Cei mai activi useri din categoria Parenting pe 26 Februarie 2025 sunt:
Hey! Sora mea se juca cu o pensula și nu știu sigur dacă a căzut în ea sau dacă și- a băgat- o în gura, dar am auzit- o plangand și apoi a vomitat cu sânge și i- a curs sânge din gura. S-...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Sunt tata a 3 fete si un baietel de 5 ani si jumatate...ieri, l- am prins pe Codrut(asa il cheama pe baiat) cum o filma pe ascuns pe mama sa in baie...ce sa fac? ar trebui sa il duc la ...? (mai mult)
Va rog daca imi puteti spune si mie dupa ce criterii sa imi aleg ginecologul care sa imi urmareasca sarcina! As dori sa raman insarcinata!
Stiti ceva despre doamna ginecolog Dobre din Bals, Olt? Ce a-ti auzit despre ea? Multumesc
Buna TPU. Am o intrebare: vreau sa imi iau niste casti care sa fie sub 400 lei max, dar sa se auda bine, clar si sa aiba un bass puternic si sa nu ma doara urechile dupa vreo 2 ore de ascultat.Eu acum...? (mai mult)
A venit caldura, iese lumea la plimbare in parcuri, la terase etc. Evident au inceput sa iasa si parintii cu copii de toate varstele. Dar e ceva care mi se pare cam aiurea. E vorba despre ...? (mai mult)
Aș dori niște idei de surprize/cadouri pt. tatăl meu...în afară de note mari pe care le iau mereu... ofer funda : x
De ce mama mea, bunica si restul din familie nu inteleg ca de oricat de mult timp ar fi mama cu cineva eu nu il pot considera tata? - Este cu persoana respectiva de aproape 15 ani iar eu nu ii pot spune...? (mai mult)
Vine al doilea bebe in familie si nu suntem decisi daca sa luam inca un carut simplu sau unul pentru gemeni ca sa fie mai usor? Gasisem ieftin pentru gemeni http://www.bebs.ro/carucioare/carucioare-...? (mai mult)
Salut,am o fetita de 2 ani si 9 luni cum putem face sa scapam de pampers? Dau funda
De unde pot lua in Bacau, zona nord, un tort aniversar pentru o fetita care face 11 ani?
Niciodata nu am inteles de ce unele "mame" isi abandoneaza copiii sau ii ucid, sunt alte femei care ar face orice sa aiba unul prin orice mijloc, si nu il au. Bun, am inteles, nu au posibilitate...? (mai mult)
Unde isi poate face ziua o fetita de 11 ani?
As avea o intrebare.Un nepot de care trebuie sa am grija e in clasa 8- a.Ei bine urmeaza examenul de capacitate si inscrierea la liceu.Ei bine aici vine problema ca nu prea ...? (mai mult)
Hey! :D Vreau sa ii iau surorii mele un premergator! Stiu ca mama vroia sa ia asa ceva dar nu a putut si ma gandeam sa ii fac eu o surpriza surorii mele mai mici care isi serbeaza ziua de nastere in zilele...? (mai mult)
Heeei TPU. Am o mica mare problema. Ma doare o masea foarte tare. Ea se clatina, dar prea putin. Simt ca cealalta trebuie sa iasa, dar e impiedicata de cea, , de lapte" si nu vreau sa iasa stramba. Cum...? (mai mult)
Daca raman la 3 sau 4 materi pe primul semestru in clasa a 8 a raman repetent dar daca pe semestrul doi imi fac mediile de trecere trec?
La cate saptamani se vede copilul la ecograf, si cand se poate afla daca este fata sau baiat.
Buna TPU am o verisoara care este insarcinata in 7 luni ea are 20 de ani si se gandeste la nastere nu este decisa cum va naste natural sau prin cezariana ea ar vrea natural dar ii e frica de dureri sa ...? (mai mult)
Salutare. Prietena mea este insarcinata si in mai face 1 an la locul de munca si 8 luni de sarcina. Daca nu va mai putea lucra din aprilie ( la 7 luni de sarcina ) va putea beneficia de prenatal? ...? (mai mult)
Am o mica intrebare. La ce desene se uita azi copii de gradinita? Dau eu niste exemple: Doctorita Plusica si Sofia Intai. Stiti si alte desene asemanatoare care se bucura de popularitate printre...? (mai mult)
In timpul vacanței de acum la scoala se lucrează la secretariat?
Ma doare burta de 2 saptamani si nu stiu de ce, si nu ma doare jos sau in stanga- dreapta, ma doare in mijloc. Cate odata ma inteapa alte ori ma doare sau cate odata ma doare doar cand ma misc. Nu ii...? (mai mult)
De ceva vreme ma gandesc sa- mi cumpar o masina si aseara am gasit una excelent. E vorba de un A6 2.5 diesel din 2003, interiorul, exteriorul impecabile, am încercat sa vad cum se descurca ...? (mai mult)
Ca si parinti cum considerati ca ar trebui ca cei mici sa- si petreaca timpul pe la calculator? De fapt, e aiurea ce va intreb. Ca stiu ce ar raspunde oricine. Intrebarea e directa de fapt: cat de des...? (mai mult)
Buna, am si eu nevoie de putin ajutor. sunt o mamica, singura, de baietel, acesta are varsta de un anisor si 2luni... ocupatia mea este sa am grija de el si sa ma ocup de casa, ce alte activitati imi...? (mai mult)
Am un verisor de 4 ani care vine in fiecare an de sarbatori la noi Iar aseara in timp ce colora se opreste brusc, se uita la mine si isi da jos pantalonii si imi arata puta...era..cred ca treaza :)))...? (mai mult)
Cum suna mai bine fraza:, , Hai mananca ca trebuie strangem masa, sa- ti faci temele si sa dormi, ca maine ai scoala, , sau, , uite daca mananci, iti promit ca mergem la o plimbare pana la magazin, luam...? (mai mult)
Salut dragi membri ai TPU! Stiu ca pare ciudat dar ma simt rau de tot, eu sufar de fobie sociala din cauza ca nu am incredere in mine pt ca toata lumea imi spune ca seman cu tatal meu absolut la orice...? (mai mult)
stie cineva vreun camin ceva pentru un copil de 6 ani pe timp de noapte in Pitesti? Eu lucrez numai de noapte iar sotul este plecat in strainatate.Pana acum am fost ajutata de o prietena care...? (mai mult)
Daca am varsta de 16 ani si 7 luni. 1.72. Tatal 1.82. mama 1.53... Am sanse sa mai cresc 3 cm? Sa fac 1.75. Mentionez ca am luat si HGH. Hormom de crestere. Si fac putin sport de inaltare. Raspunul cel...? (mai mult)
Buna TPU am un bebe de 4 lunisoare si am fost zilele acestea la doctorita pentru vaccin. Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine sunt kg, are 8kg 400 doctorita a spus ca nu ar trebui sa ma ingrijorez pentru ca...? (mai mult)
Fratele meu e foarte orgolios si pierde multe din cauza asta. Are 13 ani imediat, ii zic de ani sa se controleze ca dintr- o vorba spusa asa, aiurea, isi bate joc de tot, dar nu intelege sau nu vrea,...? (mai mult)
TPU! Am 12 ani iar mama lucreaza la o casa de copii cu dizabilitati, e educatoarea lor. Acolo este o fetita mica de 10 ani, dar mintea ei e de 2- 3 ani. Curand e ziua ei de nastere, si nu...? (mai mult)
Salut. Cum pot sa imi fac parintii sa ma duca sa fac testul Mensa la sediu? Multumesc.
Buna tuturor.Cunoaste cineva site- uri cu hainute, carucioare, patuturi pentru bebelusi, dar care trimit colete si in strainatate? Ma refer la site- uri care nu au preturi exagerate. Daca ma poate ajuta...? (mai mult)
Sunt noua mama si am un copil de 5ani si e prima oara cand are febra si nu ii place siropul vomitq si vreau sa bag un supozitor dar nu stiu cum sa fac chesita asta va rog datimi un raspuns.
Bună seara. Am un băiat de 14 ani și cred ca sa îndrăgostit. Am vrut sa vorbesc cu el despre subiectul ăsta, dar nu îi place să mă bag. Zice ca știe el ce face.Nu știu îi rușine sau pur și...? (mai mult)
Bună seara, o întrebare, îmi dați o idee ce pot sa ii dau la băiat sub pantaloni pe timp rece. are 11 ani
Urmeaza sa nasc in cateva luni si am nevoie de un videofon pentru bebelusi, care se aude foarte tare, intrucat mama mea nu aude bine. Ma ajutati cu idei?!
În cazul unui părinte singur, un bebeluș poate fi lăsat singur o jumătate sau cel mult o oră până mergi să faci cumpărăturile necesare în timp ce acesta doarme?
Care este regiunea insulara unde parintii cred ca mama si tatal unui copil nu trebuie sa se joace cu micutul.Adultii au mare grija de puii lor, insa cind vine vorba despre joaca, ei ii lasa...? (mai mult)
Am un bebe de 11 luni si jumatate, de 2 saptamani nu- i mai dau suzeta, dar cand il culc plange muult pana adoarme fie in brate fie in pat langa mine, cand avea zuzeta il puneam singur in patut...? (mai mult)
Buna dragelor! Vreau sa cumpar pentru fartiorul meu un tarc de copii dar sincera sa fiu nu sunt sigura de care sa iau! M- am uitat pe mai multe site- uri si am gasit un magazin ilbambino dar nu ...? (mai mult)
Va salut pe toti! Am si eu nevoie de ajutorul vostru! Vreau sa ii iau fratiorului meu mai mic un tarc de joaca! Am tot cautat in special pe internet si nu m- am hotarat ce model sa iau! Am gasit doua...? (mai mult)
Fetita noastra are 10 zile, mananca la piept insa mananca foarte putin, de foarte multe ori adoarme in timpu alaptarii, din sticluta a mancat foarte mult cand i~am dat, si decis sa- i dam...? (mai mult)
Buna dimineata TPU! Sunt mama a unui copil complicat..As vrea sa spun mai intai ca o sa contactez si un psiholog, dar as vrea sa cer parerea si unor parinti.Andrei, baiatul meu, are 12 ani.De la 10...? (mai mult)
sunt proaspat tatic si maine sau vineri trebuie sa imi iau comorile acasa. e prima oara asa ca nu stiu foarte multe detalii, as vrea sa stiu cum e mai bine sa o iau de la spital, in scoica?...? (mai mult)
Hei TPU, care firma este mai buna? Nutricia, Nestle sau Milupa? Din cate stiu Milupa colaboreaza cu Societatea Romana de Pediatrie, iar Nestle cu Organizatia Mondiala a Sanatatii? Care este cea mai ...? (mai mult)
Ragele mele mamici de fetite, voi cum ati procedat cand a venit vorba de pus cercei? http://www.totuldespremame.ro/forums/topic/cand-se-pun-cercelusii-la-fetite?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!