Un copil educat este un copil cuminte si inteligent, cu dorinta de a invata. Iubeste testele vietii si mai ales examenele dificile. De ce? Trece peste obstacole, mai descopera cava, isi umple cunostintele...? (mai mult)
Am hotarat ca nu doresc sa nasc in Timisoara si sa ma duc la Sibiu. Singura nelamurire ar fi cu transportul bebelui acasa... este ok sa stea in scoica atata timp sau ar trebui sa il pun in landou? Ma puteti...? (mai mult)
Recent o pisica de a mea a fugit de acasa. Zona in care stau, este o zona linistita unde nu prea circula masini. Povestea incepe asa: Am venit de la scoala, si am vazut ca motanu meu Tomita,...? (mai mult)
Cum vi se pare numele de Gertrude pentru o fata?
As vrea sa va intreb o chestie despre educatia copiilor.Voi ce spuneti de acele persoane si romani dar mai ales de etnie roma care considera ca pui lor sunt cei mai buni? Indiferent de ce fac bine sau ...? (mai mult)
Ar trebui interzise telefoanele in scoala, in clasa, sau nu? Ce ziceti?
Ce inaltime are micutzu?
Cum imi sterg contul de pe TPU? vreau sa am toate intrebarile sterse
Am 11 ani si 1.70. Imi este frica ca o sa cresc pana la 1.90. Credeti ca la 18 ani voi avea 1.90? Cam cat credeti ca voi mai creste?
Cat de des va ganditi la viitor?
sunt insarcinata in 22 de saptamani. Am efectuat ecografia morfologic- fetala, bebe este fara nici un fel de problema.Insa ce ma pune pe ganduri este ca medicul m- a chemat la urmatorul control...? (mai mult)
Din ce Cartier din București e strada Dorobanți?
A nascut cineva la maternitatea Odobescu in Timisoara recent? Aveti un feedback vizavi de tratamentele personalului fata de paciente?
Credeti ca doar copiii ar trebui sa invete de la parinti sau si parintii ar trebui sa invete ceva de la copiii?
Faptul ca un copil raspunde doar cand are chef la nume si nu vorbeste fluent la 2 ani si 4 luni poate fi un autism? Cineva mi- a spus ca nu e ok nici ca se "balaceste" in cadita cand face baie sau...? (mai mult)
Hd da sau nu cred bine? Ceau
Ce sa fac daca prietenii ma urasc pentru ca am spus ca bebelusii sunt urati ca naiba si nu ii suport (ei sunt un cuplu si au un copil nou- nascut)? am incercat deja sa imi cer scuze dar ei au spus ca se...? (mai mult)
Cum se joacă acest joc? https://www.google.ro/search?q=buboo+ alimentatie+ sanatoasa&client=ms- android- allview&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjfxd6msbHVAhVKkRQKHWRyCHsQ_AUICigB&biw=320&bih=488#imgrc=3CnwOeVxqqJiwM:....? (mai mult)
Voua va place sa calatoriti?
Am o mare ingrijorare in legatura cu dublu test facut in primul trimestru de sarcina, am luat azi rezultatele cu grafic ...tot, insa nu inteleg exact daca am riscul scazut sau nu, mai ales...? (mai mult)
De la ce varsta credeti ca e bine sa fie inscris un copil la gradinita? 1) in tara lui (unde se vorbeste limba lui) 2) daca locuieste intr-o tara straina (a carei limba pentru el este straina) ?
Cât costa o punga de popcorn la parca lake la cinema?
Buna,peste o luna urmeaza sa fiu o matusa tanara..as vrea niste site uri, cu cadouri pentru bebelusi, ceva mai special si mai nou pe la noi, sa spun asa, la niste preturi accesibile
Hey cum scap de fobia de a- l lasa be baietelul meu de cateva luni singur in camera? Tot timpul ma tem sa il las in patut dormind.Noapte de noapte trec pe la el de cateva ori, verific sa n- aiba febra,...? (mai mult)
Din ce culori obtii roz?
Mama mea e plecata in strainatate de 13 ani (exact varsta mea) si vine doar odata pe an, stand o luna. Ea se simte foarte rau de ceva timp si medicii i- au spus ca are atacuri de panica.Astazi dupa ce...? (mai mult)
În urma cu un an am pierdut o sarcina la 6 săptămâni, facandu- mi aspirație deoarece nu s- a eliminat singură. Acum sunt din nou însărcinată în 23 săptămâni, cu o fetița. După...? (mai mult)
Care este cel mai bun stand uper Roman?
Am nevoie de ajutor urgent.Să vă spun cum stă treaba: La școala mea, în această săptămână, este școala altfel.Luni, marți, joi și vineri nu voi merge fiindcă sunt în vacanță, la Brașov,...? (mai mult)
Cum dai funda?
Sper sa nu fi greșit categoria. Sunt la liceu, iar de curând s- a fixat o ședință cu părinții. Problema este că am câteva medii "slabe", iar absente in jur de 20- 30 din întârzieri...? (mai mult)
Stiu ca acest site nu este potrivirt, insa va rog mult dati- mi niste recomandari. Ce se intampla cu fiica mea de 14 ani?! Sunt disperata, va rog, dati- mi orice sfat! Ii place sa chinuie,...? (mai mult)
stie cineva o aplicatie de Android care sa monotorizeze telefonul unui copil, apeluri, sms? Si sa fie free, pe google am gasit doar cu plata.
Draga TPU, unde am gresit in viata?
Am o fetita care este in clasa a III-a si as vrea sa ii dau carti sa citeasca, potrivite pentru varsta ei. Nu am nicio idee. Ceva sugestii? Fundita.
Am o întrebare. Se apropie ziua tatălui meu, însă nu ştiu ce cadou să- i dau. Aş vrea să- i dau ceva CREAT DE MINE, dar nu ştiu ce. Aveți voi vreo idee? (El e sportiv; îi plac ...? (mai mult)
Am 13 ani jumate.Mama mea refuză sa imi vorbeasca despre pubertate.Eu nu inteleg nimic.
Daca copiii ar fi lasati liberi de catre parinti ar mai fi atat de, , rai'? De ce un copil nu isi face de multe ori temele si prefera mai mult sa stea la TV decat sa isi faca temele? Inteleg ca parintii...? (mai mult)
Salve TPU! Va rog sa imi spuneti cat ati cheltuit la pomana de un an pentru o ruda apropiata ( mama, etc ). As vrea sa ma pregatesc economic :(. Multumesc.
Sa presupunem ca parintii tai pleaca intr- o excursie trei zile si te lasa singura acasa.Ei iti spun ca treaba ta e sa faci curatenie in toata casa, sa hranesti animalele din curte si sa faci baie zilnic...? (mai mult)
Este un baiat la una dintre clase care este timid. Sta cu capul plecat si citeste in fiecare pauza. In unele pauze iese din clasa si merge intr- o anexa a unui laborator si canta la pian. Stiu pentru ca...? (mai mult)
Este retras, nu vorbeste in pauze cu colegii, citeste tot timpul, este timid, evita situatiile aglomerate. Prefera sa fie singur. Ce trebuie sa fac sa iasa la joaca?
De la ce varsta ii pot da copilului ciocolata?
Bună ziua.am și eu o problema.sunt angajata de 1 an jumate la o firma privata de paza cu contract pe neterminat. Și sunt însărcinată în 3 luni de zile.mă poate da afară dacă afla? nu știe nimeni...? (mai mult)
Cunoaste cineva comunitati online de parinti cu copii bolnavi (mai exact astm sau leucemie)? Pentru lucrarea mea de licenta fac un studiu pe depresie, anxietate, stress si calitatea vietii la acesti...? (mai mult)
De câteva zile ne tot gândim cu prietenul meu să facem un copil. Şi după 1 an de implant l- am dat în sfârşit jos. O trecut 1 săpt. si tot o decurs normal, mi- a venit ciclu. După...? (mai mult)
Sunt cetățeană a Republicii Moldova nu am pașaport românesc, dar vreau sa plec la munca in Italia pe mai mult de 3luni.Sunt însărcinată în 4luni, burtica nu se vede, vreau sa lucrez 3luni...? (mai mult)
Caut copii care joaca Minecraft pe Play adica serverului lui ZzAndrei. Skype meu: andrei_cioboata1
De la ce varsta pot sa ii dau copilului carne? Din cate am inteles de la 6 luni e bine sa incep sa ii dau legume si fructe alcaline, care sa nu irite digestiv.
De ce copiii (unii copii) isi bat joc de cei orfani sau de cei care au probleme psihice? De cei care sunt linististi care stau in banca lor la scoala si vine X cu o gluma proasta si il deranjeaza pe copilul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
J0B0MAT întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?