Familia mea are un buget lunar de 6500 lei + 15 bonuri de 40 de lei pentru mancare, de ce parintii mei niciodata nu mi cumpara tastatura si mouse de gaming, cand ii intreb nu vor sa mi cumpere, ...? (mai mult)
Buna seara, Atat eu cat si sotul ne dorim tare mult un bebe insa am pierdut 3 sarcini in 12 luni :(. Dupa multe analize am descoperit cauzele iar printre ele se numara Sindromul Ovarelor Polichistice....? (mai mult)
Hey, TPU! In octombrie trebuie sa mi se nasca nepotica si sunt foarte entuziasmata, insa nu am mai tinut un nou- nascut in brate pana acum si nu stiu cum sa o tin sa nu o ranesc sau ceva, stiu ca sunt...? (mai mult)
am terminat 10 clase la liceu după care m- am lasat. Între timp am rămas însărcinată și acum am o fetiță de 4 luni ❤, dacă mă înscriu din nou la liceu sa continui pana la 12 clase...? (mai mult)
Http://www.sisiboutique.ro/catalog/tag/uniforme-scolare acestea sunt uniformele oficiale pentru scoala?
Buna ziua Ma numesc X si am o intrebare pentru cine poate sa raspunda cat mai detaliat. Eu am un copil de 16 ani fara sa fiu casatorit cu mama acestiua. Mama copilului a si.a refacut viata cu altcineva...? (mai mult)
Cum sa procedez daca fiul meu de 14 ani are tendinte sado- masochiste? I- am gasit reviste de gen in camera la fel si in istoricul de la browserul de pe laptop. Sa incerc o discutie cu el? sau ce sa...? (mai mult)
Nu stiu exact prima zi a ultimii menstruații, dar ma orientez dupa primul usg de la 9- 10 săptămîni. De aceea conform datei aproximative ar trebui să fiu în săptămîna 26- 27 de sarcina. De ...? (mai mult)
Salutare, am nevoie de un sfat de la mame... Atunci cand un bebelus are depuneri de lapte pe limba il afecteaza cu ceva? Cu ce pot trata aceste depuneri? Multumesc.
Nu pun intrebarea asta la misto sau la caterinca. Am un prieten care daca ii zici ca se va plictisi in rai, sau ca odata va muri incepe sa planga, sa zbiere si sa sparga lucruri. El a mai avut...? (mai mult)
Femeile insarcinate in saptamana 29 daca stau pe spate, pot vedea forma copilului? De exemplu daca isi tin respiratia ( se sug de burta sa zic asa ) ar trebui sa se vada o umflatura? Adica s- ar vedea...? (mai mult)
Bună, Vreau să vă rog sa împarțiți cu mine din experiența voastră. Ultima menstruație a durat doar 2 zile, foarte redusă cantitativ. Am făcut un test de sarcină care a ieșit FOARTE slab...? (mai mult)
În cartierul meu de când mă ştiu a fost un haos, dar acum parcă s- a întrecut orice limită. Adevărul este că stau şi eu prost cu nervii dar şi vecinii mei exagerează. Toţi au câini, pisici,...? (mai mult)
am o fetiță de 3 luni și jumătate hrănită cu lapte praf de la 1 săptămână de viață. Până acum avea scaun normal odată sau de doua ori pe zi, acum de vreo săptămână are scaun...? (mai mult)
Cresele de stat sunt gratuite sau daca implica costuri cat implica?
Cum se manifesta iubirea parinteasca si ce probleme ar putea sa aiba un copil, ce om mare a crescut fara ea? De exemplu, a crescut avand un adapost asupra capului, a fost trimis la scoala si a fost...? (mai mult)
copilului meu ii e frica de vânt și ploaie de aproximativ 2 luni, nu mai putem iesi din casa. Mai este cineva care a avut astfel de probleme cu copilul(are 8ani)? De o luna mergem la psiholog...? (mai mult)
Daca copilul vostru s-ar indragosti de un copil care locuieste la tara, ce ati spune?
Cine stie daca in Braila (intreb aici pentru ca acum mi- a venit ideea, iar pe net nu mi- a dat nimic) e vreo cresa privata (am un baiat de 2 ani- face in august) si daca da, cam cat e si taxa lunara?...? (mai mult)
Ce nume as mai putea adauga la numele Tinca Alessia care sa se potriveasca? Multumesc!
As vrea sa spun pentru prima oara ca familia mea este extrem de toxica. Acum ceva timp le- am dat o veste legata de personalitatea mea (mentionez ca nu am facut nimic gen droguri, bautura, alcool sau...? (mai mult)
Am un copil de 13 ani și i- am renovat camera pentru că a vrut să doarmă singur, dar inca sta cu mine noaptea.Acest fapt mă îngrijorează, este destul de mare, ce pot face in acesta...? (mai mult)
Pot adopta un copil daca am depresie?
Vreau sa cumpar setul de 5 biberoane si suzeta Philips avent dar am vazut o diferenta de pret destul de mare de exemplu pe cel.ro ii 149 lei in timp ce acelasi set pe eMAG este 191 lei de ce...? (mai mult)
Pot să-i dau unui Bebeluș de 7 luni fructe la blender? Adică cireșe,. căpșuni..etc
As avea o întrebare pentru mămici de pitici! Astăzi am vazut un mic colțișor de dinte care da sa iasă la bebelina mea, in câte zile ii iese dintele complet?
Urmeaza sa devin mamica pentru prima data peste cateva luni.As dori sfaturi de la voi mamici ce trebuie sa cumperi pentru un nou nascut ce hainute ce biberoane de ce altceva o sa am...? (mai mult)
Buna, Imi puteti recomanda ce cadouri i-as putea face unei proaspete mamici care tocmai a nascut? Mentionez ca am luat cadouri pentru micut, insa nu am idei pentru mamica. Multumesc anticipat.
Ce activitati pot face de 1 iunie cu copilasi de 2 ani?
Buna, stiu ca suna ciudat dar trebuie sa va cer sfatul. Mama mea e alcoolica de un an. Totul a inceput de cand tata a plecat in străinătate si ea a ales sa- si petreaca timpul cu bunica si matusa ...? (mai mult)
Bună ziua, întâmpin o problema cu fiul meu în vărsat de 17 ani care în urma cu 2 ani, deoarece era mai corpolent (90Kg la 180cm) s- a ambiționat și cu mult sport și sala dar dieta cam la întâmplare,...? (mai mult)
intrebare daca aveti putin timp va rog, in special persoanele care au prin preajma famile cu copii mici. Cumnata mea are o fetita de 1 an si jumatate DECI NU SUPORT copilul acela ..am si eu...? (mai mult)
Recomandați-mi vă rog o carte de parenting pentru adolescenți, care să aibă și o parte in care se abordeaza viața sexuala la adolescenți și tineri.. Mulțumesc!
La 4 luni de sarcina ar trebui sa simt ceva in burta sau sa fie mai tare? Eu cand stau jos o framant, ma apas pe ea, "o modelez" cum vreau si nu simt nimic. Dar cand ma ridic tare in partea de jos
La 16 saptamani de sarcina ar trebui sa simt ceva in burta sau sa fie mai tare? Pentru ca eu atunci cand stau jos o framant, ma apas pe ea, "o modelez" cum vreau si nu simt nimic. In schimb cand ma ridic...? (mai mult)
Ma confrunt cu o problema zic eu destu de grava. Sa va povestesc. Eram azi la scoala, mancam cum mananc eu de obicei. Cateva colege(mai exact 2) radeau de nu mai puteau de cum mancam eu(obictez,...? (mai mult)
In a câtă săptămâna se observă considerabil sarcina?
are cineva idee cum pot schimba numele de Facebook din Daniel Paula Popescu in Daniel si Paula Popescu.Multumesc
Daca esti însărcinată si bebelușul sughite, tu poti sa simti? Cum este?
La cate luni se poate sti cu exactitate sexul bebelusului la ecograf? Multumesc!
Sunt insarcinata si din cauza burticii nu ma mai pot epila singura. Sunt stanjenita sa merg la salon, sa ma dezbrac in fata unei pers straine mai ales ca de curand mi- au aparut si hemoroizi, nu sunt...? (mai mult)
sunt insarcinata am 38 de saptamani si 3 zile. Aseara in timp ce dormeam ma scapa sa urinez dar nu puteam sa ma trezesc sa merg la baie. La un moment dat m- am trezit si am mers la baie. Dar...? (mai mult)
Cum îl pot face pe fratele meu mai mic să facă treburi prin casă? Nu vrea să o asculte nici pe mama, nici pe mine. Trebuie doar să- şi bage hainele în dulap(sunt deja împachetate) Tot timpul...? (mai mult)
Buna, am o pisica, un motanel mai exact de 6 luni. când mă joc cu el sau când vreau să îl mângâi mă musca de mână și câteodată sare la mana mea :)) oare de ce? Ce înseamnă asta?
aseara ma gandeam la ceva...Cei care aveti copii, vi s- a intamplat sa va ia cineva bebele/copilul in brate si sa il scape? Am auzit foarte des expesia : "vezi sa nu- l (o) scapi" Se aplica...? (mai mult)
Buna,stie cineva pentru POLO P 1637 cum se foloseste, multumesc.
Fiul meu, Raul, aseara, in timp ce dormea, a urinat. Abia dimineata cand a plecat la gradinita am sesizat. Urina era deja intrata in canapea. Cum as putea indeparta pata si mirosul?
Am 15 ani parintii mei nu se inteleg deloc. Mama a spus ca pleaca si eu nu stiu ce sa fac. Sa plec sau nu cu ea. Ma simt ca naiba, nu mai pot dormi. Ce sa fac?, dati- mi un raspuns rapid. ...? (mai mult)
Am 21 de ani si sunt insarcinata in 12 saptamani. Imi poate spune cineva cand se poate afla sexul copilului si cand ar trebui sa miste? Multumesc
HEY TPU. Stiti prea bine ca maine e 8 martie si ca trebuie sa facem cadouri tuturor doamnelor. Am si eu o intrebare: Ce cadou as putea sa ii fac mamei( sa fie handmade/ manual), m-a lasat inspiratia.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
CyberDune28 întreabă:
Mindfulness întreabă:
DanielmanRO întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!