bineinteles mai sunt multi rapperi buni 2 pac(din pacate nu mai e) biggie, snoop dogg acestia cam ar fi care urmeaza dupa ei (cei care i-am mentionat mai sus)dupa parerea mea!
Chiar toti il nimeriti numa pe eminem si atat?
Eminem este o persoana care isi traieste viata din muzica si exprima sentimentele si toata viata lui prin muzica... spune adevarul in toate melodiile lui tinand cont ca a avut o viata de cosmar.mai ales daca asculti unele melodii in care cu durere spune ceea ce simte de ex i need a doctor sau mockingbird si etc.a castigat numeroase premii si este unul dintre cei mai buni rapperi dupa parerea mea si pe deasupra este si rapper alb!
Bine Eminem e al doilea pe lista celor mai mari rapperi din toate timpurile!(Accentuez ce ai zis tu : e rapper alb, da e chiar neobisnuit de remarcat eminem prin faptul ca e alb dar nu e cel mai bun rapper). Hai sa schimbam miza care imi spune cel mai bun rapper in afara de Eminem primeste funda!
Mda meriti 10 funde Serios... Esti a 2-a fata care vad ca cunoaste rappul bine De-unde esti? Te trec la friend...))
Pot sa spun ca cunosc destul de bine ascult rap ti-am spus eminem e preferatul meu am albume intregi cu el! din sighisoara!
Pe care din comentarii sa-ti dau funda? imi dai prin sms id tau? Poate mai vb:->
Pai pe care vrei...depinde care era rapperul de ghicitnu
Ti-am trimis cerere de friend. Poate vb pe mess Ti-am dat deja funda
Mersi oricum! am sa iti dau accept!
Hei daca ai timp... Trece id asta: ionicacoco@yahoo.com in lista ta ( id asta nu e al meu dar il fol ca sa nu primesc add din nu stiu ce parti ) si dupa aia iti dau id meu Serios chiar ma mira ca o foata mi-o raspuns asa de wow)
bineinteles mai sunt multi rapperi buni 2 pac(din pacate nu mai e) biggie, snoop dogg acestia cam ar fi care urmeaza dupa ei (cei care i-am mentionat mai sus)dupa parerea mea!
AℓℓeAℓℓexa întreabă: