Nu stiu ce intelegi tu prin necunoscuti, dar in Romania putina lume a auzit de: Wale, B. o. B., KiD CuDi (bine, de asta a auzit, dar nu ce trebuie), Asher Roth, Jay Rock, Ace Hood, Brisco, Billy Blue, Red Cafe, R City, Willy Northpole, Jadakiss, Fabolous, Joe Budden, Royce da 5'9'', Styles P, Common, J Cole, Jim Jones, Mos Def, Lupe Fiasco, The Clipse, Willie The Kid, La Darkmane, Bun B, B. G., Juvenile, Yo Gotti, Trick Daddy, Plies, Yung Joc, Ya Boy, Paul Wall, Crooked I, Warren G, Consequence, D. O. E., David Banner. Unii nu mi se pare cine stie ce, depinde.
Ma el a zis "mai putin cunoscuti". Aveti impresia ca Lil' Wayne, DMX, Game, Ludacris sunt necunoscuti?
Dj Unk
New boyz
Pitbull
Lil john
Lil Wayne
Paul wall
T-pain
Ying Yang Twins
Soulja boy
Daddy Yankee
The east side boys
Baby Bash
Bow wow
Red Caffe
Jadakiss...
The game, nas, xzibit, snoop, nate dogg, N. W. A, ice cube, B-real, Ludacris, DMX...
Milli vanilli
vanila ice
mc hammer
Bobby Jimmy
The Critters
Elvira
Master P
Will Smith
Rick James
Parerea mae cel mai bun rapper 2Pac ...Rest in Peace si nu am inteles cocalarul ala prost ce se baga...
Ăstia care zic ca 2pac ii cel mai bun se inșeala amarnic, din pacate n-ati auzit de rakim sau krs one care sunt masters of lyricism... 2 pac e asa overrated dupa primul lui album care intr-adevar a fost foarte bun.A devenit asa wack, eu unu cred ca notorious ii da clasa lui Makaveli, so stop dickriding 2pac... pentru ca nu-i singuru rapper foarte bun pe care l-a avut america
Ice T
Mac Dre
Ice MC
Big June
South Central Cartel
Treach
Murder Squad
Ant Banks
Spice 1
Jamal
King Tee
Bloods & Crips