| yourgirl4ever a întrebat:

Vreau si eu o melodie care se refera la un baiat care are o iubita dar vb si cu alta fata si nu stie pe care sa o aleaga.eu sunt iubita lui si as vrea sa.i dedic o melodie din asta si sa inteleaga ca il iubesc si sa o lase pe aia. el zice ca nu are nicio treaba cu ea si ca nu stiu ce. dar aia il tot cauta si ii zice ca il iubeste ca sa ma lase pe mine si alte prostii.am stat cu el de vb am incercat sa ii explic ca daca nu termina cu aia pe mine o sa ma piarda si a fost un timp cand nu mai vb cu ea dar acum iar a inceput si nu stiu c sa mai fac.va multumesc si as vrea un raspuns cat mai urgent

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

Daca te iubeste, te iubeste si nu o mai baga pe respectiva in seara, in niciun fel. daca nu face asta, nu te mai injosi si ai putina demnitate. Daca vrei ca cei din jur sa te respecte, impune respect, si in primul rand ai tu respect fata de tine. nu s-au terminat baietii...

4 răspunsuri:
| Raiiiisa a răspuns:

O melodie nu poate schimba o situatie de felul acesta.Cel mai bine ar fi sa-l privesti fix in ochi si sa-i spui mai mult decat ar putea aude intr-o simpla melodie..Nu lupta pentru cineva care nu te merita, sau cel putin nu e in stare sa aiba grija de tinehappy

| justme9 a răspuns:

Nimic mai potrivit decat Avril Lavigne-girlfirend
http://www.youtube.com/watch?v=Bg59q4puhmg

| AllexTheWolf a răspuns:

O sa-l presezi daca il pui sa alega, daca fata aia arata mult mai bine ca tine e de rau doar daca pe baiat il intereseaza formele, daca ii pasa ca tii la el o sa ramana cu tine, gelozia nu e pre buna, dar arata ca iti pasa. Baftawinking

| Dodienne a răspuns:

Nane-Confuz