Da imi plac foarte mult baietii astia sunt asa perfecti.Harry este si preferatul meu
Total de acord... zici că mi-ai luat cuvintele din gură.(mă rog, taste)
de ce zici asta? ce nu-ti place la ei?
Arată ca nişte homosexuali şi muzica lor sună a vomă.
aha, si daca nu-ti place de cineva e neaparata nevoie sa-i si jignesti sau cum?
Ai cerut o părere despre ei. Ţi-am spus părerea mea.
dar nu-ti place nici macar cum arata? daca vocea lor nu-ti place chiar deloc?
Arată ca niste homosexuali şi fac de râs masculinitatea. Ce ar putea sa-mi placă la ei?
Il prefer pe Zayn, bine ca si restul sunt draguti. Melodia pe care o ascul cel mai des este '' More than this '' e adorabila
:X Si eu zic la fel despre melodie si despre Zayn
Pai..ma trezesc si eu acum xD Dar trebuia sa-mi zic parerea . Ii ador. Pur si simplu n-am cuvinte sa-i descriu cand vine vorba de ei. De ce imi plac? Ti-as putea vorbi o saptamana. O sa ma rezum doar la faptul ca mi-au schimbat viata total Am cunoscut multa lume cu care acum ma inteleg super. Nu o sa ma plictisesc niciodata de ei. Totul devine mult mai amuzant atunci cand vorbesc despre ei sau cand le ascult muzica. Fara ei totul ar fi fost plictisitor ..Sunt directioner de cand a aparut melodia Torn De atunci pot sa zic ca nu pot sa ma mai "dezlipesc" de ei. Odata ce intrii in lumea asta, nu mai iesi x_x oricat ai vreau.
Acum."preferatul" meu este tot Harry De ce? Pentru ca pur si simplu suntem la fel Multe din colegele mele directionere sau fetele care ma cunosc personal imi zic ca sunt Harry in varianta feminina. -.-" Imi place sa ma imbrac ca el, sunt perversa, uneori cam prea mult -.-". Nu pot sa zic ca ceilalti nu imi plac.Ii ador pe toti Fiecare are ceva care ma da pe spate. Dar, Harry "m-a cucerit" din prima
Melodia preferata: Nu am una. Pur si simplu le ador pe toate. Dar am o mica slabiciune pentru melodiile lor lente. In special Little Things si They Don't Know About Us. In rest pur si simplu ador One Way Or Another. Nu stiu, nu vreau sa crezi ca le ascult doar pe astea De cateva zile incoace, ascult numai albumul Up All Nigh pentru ca se pare ca lumea a cam uitat de el de cand cu Take Me Home.
Well...That's all! Sper ca nu te-am plictisit si sa ai o zi buna!
Nu sunt un mare fan dar nici unele dintre fetele inebunite dupa ei.Cum aud numele o iau razna. Mie imi place de Zayn malik, iar melodia mea preferata este More than this
PanteraNeagra1999 întreabă:
PιxιeLovesYa întreabă:
Ancuta5678 întreabă: