Este retras, nu vorbeste in pauze cu colegii, citeste tot timpul, este timid, evita situatiile aglomerate. Prefera sa fie singur. Ce trebuie sa fac sa iasa la joaca?
De la ce varsta ii pot da copilului ciocolata?
Bună ziua.am și eu o problema.sunt angajata de 1 an jumate la o firma privata de paza cu contract pe neterminat. Și sunt însărcinată în 3 luni de zile.mă poate da afară dacă afla? nu știe nimeni...? (mai mult)
Cunoaste cineva comunitati online de parinti cu copii bolnavi (mai exact astm sau leucemie)? Pentru lucrarea mea de licenta fac un studiu pe depresie, anxietate, stress si calitatea vietii la acesti...? (mai mult)
De câteva zile ne tot gândim cu prietenul meu să facem un copil. Şi după 1 an de implant l- am dat în sfârşit jos. O trecut 1 săpt. si tot o decurs normal, mi- a venit ciclu. După...? (mai mult)
Sunt cetățeană a Republicii Moldova nu am pașaport românesc, dar vreau sa plec la munca in Italia pe mai mult de 3luni.Sunt însărcinată în 4luni, burtica nu se vede, vreau sa lucrez 3luni...? (mai mult)
Caut copii care joaca Minecraft pe Play adica serverului lui ZzAndrei. Skype meu: andrei_cioboata1
De la ce varsta pot sa ii dau copilului carne? Din cate am inteles de la 6 luni e bine sa incep sa ii dau legume si fructe alcaline, care sa nu irite digestiv.
De ce copiii (unii copii) isi bat joc de cei orfani sau de cei care au probleme psihice? De cei care sunt linististi care stau in banca lor la scoala si vine X cu o gluma proasta si il deranjeaza pe copilul...? (mai mult)
Tigaile Delimano sunt bune de ceva?
Buna tuturor. Am urmatoarea dilema : Sunt eleva de liceu si diriginta mea, o doamna f. draguta, mi- a sugerat ca fiul ei, de aceeasi varsta cu mine, ar putea sa ma ajute in legatura niste cu niste...? (mai mult)
Ce cadou inedit îi pot face unei bebelușe de 1 an? Aș dori să fie ceva mai deosebit, nu hăinuțe, pentru că oricum are multe. Bugetul e în jur de 50 de lei.
Parintii tai vor ca tu sa fi asa cum vor ei si te opresc de la a face lucruri care tie iti plac? Te iau mult la rost parintii tai si te cearta pentru mici greseli cum ar fi ca nu ti- ai facut patul dimineata?...? (mai mult)
E bine sa ascultam de tot ce spun parintii si sa le urmam absolut toate sfaturile? Nu sunt si ei oameni si gresesc? Poate copiii vor sa duca o alta viata si nu neaparat ca cea a parintilor, ce nu inteleg...? (mai mult)
Eu sunt un var de al lui Karl. S- a conectat de pe Pc- ul meu si nu s- a mai deconectat. Nu stiu daca e bine ce am facut, dar am citit cateva intrebari sim m- am ingrozit. El mi- a spus ca a pus cateva...? (mai mult)
Este vreo problema pentru dezvoltarea psihologica armonioasa a unui copil daca familia sa nu e stabila intr- o tara anume (dar exista posibilitatea de scoli internationale pentru copil (pentru limba)) ...? (mai mult)
Draga TPU, copilul meu a devenit comunist. Nu stiu ce sa- i fac sa scape de asta. In fiecare zi imi trimire mesaje de propaganda, link- uri la melodii de partid si imi spune mai nou "tovarase" in loc...? (mai mult)
Intrebare pentru parinti si elevi: Cum va petreceti vacanta? Parinti, ce faceti pentru a petrece impreuna cu copilul vostru? Elevi, ce v- ar place sa faceti in vacanta? cu exceptia saniusului pentru ...? (mai mult)
Am o intrebare care ma framanta de cateva saptamani. Fiul meu are 9 ani si 10 luni. In fiecare zi se satisface singur chiar si de mai multe ori. Cand o face se ascunde. L- am urmarit fara sa...? (mai mult)
Cine știe niște „scuze" pe care sa le spui părinților ca sa nu te certe foarte tare ca ai luat o nota mai mica?(nu am luat dar cred ca voi lua; nu știu. )
Salut imi spune și mie cineva o aplicație de filmat pentru iPhone?
Intrebare pentru parinti - cum le spune la masinutele alea mici de jucarie care functioneaza astfel: apesi pe ele, le tragi in spate, le dai drumul si o ia inainte cu viteza pana ce se opresc?
Credeti ca regulile puse de parinti copiiilor sunt o solutie buna ca acei copiii sa fie mai educati? N-ati observat ca incalcarea regulilor este ceva des intalnit in randul copiiilor?
(Aceasta intrebare este pusa si la caterinca, dar si pe bune, va rog rapsundeti corespunzator) Am o intrebare legata de piscini publice. Uneori cand ma duc la piscina, vad parinti cu bebelusi goi pusca...? (mai mult)
An nou fericit la toata lumea! Am nevoie de un avocat bun specializat in divort si custodia copilului, ar fi bine sa fie de undeva din ardeal pentru ca procesul se desfasoara in ardeal. Consideram ca ...? (mai mult)
Vreau sa Ii fac un cadou mamei mele. Stiti o mica atentie. Ce pot sa Ii cumpar?
Buna seara dragi utilizatori TPU! Sunt angajata de pe data de 04.12. 2016 si tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 2 luni. Contractul este pe o perioada nedeterminata insa se specifica ca sunt in perioada...? (mai mult)
De ce sa-ti inscrii copilul, in clasa 1, la colegiul de muzica VS de ce sa nu faci asta?
As vrea sa stiu si eu cum se prepara Nan 2. De exemplu la Nan 1 la 240 de ml de apa puneam 8 masuri de Nan. La Nan 2 este tot la fel sau se pun mai multe masuri?
Cum sa ii explic unui copil de 4 ani ce este un nor?
Voi ce parere aveti despre urmatorul tv: http://www.emag.ro/televizor-led-smart-samsung-101-cm-40ku6092-4k-ultra-hd-ue40ku6092uxxh/pd/DHTLQ2BBM/ merita sa-l iau? Multumesc anticipat
De ce confund de multe ori iubirea parinteasca cu oprimarea copilului de a face ce isi doreste in viata? Crezi ca iubirea parinteasca e lipsita de multe ori de intelegere si libertate, sau iubirea parinteasca...? (mai mult)
Va rog mult am nevoie de like pentru baietelul meu http://www.libertateapentrufemei.ro/copilultau/inscrieri/__trashed-298/
Cand are loc petrecerea burlacilor\burlacitelor, cum se desfasoara si de ce are loc ce semnifica ea? Funda
Salut, cum sa imi conving parintii sa imi ia un ps 4 daca am strans banii de el da nu vor la il ia? Fara raspunsuri de genu "copii din Africa nu au ce manca si tu vrei ps"
Buna,as dori sa stiu un program instalat pe telefon cu care il pot urmari de pe laptop. Sa nu trebuiasca internet pe telefon.
Ceau! Am participat in trecut la cateva sedinte de psihoterapie.Intr- una dintre sedinte am luat parte la un exercitiu: Pas I scrie literele care- ti formeaza numele pe orizontala Pas II scrie primul...? (mai mult)
Ma poate lamuri cineva? Este adevarat ca se dau bani pentru nastere in Italia, Spania, Anglia? Nu ma refer la indemnizatie pe luna ci strict bani pentru nastere.mi- a zis cineva ca a primit...? (mai mult)
Am si eu o dilema cum se prepara laptele praf pentru bebelusi? Unii spun sa fierb apa, altii doar s-o incalzesc. Cum se procedeaza corect si ce apa e mai buna?
am o fetiță de 4 luni, are in jur de 10 kilograme. O hrănesc cu lapte praf Milupa..As vrea sa il schimb. Ce ma sfătuiți să fac? E urgentaaaa.
Am un bebe de doua luni care se tot deranjeaza la stomac si mi- a recomandat doctorul sa ii iau lapte praf special si am gasit in magazinul asta http://www.elaptepraf.ro/lapte- praf.html. Ieri...? (mai mult)
imi puteti da un exemplu de laptop pana in 40 de milioane care sa duca GTA 5 la hight
Buna seara,am o intrebare,ce fel de sangerare ai dupa ce ramai gravida, ce culoare are sangele ce simptome?
" Salut TPU. Am 17 ani, iar mama mea a divortat cand aveam 1 an. De aproape 4 ani sta cu un taran infect si alcoolic, care se comporta foarte urat cu mine si a invatat- o si pe ea la bautura. El nu ma...? (mai mult)
Am 17 ani, iar mama mea a divortat cand aveam 1 an. De aproape 4 ani sta cu un taran infect si alcoolic, care se comporta foarte urat cu mine si a invatat- o si pe ea la bautura. El nu ma ...? (mai mult)
Am cumparat un gps pentru copii de la www.kidgps.ro. Nu stiu sa il configurez. Stie cineva cum se configureaza astfel de dispozitive? Multumesc
Asta e un exemplu de "nastere usoara"? https://www.youtube.com/watch?v=CeH9WzQyWqM P.s. Scuze pentru clip... Si pentru categorie. Nu stiu de ce dar m- ai uitat de peste doua ori la clipul asta si deja...? (mai mult)
Stie cineva daca ceasurile cu gps pentru copii sunt bune de ceva? Am gasit pe www.kidgps.ro insa nu stiu daca sa ma risc sau nu...
Sunt noua pe aici. Sunt Mihaela si am 24 ani. Am o poveste complicata si sper sa ma lămuriți. Eu sunt adoptata de la vârstă de trei ani si jumătate. Tatal meu biologic este un artist foarte...? (mai mult)
BunaTPU! Azi parintii mei s- au certat, iar eu am rabufnit in sensul ca am inceput sa plang numai m- am putut abtine.La sfarsitul certei mama a spus ca astepta sa o apar in fata tatalui si bunicii mele,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.