Cred ca am spus si in intrebare. Din cauza faptului ca cea mai folosita si vizitata categorie e ''dragoste si sex'' unde e plin de mucosi care nu stiu sa-si faca laba Si apoi cand intru in categoria "Muzica" vad doar chestii de genul "Cine e mai buna? selena gomez sau hana montana?''
Te corectez
Tarja Turunen sau Taylor Swift
Taylor Swift sau Miley
Selene sau Bibăr
De Hanna, încă nu am auzit
Sincer nici eu n-am auzit de Hanna dar daca as vedea pe undeva vreo intrebare legeta de ea nu m-as mire deloc
Sincer... Nici eu.
Observ acum Faza e ca nici n-am prea stat pe TPU asa mult. Si cand am stat mai mult le-am raspuns retarzilor de 13 ani care vor sa aiba penis de 20 de cm si copilelor care raman gravide
Pfui. Atunci te invit să vizitezi mai mult categoria muzică, vei rămâne uimită câţi sunt, dar şi mai uimită de prostia omenească
Asa voi face!
Si cred ca prostia omeneasca nu ma mai uimeste cu nimic. Sau cine stie, mereu este cineva care face exceptie
Sunt câţiva. Este evident totuşi ca suntem in inferioritate, iar pe lânga asta nu punem prea multe întrebări aiurea cum fac alţii.
Subestimezi aceasta comunitate plina de diferite personalitati, si etnii, in general.
Eu ascult rock si metal.
Gresit. Am subestimat-o..pana acum
Si ma bucur sa aud asta.
Ăăă...ascult metal, dar nu mă consider metalistă sau vreo rockăriţă(sună şi aiurea)
Dap..suna destul de ciudat Dar felicitari~
Ba da. Acum ca te-ai facut vazut.
Sunt o gramada.Si eu ascult rock si metal.Nu ma pot numi metalista sau altfel.Suna aiurea.
Logic Si multe altele. Tu?
Welcome!
Si despre ce denumiri vorbesti?
Denumirea de rocker / metalist. Eu prefer ascultător de rock şi metal.
Aa da, suna ciudat. Dar e folosita mult denumirea asta, deci nimeni nu observa.
Suntem destui, dar totuși depășiți de fani Gomez/Bieber și restul cântăreților comerciali.
Ca si in viata reala, de altfel.
Din păcate.
Eu ascult rock. Am nume de pitipoanca dar asta e doar aparenta. Retarzii de 10-11-12 ani care nu au ce face pun intrebari de genu "Ce fb are Mama mare ca vreau sa vorbesc cu el/ea?". Astia care asculta rock se intereseaza de altceva nu de Lala Cacat si altele. :*