Uh. o intrebare pe gustul meu, deci. sa vedem:
brokencyde este un grup muzical american crunk core din albuquerque. new mexico. înfiinţată în anul 2006 deci practic au. 5ani de la infiintare
Brokencyde a fost fondat de vocalistii seven si miki. dintr-o idee de auto descris muzica lor find fundamental "rupt in interior" din cauza la niste probleme pers. dupa ce au inceput activ promovarea ei online. membrii Phat J şi Antz sau alaturat trupei Brokencyde pentru a completa gama
infine. stiu mai multe chestii dar mi-e lene si somn.sa le scriu )
ma rog, sper ca te-am ajutat
BrokeNCYDE este un grup muzical alternativ cu sediul in Albuquerque, New Mexico. Sunetul lor este cel mai bine descris ca un amestec de Screamo şi hip-hop, cu munca lor de mai tarziu cu un puternic sentiment-crunk. Membrii actuali ai trupei sunt Se7en, MIKL, Phat J, si Antz. Acestea sunt în prezent gestionate de către Fundaţia Artera, o echipa care a descoperit alte trupe populare, cum ar fi Alesana, The Devil Wears Prada, şi Carnifex. BrokeNCYDE a fost ideea de plumb cantareti Se7en şi MIKL. Ei au fost prieteni în liceu, şi după discutarea problemelor relaţie unele cu altele, a decis să înceapă o trupa. Potrivit acestora, etimologia numelui trupei lor vine de la ideea de a fi "în interiorul Broken", prin urmare, Brokencyde. De acolo, ei au început să scrie versuri şi cântece mai mult ei înşişi şi de a promova online. În timp util, ceilalţi doi membri, sub pseudonime "Phat J" şi "Antz", sa alaturat trupei. Internet de succes in scurt timp după concepţia lor, trupa a creat un profil pe site-ul de reţele sociale MySpace. Timp de un an sau cam asa ceva, nu au încărcat muzica la profilul lor şi a permis numai muzica lor de a difuza pe internet pe cont propriu. Atunci când au decis să adauge în cele din urmă muzica lor la profilul lor, a existat o explozie de activitate pozitive. Acestea au un text de fani fideli, după cum reiese din aproape 150 de mii de contacte şi 11500000 cântec total de joacă care le-au primit pe profilul lor de Myspace ca din noiembrie 2008. Sute de fani TRL Brokencyde inundate MTV Total Request Live cu cereri tot parcursul anului 2008, trupa de aterizare o performanţă în spectacol în iulie unde au jucat "sub radar" pentru milioane de telespectatori. În lunile care au dus la apariţia lor, acestea au fost în medie de 45, 000 joacă o zi pe profilul lor de Myspace. Începând din noiembrie 2008, au fost o medie de 80, 000 joacă de zi cu zi, aproape o crestere de 80%. Stilul muzical şi influenţe stilul muzical BrokeNCYDE a fost descris ca fiind "crunk-Screamo", şi "Screamo şi hip-hop", în câteva interviuri care le-au aşezat pentru. Conform trupei, influentele lor muzicale sunt "tot ceea ce este popular, pus într-o singură cutie şi aruncată în aer", şi că amestecarea stiluri diferite împreună pentru a crea un stil hibrid este mai bună decât produce "acelasi lucru vechi". Acestea se referă la acest stil ca "crunkcore".
tot ce știu despre ei cam întârziat răspunsul :-s dar na :p
funda? [-o