You
taxi - mi-e dor si doare
Claudia Pavel - Don't miss missing you
Beyoncé - If I Were A Boy
Cascada- Everytime we touch
Florin Chilian- 10, Chiar Daca
Nane-ganduri la miezu noptii
Shine [BIONDO]
Superhuman - Chris Brown feat. Keri Hilson
Adi Cristescu - Nu vreau poveste de amor
Dj Magoon ft. Dj Khan - In your dreams
beautiful day (play & Win)
Holograf Vine o zi
Paula Seling - Timpul
Blush - Aly and AJ
Mandinga-PERDONAME
JE T'AIME-LARA FABIAN
Adda ft. Teasta- Minti murdare facute praf
Voltaj Noapte buna
Oceana Cry Cry
Taylor Swift: Id Lie, Love story
Nicu Alifantis*Emotie de toamna*
Florin Chilian - Chiar daca
Nicole Scherzinger - Save Me From Myself
Kat DeLuna - Love Confusion
Mandinga - Donde

6 răspunsuri:
| Romancutza a răspuns:

Kate Alexa-Another Now

Aia din titanic-My heart will go on

Guns N'Roses - Don't Cry

Ciprian Porumbescu - Balada

Holograf-mai vine-o zi

Limp bizkit-behind blue eyes

Moloko- Requiem for a dream

Topul celor mai triste melodii

Telefon Iphone Replica I9 (I68) 3G Dual Sim Touch Screen NOU
299 RON

natura in Islanda
Florine eu sunt tac`tu!
Care-ai schimbat parola?
La pescuit de biciclete...
Adunati-va toate servetele, pentru conservatori, batistele! Cei de la Rock's Backpages au publicat, marti, top 20 al celor mai triste melodii din toate timpurile.

Cea mai trista melodie, care ar face sa planga pana si cel mai fericit om de pe planeta, este "He Stopped Loving Her Today" - George Jones, urmata de "It's Over" de Roy Orbison, celebru nu doar pentru "Pretty woman".

"Fericita" castigatoare a locului trei este "I'm A Fool To Want You", pe care maestrul Frank Sinatra a scris-o dupa ce a cazut in depresie. Tot din cauza unei femei. Tocmai se despartise de Ava Gardner.

"Heart Like A Wheel", care apartine lui Kate and Anna McGarrigle - mama si fiica, ocupa locul patru pentru interpretare. Daca nu am stii ca cele doua sunt facute din carne si oase, am spune ca nu canta doua femei, ci doi extraterestri cu voci dumnezeiesti.

Melodia care a reprezentat coloana sonora a filmului "Stafia", "You've Lost That Lovin' Feelin'", semnata The Righteous Brothers, este motivul pentru care pe la mijlocul filmului toata lumea incepe sa-si stearga, subtil, lacrimile. Pentru suspinele pe care le-a strans a obtinut un binemeritat loc cinci.

Pe locul sase este "Nothing Compares to you" - Sinead O'Connor, care inca produce oftaturi si fete triste. Iubit si acum, cantecul a tinut topurile o buna perioada de timp.

Din topul celor mai triste melodii ale tuturor timpurilor nu au scapat nici "I've Been Loving You Too Long" - Otis Redding, "Knowing Me Knowing You" - Abba, "Stay With Me" - Lorraine Ellison, "I can't make you love me" - Bonnie Raitt, "The Tracks Of My Tears" - Smokey Robinson & the Miracles.

Alte melodii care au udat indeajuns de multe fete sunt "Long Distance Love" - Little Feat, "I Just Don't Know What To Do With Myself" - Dusty Springfield, "I Go To Sleep" - The Pretenders, "Alone Again Or" - Love, "Don't Worry 'Bout Me" - Billie Holiday, "Say Hello, Wave Goodbye" - Soft Cell, "One Day I'll Fly Away" - Randy Crawford, "It Makes No Difference" - The Band, "So Sad (To watch good love go bad)" - Everly Brothers.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Jeannie is afraid of the dark", cantata de Dolly Parton (daca intelegi textul iti garantez ca vei plange). Uite si link: http://www.youtube.com/watch?v=Sb_ge98qFSs

| Laur_3139 a răspuns:

Michael Jackson-You are not alone:X

| verbatim082 a răspuns:

U2- With or without you