Pfff...adica a fost ales sa joace intr'un film...si va juca un rol episodic in care va fi un baiat rau fundita?
Da ar fi fain sa se inventeze o arma care scoate sunetele lui Justin bieber ar fugi toti hoti in afara de fani desigur.
Justin Bieber a fost arestat. Cântăreţul a postat pe contul său de Twitter o poză de la filmările serialului "CSI: Crime Scene Investigation", în care va avea un rol episodic şi va juca rolul unui adolescent cu probleme care va trebui să ia o decizie teribilă în legătură cu fratele lui.
"V-am spus că sunt o persoană rea", a descris Bieber poza.
Potrivit unui comunicat de presă rolul lui Bieber nu va fi deloc minor. Acesta va avea de luat o decizie importantă care va duce la mai multe confruntări cu cei din poliţie.
Reprezintanţii CBS au declarat că l-au ales pe Justin pentru că este un fenomen.
Ar merita fraierul de ce sa asculti un copil razgaiat cand poti asculta muzica de calitate cum ar fi Abba MJ
Justin Bieber? mi-as dori eu asta.nu stiu daca e in arest. dar sper sa fie.ma enerveaza asa de tare
Ma adresez la fanii justin bieber.nu inteleg ce vedeti la uratul ala sau de ce va place muzica aia de te doare capul cand o asculti. e un star dupa cum vedeti. oricum eu urasc orice stari dar ganditiva ca il puteti vedea doar la tv, si el nu ar iubi nici un fan. face asta doar pentru publicitate. ce superficial deci justin biber down!u, oricum toti astia sunt orbiti de lumina reflectoarelor si de faima, dar nu sunt decat niste ratati enervanti... cel putin asa il consider eu!
hmm.am vazut si eu o poza cu Justin Bieber si cu un politai si Justin era cu catuse dar nu mi-am dat seama ca este la inchisoare.sunt o fana mare a lui si este atat de frumos si acum ma trezesc cu el la puscarie.DoamneeeAm fost la un concert de-al lui:X:X:X:X:X:X:Xil iubescccc
Justin Bieber e un idiot. d`ooh
e foarte urat, dar si mie imi place muzica lui
Ancuta daca vreai sa afli multe lucruri despre idolul tau intra pe http://www.jb-club.tk/? page_id=60 e un site super...ai aolo articole,filmul lui, poze, versuri relatia cu fani.tot ce vrei