| gatito a întrebat:

Ziceti mi si mie niste melodii, an doar nujte versuri prima mel are versurile :"Nu-I place plimbarea, nu merge cu floarea Nu-I plac romantismele, vrea provocarea", a doua :"Ca o piesa de teatru, asa este viata: nu intereseaza cat de mult a tinut, ci cat de frumos s-a desfasurat", a treia :"Tu n-o s-o atingi, are gusturi prea fine Si cauta prostul care le intretine Si lumea e WOW cand isi face intrarea Si-aduce un cui pe loc buna-starea", fundita

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primele si ultimele versuri sunt din :Exo feat Vescan - Prietena ta http://www.youtube.com/watch?v=ehjpFssf_as. La a doua n-am gasit:)

| Sunshinee a răspuns:

Exo feat Vescan - Prietena ta, al doilea e un citat, nu stiu nicio melodie asa. Si a treia e tot prima happy

| elisa_6561 a răspuns:

Nu inteleg ce ai vrut sa zici, daca stim melodia sau daca putem sati dam niste molodii romanesti mai senzationale. 1. nu stiu melodia
2. niste melodii miscatoare (pentru mine miau parut miscatoare ) romanesti : Horia brenciu (ultimul dans, septembrie luni, lucruri simple ) Andreea banica (le li la, love in brasil, hooky song, incredere )
3. si iti mai dau inca o melodie super care mie mi-a placut la nebunie vocea (caut-o pe youtube ) kama ahava de kobi peretz