Băieţelul meu are 3 ani si plânge încontinuu dupa mine, eu fiind şi însărcinată trebuie să merg la control dar nu pot să îl liniştesc, ce pot face?
Ce semnifica dacă atragi copii? Multi copii se bucura cand ma vad si nu doresc sa mai plec, desi eu sunt mai ezitant cu ei ca nu imi plac totusi ma port frumos. Dar am observat ca multi copii sunt lipiti...? (mai mult)
Sunt însărcinată, am 16 ani îmi e teamă ca nu voi fi o mama bună pentru bebe când se va naste.Cum pot fi o mama buna pentru el?
Am 2bebeluşi gemeni, au 4 luni, e greu cu gemeni mai ales ca sotul e la munca. Eu sunt in concediu maternal, ce sa fac sa ma descurc mai bine cu gemenii cand sunt singură?
Ştiu ca poate par rea dar am ajuns în punctul în care nu îmi mai suport copilul, are 3 ani e baiat şi acum sunt însărcinată iar, îl iubesc dar uneori e prea enervant zice întruna mami, se ...? (mai mult)
Ce parere aveti de Chicco Soft and Dream Marsupiu. Am vazut ca nu se mai gasesc prin magazine.Eu am primit unul nou.Dar am citit un comrntariu la adresa lui care spunea ca nu are sustinere ca nu e ergonomic...? (mai mult)
Buna, sunt însărcinată in saptamana 8 si de aproape o saptamana vomit aproape orice manac, am momente cand mananc ceva si nu vomit insa si momente cand scot si apa ce o beau. Azi m- am cântărit ...? (mai mult)
Buna TPU, mi- am pierdut tatal anul tetrecut, cum fac sa simt din nou afectiunea paterna? mama nu mi- a fost niciodata alaturi si nu pot trai fara atentia tatalui meu. mama mi spune mereu c am o fata...? (mai mult)
Buna! Am aflat recent ca sunt însărcinată. Imi puteti recomanda, va rog, carti si cursuri pentru/despre bebeluși si îngrijirea acestora? Multumesc!
Buna ziua, sunt o mama de 49 de ani si am3 copii pe care ii cresc singura. Acum vreo 15 am am avut o depresie datorita faptului ca am pierdut multi bani si apartamente. N a fost vina mea ci a cuiva din...? (mai mult)
Buna dimineața, TPU! Cât mai este o bona in ziua de azi? Cam care e salariul, pentru un program doua zile cu 2 libere? 7, 30- 22. Programul meu de bucătar e unul full, nu voi lucra doar...? (mai mult)
Bună! Mi- a intarziat menstruatia 4 zile, in casa aveam doar teste de ovulatie, asa ca am zis hai sa fac un tes, ideea este ca am intarziere 4 zile iar testul de ovulatie a iesit pozitiv...se poate ca...? (mai mult)
Am făcut analiza HCG la interval de 48 de ore. La prima analiza am avut 1153 iar la a doua am avut 1614. Și am înțeles că valoarea de HCG ar trebui sa se dubleze la 48 de ore. Oare sunt probleme...? (mai mult)
Bună! As dori și eu o părere despre laptele praf topfer.Cum se comporta la copiii voștri?
A incercat / experimentat cineva adormit de copii mici 0- 2 ani cu muzica clasica data la nivel mediu in camera? La o nepoata functiona Fur Elise *( Beethoven ), ceva Mozart ...? (mai mult)
De la ce vârstă credeți că este în regulă pentru o fată să se îmbrace la modă : bluze scurte cu vedere la buric, pantaloni de piele și unghi?
Cum ați fost pedepsiți de părinți?
Voi ați fost pedepsiți de părinți vreodată?
Matusa - mea folosea pentru fiica ei între 3 si 6 ani sistemul cu buline rosii / verzi pentru faptele bune sau rele *( verde = bune, rosii = rele ) La sfarsit de saptamana, Vineri ...? (mai mult)
Am o fetiță are 2 luni, de când am născut simt că nu mă pot apropia de ea cand ea plânge, îi zic soțului meu sa o ia de lângă mine. Mi- e frica ca să nu fiu în depresie post natală simt...? (mai mult)
Sondaj. Cu CAT timp inainte spuneti copilului dvs. Ca trebuie sa facă o injecție *( vaccin / tratament mai lung )? Cum distrageti atenția de la " Monstrul de AC "? Cum calmati...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor cu ceva TPU. Tatal meu m- a terorizat mental si am probleme mentale, am tulburari de somn, am caderi nervoase care se cauzeaza la persoane cu afectiuni mentale etc. si vreau sa ma...? (mai mult)
Bună TPU! Am o mica mare problema, știe cineva cum scap de tărzănei
Bună. Am nevoie de puțin ajutor din partea părinților care sunt din Craiova și și- au dus copii la creșă. In mai trebuie să mă întorc la muncă și nu am cu cine îl lasa pe cel mic. As ...? (mai mult)
Bună! Sunt buni biscuiții hipp organic babby's biscuit pentru bebeluși? Pe ei scrie că, conține gluten* totul bio și organic... Bebelușa are 5 luni jumate…mulțumesc!
Buna ziua! Exista vreo lege scrisă care să ne oblige sa aducem scolii acte care sa demonstreze că copilul are sau nu are probleme de natura comportomentala, psihică sau de orice fel? Participarea...? (mai mult)
Salut! Am apelat aici fiindcă sunt oarecum, speriata. Am aflat de o săptămână ca am colul uterin de 2, 54- 2, 55 cm. Fiind insarcinata in 21 de saptamani. Controlul făcut, a fost din cauza ca,...? (mai mult)
In ce fel crezi ca au gresit parintii tai cand te-au crescut?
Bună, TPU! Am o întrebare, la ce vârstă v- ati lasa copiii la mare/ la ce vârstă i- ati lăsat sa meargă cu prietenii? Fără niciun adult, doar cu grupul ei/lui de prieteni? Am o fiica în vârstă...? (mai mult)
Salut TPU! Copilul meu doarme 7 ore pe noapte, este de ajuns? El are si niste probleme, nu prea poate sa doarma
Buna! Am nevoie de niște idei de nume de baieti care sa mearga cu Gheorghe! Ma puteți ajuta?????????♀️
La o bază isofix 360 grade se poate pune orice scoica? Știți cărucioare 3 în 1 a căror scoica potrivește cu baza isofix 360? Dacă da, îmi puteți lăsa link vă rog? Mulțumesc
Buna, sunt la prima sarcina și deja am simțit mișcările bebelușului la 18+ 4, observ ca se zice ca femeile la prima sarcina simt mai târziu și pe bebe îl simt doar pe partea stânga, când stau...? (mai mult)
Bună seara! Am o fata de 14 ani.Se droghează de un an, tot de atunci nu merge nici la școală. Refuza orice ajutor.Ii place viața asta.Umbla cu băieți de peste 18 ani.Ce as putea sa fac sa nu rămână...? (mai mult)
Salutare. Șeful m- a invitat la cumatrie (o va face într- un restaurant din Chișinău). Eu am refuzat invitatia, însă stau cu întrebarea, dacă ar trebui să- i ofer ceva bani și dacă da, ce...? (mai mult)
Salut TPU! Fiul meu are o chestie mai ciudat, mai exact el uneori se culca devreme si se trezeste pe la 07:15 in timpul scolii si in alte seri se culca foarte tarziu, nu ii este somn si de obicei adoarme...? (mai mult)
Salut! Fiul meu de 11 ani doarme in timpul scolii pe la 22:30 si se trezeste la 07:15, este bine ca el sa doarma atat sau trebuie si mai mult?
Ce părere aveți de acest blog care aduce argumente, zic eu, serioase împotriva natalității: https://racnetulzorilor.blogspot.com/2023/10/incendiul-din-clubul-colectiv-un.html ?
La ce vârstă ar trebui sa aibă un copil un smartphone?
Care sunt consecințele expunerii la ecrane a copiilor mici( care nu am împlinit nici un an).O grămadă de părinți le pun copiiilor de 9- 10 luni tableta în fața ca să mănânce! Unii doctori spun...? (mai mult)
Buna ziua acum 3 săptămâni am fost la ecografie de sarcina acolo aveam 5 săptămâni si 6 zile (acu am 9 săptămâni si 1 zi) doamna doctor de acolo mi- a spus ca se vede sacul ca e prezenta sarcina...? (mai mult)
Bună. Se găsesc în Iași cluburi de dans popular pentru adolescenți - băieți? Sau alt stil de dans, dar sa fie pentru adolescenți băieți
Salut! Bebele meu trece prin regresia somnului de la 4 luni, asa am gasit pe internet. E reala regresia asta sau este mit? Voi ce experiente aveti? Ideea e ca bebe dormea foarte bine, se trezea o data...? (mai mult)
Ce parere aveți de părinții permisivi?
Buna ziua, un ajutor sau un sfat de la voi cei care ati trecut prin ceva similar. Sunt despartit si divortat de fosta sotie de aprox 2 ani jumatate, copii au ramas la mine dupa divort( a fost alegerea...? (mai mult)
Intrebare pentru oameni in varsta: vreau sa stiu ceva de curiozitate, daca ma nasteam la parinti in ani 70 sau 80, si presupunem ca erau oameni normali din Romania, cum reactionau daca ii facem probleme...? (mai mult)
Bună TPU. Copilul meu de 1an și 10 luni are de doua zile stări de vomă. Țin sa menționez ca diaree nu a avut cu toate ca nu prea mănâncă și nici febra mai mare de 37, 2°C.Nu e sugar și are...? (mai mult)
Bună. Ce soluții pentru spălat pe jos îmi recomandați dacă am un copil mic?
Deci nu mai pot, nu mai rezist, ajutati- ma va rog cu orice sfat, e bun venit. Povestea incepe asa: Tata bea in fiecare zi si da vreo 100 lei pe toate porcariile (tigari, alcool). Mama nu sta bine...? (mai mult)
Bună, am o problemă cu tatăl meu vitreg.El se ceartă cu mama mea de când sora mea mai mică s- a nascut (pe data de 31 aug 2021).De atunci eu și bunica mea (mama lui mama) îl uram pe tatăl meu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!