| ArcAnna a întrebat:

Wtf? http://www.youtube.com/watch?v=UtOYTsfLLPo&feature=relat ed (mesaje sataniste in muzica pop) voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| TheDarkEmpire a răspuns:

Am mai auzit faza asta cu mesaje ascunse in versuri care sunt "stocate" in subconstient.La fel si de astea cu Aleister Crowley.
Oricum, nu ma las de rocktongue laughing *** that!

10 răspunsuri:
| TheDarkEmpire a răspuns:

@ArcAnna Despre Queen si Led Zeppelin am auzit chestii cu mesaje ascunse in versuri (despre The Beatles nu). Faptul ca si "astia" cu muzica pop au mesaje ascunse te trimite la prostia aia cu Iluminati. Cred ca stiti povestea...

| ArcAnna explică:

Mi s-a facut frica sincer cand am vazut.eu cred ce spun ei

| ArcAnna explică:

In speranta ca odraslele moarte dupa Hanna si altii vor vedea asta

| ArcAnna explică:

Prins ideea? cica rockul e satanist. atunci ce cauta hanna, black eyes pies madonna?

| 13 a răspuns:

Hey,dumnezeu vorbeste in felul lui, satan prin a lui... daca e sa facem pe credinciosiiwhistling

| Zøєy a răspuns:

Pff...

| Zøєy a răspuns:

Fratee cum zicea unu...Cand a facut video cred ca era pe wc...Sa fim seriosi.Eu nu cred in chestii din astea cu mesaje inverse.

| Zøєy a răspuns:

@darkempire video'ul facut de ala e total stupid...Dar asta se intampla atunci cand imaginatia da p'afara...

| Zøєy a răspuns:

Adica nu vreau sa zic ca nu exista mesaje inversehappy.Dar ce am vazut in video-ul dat de tine e o mare prostiehappy.E doar parerea meawinking

| Paula_6492 a răspuns:

C tampenie`...sh`...c vrei sa zici cu pentru`. rockeri`?laughing)`.
tari` melodie`love struck`...vb lu` Darkempire:nu m`as lasa d rock`love strucklove struck`.