N-am auzit de "rook" in viata mea. Poate de rock.
Daca deja pui intrebari gen "e normal sa ascult si eu rock?", e clar ca nu o sa iti intre rock-ul in sange si in suflet niciodata.
O trupa potrivita pentru "incepatori" este Green Day. Continua cu Three Days Grace, Breaking Benjamin, Skillet, Nickelback. Eu astea le-am ascultat de la inceput, asa mi-a intrat rock-ul in suflet. Prima melodie rock pe care am ascultat-o vreodata se numeste "Breaking Benjamin - The Diary of Jane" - te sfatuiesc sa o asculti. Daca vrei ceva mai putin dur pentru inceput, melodii precum"Green Day - Boulevard of broken dreams"; "Good Charlotte - The Anthem" sunt ideale.
Oricum, ca trupe pentru inceput iti recomand asa:
Green Day (perfecta pentru inceput)
Good Charlotte (perfecta pentru inceput)
Skillet
Three Days Grace
Breaking Benjamin
Bon Jovi
Sper sa se lege ceva de tine si sa descoperi cu adevarat rock-ul si ce inseamna el. Bafta.
Si eu am inceput sa ascult rock si am inceput cu Limp Bizkit is calumea, mai sunt The Pretty Reckless, 30 second to mars, the fallen, black veil brides si mai multe
Sall din nou: trupe rock ar fi:
dimmu borgir-born in hell, gateways, the sacrilegious scorc, the serpeting ofering...etc
disturbed-down with the sickness, forsaken, darkness, voices
dope-die mother fucker die, always, i'm back
Linkin parca:-from the inside, by my self, no more sorrow, (etc.multe si faine)
altar-la noi,
voltaj
Limp bizkit-the truth, break stuff,(sunt fenomenali)
Rains-look in my eyes
evanescence-bring me to life, whisper, my immortal.etc
marilyn manson-para noir, this is the new shit.etc
goodsmak- love-hate-sex-pain, vodoo
apocalyptica- i don't care
epica-cry for the moon, sensorium, feint
Green day-21 guns
lunatica-spell, silent screem
mortal love-i want to die, memory, hate to feel
ill nino-what comes around, make me feel, numb.
tiarra-ielele, requiem pentru un erou
nightwish-nemo, planet hell, end of all hope.
tiamant-gaia, prey
system of a down-chop suey, sugar, inversion
drowning pool-tear away, bodies
korn-falling away from me, twisted transistor
theatre of tragedy-storm, venus, frozen
skillet-look for the angels
crazy town
breaking benjamin-i will not bow, lights out
children of bodom-like a bodom, follow the reaper
metallica-nothing else matters
cradle of filth-a gothic romance, no time to cry.
si mai sunt muuuuulteeeeeee precum bathory, venom, lacuna coil, tokio hotel, guns'n roses, him, cadaveria, pantera, rammstein, bon jovi, deathstars, dope stars inc, angtoria (cea mai faina melodie este original sin)iron maiden, papa roach.etc.
Funda? nu pune intrebari cum ar fi: "e normal?" asculti ceea ce vrei...si tu pari sa fi scapat de miley, si justin, si jonas brother.si in special pop...eu de exemplu am plecat de pe hip-hop (fiind cam inrudit cu rockul acest gen) PEACE
ps: ti-am dat si rock, si metal.
Ozzy Osbourne
green day
iron maiden
ac/dc
metalica
guns n roses
pantera
skillet
cam atat stiu
Sunt mai multe grupe:
Linkin Park
Tokio Hotel
The Gazette
Dir En GreY
Alice Nine
Acestea sunt doar citeva
Ok deci vrei rock bvo eu asc mult rock. iti recomand nightwish rammstein green day three days grace disturbed cradle of filth within temptation nickelback deep purple evanescence linkin parca slipknot in fine dk vrei mai multe despre rock intra pe www.metalhead.ro sau pe www.roxwel.com
1.Pai in primul rand nu se scrie "rook".Doamne.se scrie pur si simplu Rock.
2.incearca sa nu mai scrii cu "ca" scrie in regulament.
3.trupe de rock sunt foarte multe, depinde ce anume tip de rock vrei sa asculti.de la balade rock pana la rock putin mai dur.
iti dau cateva exemple tu iti alegi: AC/DC, Iris, HIM, Rammstein, Nightwish, Iron Maiden, Guns n Rosses.etc.sau pur si simplu cauti pe Google
Sper ca te-am facut sa intelegi.aa.si daca e normal sau nu asta decizi tu fiecare isi alege stilul de muzica pe care il asculta. dar decat manele. e mult mult mai bine rock
byeee!
In primul rand se scrie "RocK" si in al doilea rand interpreti sunt foarte multi, de exemplu :Metallica, Ac/Dc, Simple Plan, Guns'n'Roses, Linkin Park, Rhcp, Zebrahead, Nickleback, etc.
Este ok sa asculti rock, poti asculta rock clasic, acela e cel mai tare, mie imi plac trupele Scorpions si Metalica.Succes
Eu am inceput cu Green Day si Him.
Alte trupe frumoase :
1. Fit for Rivals
2. Metalica
3. Linkin parca
4. Skillet
5. Nightwish
6. Breaking benjamin
7. Good charlotte
8. Three days grace
9. AC/DC
10. Rammstein
Mai sunt multe, poti cauta si pe google.
Funda?
anonim_4396 întreabă:
Catiy întreabă:
maria91011 întreabă:
Ancuta5678 întreabă: