Buna tpu..Am o nelamurire..Am 17 ani si sunt insarcinata in luna a 2 a..Fiind o mama tanara ar putea bebelusul sa se nasca cu malformatii?
Daca copilul tau te-ar intreba "Care e sensul vietii?" ce i-ai raspunde?
Buna este o intrebare adresată mamicilor am un CM regulat pe 9 luna aceasta mi- a venit pe 7 dimineata am avut o pata maronie iar pe la jumătatea zilei mi- a curs cat de cat normal deja a 2 zi dimineata...? (mai mult)
Avem o problema cu tata in familie, mama lui munceste in Italia si de la un timp ii trimite bani pentru ca da examenele de sofer de tir e de atunci tata e numai pentru el, cand merge in oras cu mama o ...? (mai mult)
Cum o pot convinge pe mama sa ma mut la alta școală? Motivele mele pentru care vreau: 1.E mai aproape 2.Se învață de dimineață și o să am mult mai mult timp 3. Vreau să mă mut cu o colega,...? (mai mult)
Imi urasc mama. Mereu imi strica cheful la orice,ma cearta mereu, imi da palme si ma ameninta. Cum as putea sa o fac sa inceteze?
Salutare, voi ați fost bătuți când erați mici până v- ați pişat pe voi la propriu? Ce părere aveți despre o " mamă " care îşi bate copilu de 7 ani până se pişă pe el la propriu şi îi...? (mai mult)
Salut.vreau sa profit putin avand in vedere ca aici sunt multi tineri. vreau sa va spun despre avort si cat de periculos este.de exemplu daca o prietena de a ta ramane gravida si vin 10 oameni si ii zic...? (mai mult)
Sunt insarcinata iar in luna septembrie a anului 2018 trebuie sa nasc. Pot beneficia de indemizatia pentru cresterea copilului daca m- am angajat in luna martie 2016 si mi- am intrerupt contractul...? (mai mult)
Am o întrebare... Tata trebuie sa se ducă la ședința la sora mea și diriginta ei e profa mea de mate. M- am înscris la olimpiada dar am renunțat și nu i- am zis lui tata...ce sa fac? Mă tem că...? (mai mult)
Buna dragilor! Ma ajuta si pe mine cineva cu niste nume dragute, interesante, rare de fete?
Schimba cineva volanul de pe dreapta pe stanga la vw Passat CC
Bună, am fost azi la control mi-au zis ca nu se vede Sarcina la ecograf..am 4 Luni! Multumesc!
Am citit mai demult o carte pentru copii care avea pe coperta o vrajitoare pe matura, avea cateva file groase, era ilustrata si la sfarsitul ei se afla un plic cu o cheie in interior. Stie cineva cum...? (mai mult)
RASPUNDETI- MI ODATA! Nu stiu ce am facut, dar cand dau dublu click pe installer- ul aplicatiei nu mai apar privilegiile de administrator desi am activata chestia cu User Account Control, si l-...? (mai mult)
Avem parinti pe aici? Voi va bateti copiii la fund?(Nu bebelusii ci copiii mai mari de clasa a 2-a)De la ce varsta? Din ce motive? Aplicati des metoda asta?
Cum imi pot face fata sa citeasca mai mult? Fara sa o oblig sau sa o amenint(- Daca nu citesti o sa- ti iau telefonul!)? Trebuie sa citeasca pentru scoala(portofoliul de romana)si ea stie ca trebuie dar...? (mai mult)
Este mai mult decat urgent ceea ce scriu acum! Bunicul meu a incercat sa ma violeze in urma cu doi ani, pana acum vreo 3 luni nu am mai spus nimanui, altcuiva decat bunici mele ( sotia lui)... In urma...? (mai mult)
Considerati ca o bataita la fund este nepotrivita?(pentru un copil de aproape 13 ani)
Exista nume de baiat Deiviz? Din ce limba provine?
Buna, TPU! Am un motanel, de jumatate de an, iar de cand m- am mutat la bloc si i- am pus litiera in baie, ii place foarte mult sa doarma in cada. Insa nu vrea sa faca baie. Stiti cam ce ar insemna,...? (mai mult)
ce demersuri sunt pentru a sesiza neplata pe luna curenta a pensiei alimentare minorului? Este necesar ultimul mandat postal?
Cu totii stim ca se apropie Craciunul.La sotul meu deja i- am cumparat cadoul pe care o sa- l pun sub brad.Dar ficei mele nu stiu ce sa ii iau: 13 ani, canta, danseaza, creativa, face fotografi(nu selfie-...? (mai mult)
Am o prietena de 13 ani.Trebuie sa faca injectii in....cu penicilina.Este speriata(am timp pana joi. Face de joia asta saptamanal) Ce pot sa-i spus sa o calmez?
Nume mai interesante de baieti? (Prietena mea din copilarie este insarcinata si are baietel) Si m- a rugat sa o ajut sa aleaga numele. Ma gandeam la Matei, Alexandru sau Robert. Alte sugestii? Cum...? (mai mult)
Fata mea de 13 ani trebuie sa faca in fiecare joi de saptamana asta injectii cu penicilina(sau ceva in genul asta)si este speriata. Ce pot sa fac sa o calmez? Si sa- i dovedesc ca nu e nimic de care sa...? (mai mult)
Am o fata de 13 ani.Aseara a facut o prostie. Sotul meu i- a tras palme la fund. Pareri despre cum a reactionat? Voi ce faceti? Eu voiam sa- i dau doar o pedeapsa.O saptamana fara telefon dar ...? (mai mult)
Am o fata de 13 ani.Aseara a facut o prostie. Sotul meu i- a tras palme la fund. Pareri despre cum a reactionat? Voi ce faceti? Eu voiam sa- i dau doar o pedeapsa.O saptamana fara telefon dar n- am ...? (mai mult)
Cate șanse sunt de a se insela doctorul in privința sexului bebelușului in sarcina la ecograf 3d?
Hei You, am 21 de săptămâni de sarcină și câteva zile, și azi am avut ecografia 3D, mi- a zis că am fetița, și că s- a dezvoltat foarte bine până acum. știți cumva daca cât de precise...? (mai mult)
Am nevoie sa aflu numele persoanei care detine acest CNP 1620831400492
Părinții care nu își pot educa copiii apelează la psihiatrie. De ce sunt atât de inconștienți? A fi în voie nu este boală, ci starea naturală a ființei umane. Boala este starea artificială,...? (mai mult)
Bună ziua, Am un bebe de 2 luni și 10 zile care de 2 săptămâni nu mai doarme noaptea, se culcă în jurul orei 4 dimineața și atunci doarme până la 10- 12 ore (cu întreruperi pentru a mânca...? (mai mult)
ieri am cumparat o semiremorca Krone sh, din Germania cu bara din spate de protectie putin lovita si as vrea sa o schimb, unde as putea gasi una de vanzare in tara, pentru. ca la service,...? (mai mult)
Buna sunt foarte speriata, fata mea are 11 luni si a picat din pat pe spate, m- am speriat ingeozitoe de rau, si ea a fost foarte speriata A plans vreo 7 sau 8 minute si dupa s- a linistit, nu a avut...? (mai mult)
Ati vazut aceste carti pentru copii http://www.teora.ro/ Merita, sunt interesante si educative
Bai....nuj cum sa vă explic. părinții meicred ca sunt desteapta (chiar sunt, adică sunt hmmm.m.ok cu invatatura.în clasă a cincea am avut media 9, 85..insa în a 6- a..am belit media la geografiesi...? (mai mult)
Au copii dreptul la corespondenta privata. Sau ei trebuie sa fie controlati de parinti? ah. nu eu sunt in postura de parinte ci in cealalta.
Sunt taticul unui baietel de 8 luni care se incapataneaza ca spuna, , tata".Si aici nu ma refer la faptul ca nu il foloseste deloc.Mai spune uneori, foarte rar, dar il stalceste(adica il pronunta...? (mai mult)
As dori să- i scriu mamei mele un mesaj de condoleanțe pentru bunica mea ( mama ei care a murit) Eu nu am mai vorbit cu mama de multi ani pentru că am avut conflicte între noi din cauza...? (mai mult)
Stie cineva unde pot găsi set de crosetat in Iasi?
Cand aveam 7 ani aveam un set de constructie cu piese metalice (nu mai stiu marca), din care puteai construi tot ce iti trecea prin cap. Avea chiar si motorase cu baterii pentru a face lucruri automatizate,...? (mai mult)
mamici! Cu cat se mai plateste o bona? Plata se face la zi? la saptamana? (copii intre 1 si 6 ani). Voi va lasati copilul la bona acasa? sau chemati bona in casa voastra?
Cand ai o situatie financiara buna, cum poti face, cum iti poti creste copilul sa nu devina un ratat rasfatat? Ce trebuie sa faci? Ce NU trebuie sa faci? Prin situatie buna nu ma refer la milionar. Exemplu....? (mai mult)
Există depresia în sarcină? De la ce apare? E normal sau anormal? Fundiță :)
Aţi fi de acord să adoptaţi un copil? Aţi putea să îl iubiţi ca pe propriul copil? Genetica îşi va spune cuvantul sau va fi in funcţie de cum îl educaţi?
Vitamine prenatale: Da sau Nu? Bineinteles, la cererea doctorului.
Ce parere aveti despre femeile care cauta bona pentru copii lor de 3, 4,5 luni?
Salut, poate că încurănd o să am un copil, doamne ajută! M- am gândit dacă o să fie băiat să il cheme Lucifer, vreau să ştiu dacă ar fi un păcat sau ceva rău să pun numele acesta. Nu...? (mai mult)
Care este profilul psihologic al unui introvertit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
J0B0MAT întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput