Cei mai activi useri din categoria Parenting pe 26 Februarie 2025 sunt:
Cum sa imi ajut copilul sa scrie mai caligrafic?
Buna TPU am o intrebare pentru mamici.voi i- ati facut puiului vostru vaccinul de un an? a avut ceva reactii mai urate? eu i l- am facut si a fost ok, decat o usoara febra trecut 3 sapt de la vaccin.sunt...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu niste pdf- uri pentru si despre bebelusi si copii de pana la 10 ani despre alimentatie, jocuri si alte activitati recomandate, educare, povesti, fise de colorat, etc... ...? (mai mult)
am o intrebare..am un bebelus de 6 luni..care de azi dimineata pana acum(ora 14.30) a facut treaba mare numai moale..si cu apa..de 5 ori.din ce cauza sa fie? pana acum dintisorii nu i- au dat..si...? (mai mult)
am o intrebare..de la cate luni v-ati pus bebeii in pemergator? al meu are 5 luni jumate si nu stiu ce sa fac..sa mai astept? e prea devreme?
am o intrebare pentru mamici...voi la cate luni ati inceput diversificarea pentru puii vostri? si ce i- ati dat? bebelinu meu are 4 luni jum si ii dau numai lapte(nan1).ceai baby drynk si mar...? (mai mult)
am si eu o intrebare...am un ingeras de 3 luni, care nu mai vrea sa pape lapte(ii dau nan 1)..am fost la doctor cu el si mi- a spus sa incep sa- i dau mar cu biscuiti, ceai baby drink, ceai...? (mai mult)
Cele care sunt mamici sa-mi dea si mie niste sfaturi ce trebuie sa fac si sa nu fac (sunt insarcinata)
Vreau sa stiu tot ce trebuie sa fac din momentul in care am ramas insarcinata. daca trebuie sa-mi fac analize sau alte chetii
As vrea sa stiu ce fructe si legume pot fi adaugate in alimentatia unui bebelus de 4-5 luni. P.S- as vrea raspunsuri doar de la mamicile care stiu acest lucru foarte bine.
I-am dat lapte praf la bebelus si astazi i l-am schimbat si i-am dat lapte de consum a inceput sa planga si il doare burtica ceva sfaturi?
Am un bebe de 3 luni, la ce varsta pot incepe diversificatia alimentatiei lui si ce este permis sa manance? fundita
Ce pot sa-i dau sa manance bebelusului la o luna jumate? alaptare la piept si completare cu lapte praf dar nu se satura deokamdata
De la ce varsta poate bea lapte de vaca bebelusul? mai trebuie amestecat cu ceai?
Grasut sau slabut? Desi parintii au tendinta de a hrani peste masura copiii nu trebuie sa fie asa: http://www.utilecopii.ro/articole/sanatate/greutatea-copilului-durduliu-sau-slabut/9731/ Credeti ca...? (mai mult)
Astazi am vrut sa dezinfectez suzeta bebelusului meu si am uitat-o pe foc, am adormit, apa a scazut si a luat foc suzeta si oala in care a fiert. M-am trezit din cauza fumului, am deschis toate geamurile...? (mai mult)
Bebele meu are 5 luni si as vrea de la 6 luni sa incep diversificarea. ce sfat imi dati?
Am un bebe de 5 luni si de 3 luni. Nu mai doarme noaptea. Cum pot sa-l dezvat de acest obicei, mai ales ca s-a invatat sa doarma la san?
Buna:) Sunt Mirela. Am o fiica de 14 ani si nu stiu ce se intampla in ultima vreme cu ea. A avut un "iubit" si au fost impreuna 6 luni s- au inteles de minune dar s- au despartit dar totusi au ramas prieteni...? (mai mult)
am si eu o intrebare. Am auzit ca exista un robot de bucatarie pentru bebelusi, din Franta. Am fost la targul pentru copii dar nu l-am gasit. Imi poate spune cineva daca are asa ceva, daca este...? (mai mult)
Toti bebelusii se nasc cu ochi albastri?
Cat timp trebuie sa alaptezi un bebelus?
Mamicile care au bebelusi as dori sa pun o intrebare. Bebele meu are 9 luni si se da cu capul de perete, al vostru a avut astfel de manifestari? in rest se comporta normal, rade si e foarte comunicativ....? (mai mult)
Care este primul aliment recomandat pentru alimentatia solida a bebelusului?
Sunt o tanara(foarte tanara) viitoare mamica, vreau cateva sfatri in legatura cu bebelusul, va rog din tot sufletelul meu ajutati-ma cu sfaturile voastre. Din intrebarea anterioara cred ca ati observat...? (mai mult)
Ajutati-ma si pe mine va rog cu un raspuns. Am un bebe de 6 luni, care a fost alimentat la san. De 1 saptamana am inceput diversificarea, ii dau piure de legume. De aproximativ 2-3 saptamani isi...? (mai mult)
Cit trebuie sa manince un bebelus de trei saptamini, nascut cu trei saptamini inainte de termen, cu 2, 300, ne referim la lapte praf?
De ce sunt bebelusi atat de...manipulatori? Are11 luni si m-a cam dat gata: tipa, urla, maraie(cu asta ii iese cam de fiecare data) si face o fata de-mi inmoaie inima, asta pana obtine ce vrea.In rest? (mai mult)
La cat timp ii ies dintisorii unui bebelus? Si pana la 4 luni ce are voie sa manance?
Este normal ca un bebelus de 2 luni sa fie foarte agitat? fratiorul meu are 2 luni si e f agitat... dar nici sarcina nu a fost prea linistita.sa fie asta o cauza a comportamentului? Plange foarte mult.cand? (mai mult)
Bebelusul la 5 luni. Poate cineva sa faca o lista cu ce mananca bebe in fiecare zi din saptamana? Diversificarea. M-ar ajuta enorm, sunt in lipsa de idei.mersi
La cate luni mananca un bebelus(fructe...)?
Salut.As dori sa stiu si eu cateva pareri... puiul meu are 7 luni si nu vrea sa manance decat lapte.De la 6 luni am inceput diversificarea si totul era ok.De-acum cred ca-i ies dintii pentru.ca i-s foarte? (mai mult)
Pot pune putin biscuite in laptele copilasului? Are 4 luni si jumatate.
Sucul de portocale este indicat bebeilor de 4 luni?
Dar de baby drink ce parere aveti? e bun?
Puiul meu are 4 luni.mananca la san, insa trebuie sa-i suplimentez o masa cu lapte praf pentru ca nu se satura.am ales milupa milumil. e ok?
Bebelusul meu ma trezeste in fiecare dimineaa la 5 si deja sunt tare obosita... ce sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!