| masterkill94 a întrebat:

Ziceti.imi si mie manele frumoase.cine zice cele mai misto manele dau funda!

14 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Îmi vine să te înjur, dar mă abțin, că mă suspendă ăștia. Mda, ia vezi, ascultă asta și spune-mi, se compară cu deșeurile pe care le numești tu "manele frumoase"?
http://www.youtube.com/watch?v=GoTcb6vtGEo

Later edit : Mori!

| masterkill94 explică (pentru aliceinchains):

Ma frate creca o sa mor... daca mai ascult odata melodia aia a talaughing))...praf frate praf!

| masterkill94 explică (pentru masterkill94):

Ma nu stiu cum sa va zic da nu v-am cerut parerea despre manele am zis cine stie sa zica...da ca nu stiti papa ca n.am nevoie de moralalaughing))

| aliceinchains a răspuns (pentru masterkill94):

Cred că-i normal să nu-ți placă! De ce?, pentru că un manelist nu poate considera muzica adevărată muzică bună și să-i placă. Va rămâne tot la fel de incult oricum, orice i-ai da să asculte. Cine știe să aprecieze muzica bună, o apreciază oricum, nu contează câți maneliști sunt. Și am o melodie pentru tine, cu DEDICAȚIE!;;) http://www.youtube.com/watch?v=JoolQUDWq-k

| masterkill94 explică (pentru aliceinchains):

Da ce ma am zis eu ca ascult numai manele?! eu ascult mai multe genuri de muzica da in nici un caz porcarie de asta de care imi arati tu...rap,hip-hop,manele si altele da aia care o asculti tu poate sa o cante si un afon...deci lasate de muzica aia ca.i praf

| aliceinchains a răspuns (pentru masterkill94):

Dacă asculți, fie și o singură manea și-ți place, ești un manelist, ăsta-i adevărul. Muzica rock și metal e cea mai bună muzică, dar! Dar nu mai îmi bat capul, că nu ai cum să înțelegi. Continuă să asculți "manele frumoase", că-i bine! Hai zi faină!

| CiocolataAmaruie a răspuns:

Buna uite cateva manele aici:
liviu guta-un milion de bulgaroaice
denisa-sistemul din balcani
florin salam- tu ai sa plangi eu am sa rad
florin salam-iama viata mea in brate
babi minune - Flori uscate intr-un buchet
florin salam si claudia-ce bine ne sta impreuna
florin salam si claudia-ma uit la tine ca la soare
mihaita piticu si cristi nuca-hai da-mi sa te pup in bot
mihaita piticu-regina reginelor 2011
elis armeanca-gurita ta
Sper sa iti placawinking

| DontHaveANamee a răspuns:

Haoloooo. Vai de spanacu' şi zilele tale flăăcăulee. Cum să asculţi măă aşa ceevaaaaaaaa?! Vrei să fac infarcttt? :o

Romeo Fantastik - O melodie cântată pe wc
http://www.youtube.com/watch?v=tI3UUQWIk0E

| rapp2020 a răspuns:

Denisa si mersi juvet-te voi iubi la nesfarsit daniela girof-de dragul ochilor tai, guta-cu tine sau fara tine

| ɹǝʞoſ a răspuns:

Si cine a te-a mintit in halul asta incat sa iti zica ca ma.mane.manelele *aproape vomita cand scrie acel cuvant* sunt.frumoase?! Of unde ajunge oare Romania peste 1 an?

| Sissi_3625 a răspuns:

Nu sunt fana ale manelelor dar stiu cateva:
-liviu guta =un milion de bulgaroaice
-Nicolae guta si denisa=am nevoie de iubire
-denisa si valencio= ce frumosi sunt ochi tai
Atat stiu... funda? va rog

| claudiu2805 a răspuns:

Florin Salam- Saint Tropez
Liviu Guta si Asu- dilayla

| trololololololololololololoool a răspuns:

Cea mai frumoasa manea pentru baietii smekeri este de la TRUDA- Bataia doare. Manea pentru baieti de baieti ca sa stie dusmanii sai respecte

| Tanase_Emilian_1994 a răspuns:

Florin Salam - Sa nu ma lasi cu dor love struck