| FlorianMitu a întrebat:

Vreau si eu muzica rock dar mai lenta dati-mi linkul sau luati id meu florinel. florin66 si mi le dati acolo

24 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Jeff Watson - Around the Sun

| Robertyz a răspuns:

Lenta... Incearca Scorpions - Winds of Change / Scorpions - Send me an angel sau ( http://www.youtube.com/watch?v=mc_pylZ8b-0 ) < -- E o melodie mai trista insa este foarte frumoasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai usor puteaI sa le downloadezi singur. Iata o idee...nu-ti mai da id-ul pe neu unde pot toti sa ti-l ia...mai ales daca ai si o parola usoara ia-ti adio de la el

| allynutsa a răspuns:

Gun'N'Roses-kiss from a roselove struck

| LuvTH4ever a răspuns:

Incearca Tokio Hotel happy

| Woodenpints91 a răspuns (pentru LuvTH4ever):

A întrebat de muzică rock, nu gay-sme pop.

| LuvTH4ever a răspuns (pentru Woodenpints91):

Tokio Hotel este trupa rock, in cazul in care nu sti cum suna o melodie rock, daca nu sti nu te mai baga. Si niciunul din trupa nu este pe invers, si nu vad in ce calitate te trezesti tu sa comentezi.

| Dumnezău a răspuns (pentru LuvTH4ever):

Fata draga, faci niste confuzii grave...

Rock, legendar chiar: http://www.youtube.com/watch?v=Dg3o-fL4GC0
Chestie scarboasa, fixata pentru fetite si baietei curisti de 8-15 ani, care e pop cu niste influente de rock: http://www.youtube.com/watch?v=WhIlqBqRtuw&ob=av2e

Invata sa faci diferenta, Tokio Hotel sunt la multe mile departare de ce ar trebui sa insemne o trupa rock.

| LuvTH4ever a răspuns (pentru Dumnezău):

Daca nu-ti place tie Tokio Hotel asta nu inseamna ca nu poti sa recunosti un adevar. Si " chestie scarboasa... " ce ai mai scris tu acolo, e decat parerea ta personala, pastreaz-o decat pentru tine nu-i mai plictisii pe altii cu ea. Daca nu stii... documenteaza-te!

| Bogdanux a răspuns (pentru LuvTH4ever):

Tokio Hotel nu e nici trupa rock, nici trupa pop, nici trupa pop/rock, ci o trupa de afterpuberi. Daca tu vezi pe net ca ei canta ce canta, nu inseamna ca e si adevarat.

| Downfall a răspuns (pentru LuvTH4ever):

Ăla nu e rock, fată dragă, e poponăreală.
Exemplu de rock adevărat: http://www.youtube.com/watch?v=QgQaa_B6ATI
Documentează înainte să faci afirmaţii greşite!

| LuvTH4ever a răspuns (pentru Bogdanux):

Nu neaparat ce se vede pe net, dar dupa coloana sonora poate oricine sa-si dea seama ca e trupa rock. Dar n cred ca mai e cazul sa ma mai cert cu niste inculti care nu pot sa faca diferenta intre coloanele sonore si nu au tupeul sa recunoasca un adevar doar pentru ca nu le place formatia si au niste probleme grave.

| LuvTH4ever a răspuns (pentru Downfall):

Aia e problema ta personala, daca tie nu-ti place asta nu inseamna sa nu recunosti un adevar, si rock-ul ala de la link-ul taw e zgomot nu e muzica. M-am documentat stai linistit oh go on, nu-mi duce tu grija.

| Bogdanux a răspuns (pentru LuvTH4ever):

Incult? In locul tau taceam.

| Arikumo a răspuns (pentru LuvTH4ever):

Queen e nu e muzica? Te-as calca in picioare apoi te-as urmari cum mori in durere, animal prost

| LuvTH4ever a răspuns (pentru Arikumo):

laughing daca ai scris asa ceva inseamna ca ai probleme grave la cap, si animal prost esti tu k nu poti sa-ti dai seama de niste chestii. Si la voi predomina spiritul de turma, un ciumpalac a scris o prostie si toti dupa el. laughing si nu mai comentati aiurea, stiu din surse sigure ceea ce stiu si asa ca nu va mai obositi sa comentati doar ca sa va aflati in treaba. preferati zgomotul in loc de muzica adevarata. Asa ca mai documentati-va si voi inainte sa tastati ceva.

| Dumnezău a răspuns (pentru LuvTH4ever):

Fato,am ascultat aproape toate melodiile de la Tokio Hotel,pentru ca nu vreau sa devin hater nejustificat,abia de am gasit o melodie decenta,si anume "World Behind My Wall" unde se pliaza bine vocea lui Bill Kaulitz, pentru ca in marja aia de eroare ar trebui sa se opreasca ei, pentru a suna cat de cat decent.Adica,in pop,fara sa incerce sa para mari rockeri sau, mai rau, metalheazi.Nu e ca nu recunosc un adevar,dar poti linistit chiar,sa faci pop pe chitara,cum fac baietii astia patru,si nu ar mai trebui considerati rock, ca de la perioada cu "Schrei" ei si rock-ul sunt antonime, no offense.

E doar parerea mea personala.Asa e corect dpdv gramatical.Si nu-i plictisesc cu parerea mea pe altii, pentru ca mai mereu e adevarata, in ce priveste muzica.Stiu destula muzica, incat sa le spun unora ce sa asculte si ce sa nu.

Ia aici niste rock bun:
http://www.youtube.com/watch?v=COsEF0bDnN4&feature=related

| Woodenpints91 a răspuns (pentru LuvTH4ever):

Ok,i spus despre Quuen că e zgomot,nu muzică şi crezi că tokio hotel cântă rock. PEntru afirmatiile ăstea două,în special pentru prima,te-aş călca pe gât cu bocancii dacă am fi faţă în faţă.
Nicu nu ştiu dacă merită sămă mai obosesc sa-mi exprim scârba şi dezgustul pe care le am faţă de persoanele ca tine.
Rămâi cu homosexualii tăi pseudo rockeri, iar dacă vreodată o sa întâlneşti un tip cu părul lung, să-i spui că queen e zgomot şi tokio hotel rock.
Până acum suntem vreo 4 care ţi-am spus cât de căcat sunt tokio hotel, şi că tu sugi de la viaţă. Tot nu vrei să înţelegi?
Marş!

| wforweirdo a răspuns (pentru LuvTH4ever):

Tu te trezeşti mă să spui că altu are probleme grave? Incredibil. Nu mai spun nimic, o părere în plus sau în minus nu o să îţi schimbe oricum gândirea. Eşti o cauză pierdută laughing

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns (pentru LuvTH4ever):

Ok,ţi-am citit toate răspunsurile la întrebarea asta,şi cu regret şi o milă scuipată afirm că eşti oligofrenă,incultă,afoană şi pur şi simplu idioată. Meriţi să mori în cele mai aspre chinuri,şi să te scufunzi într-o baie de acid, de orice fel.Iar dacă eşti troll, la fel.

| LuvTH4ever a răspuns (pentru SongsoftheSabbathSacrifice):

E o tara libera fiecare asculta ce-i place, si muzica ( melodiile ) in care se regaseste, p mine ma doare drept undeva de ce ziceti voi. TH e cea mai buna trupa rock din punctul meu de vedere si sa comentati de ei atunci cand o sa ajungeti la performantele lor, cand o sa castigati premiile care le-au castigat ei. Ziceti k e o trupa de poponareala, in conditiile in care nici unul dintre ei nu este pe invers, si asta mi se pare o doza foarte mare de prostie din partea voastra. Cand veti ajunge voi la performantele lor atunci puteti sa comentati. si am ajuns la concluzia ca aveti grave probleme la mansardawinking mai bine va duceti sa va tratati. Ji nu mai continui discutia k din punctul meu de vedere este inutil sa mai vorbesc cu niste retardati mintal k voi.

Te superi dacă nu am stat să citesc? Nu de alta,da' nu pot,mai dă şi tu pe la şcoală, măcar aşa, să n-ai absenţe.

PS: Mori.

| LuvTH4ever a răspuns (pentru SongsoftheSabbathSacrifice):

Am dat pe la scoala, nu ai tu grija mea dar eu am si scoala vietii care mi se pare mult mai importanta decat cealalta de o facem toti. e mai bine sa inveti sa te descurci in viata decat sa inveti si sa fi dat la o parte mereuwinking. Si scriu q prescurtari pentru ca nu are rost sa-mi mai obosesc degetele tastand pentru cateva oi, q siprit de turmawinking. Ji nu mai comentati atata despre persoane ( TH { formatia } si despre mine ) care nici macar nu le stiti personal. Mi-am dt seama ce va duce p voi capul si mi-e mila de voi.

Încă mai vieţuieşti?