Cine poate sa îmi dea sezoanele și epidoadele din schimb de mame 2003-2004?
Buna TPU! Ce lucruri ati cumparat in sarcina pentru bebe si dupa nastere au fost inutile? Eu nu stiu ce sa- i cumpar. Am luat deja pătuț si carucior, suzete, sticlute, , , Dar haine nu stiu ce marime...? (mai mult)
Ce părere aveți despre depresia postpartum? Și despre mame care nu au ajutor în creșterea copiilor și mai ales despre tăticii care nu sunt implicați?
Ce părere aveți despre mame care le dă puilor lor mâncare mestecată?
Buna ziua, am si eu o rugaminte, copilul meu tot pierde meciuri pe un joc cu impuscaturi si tot urla ca nastrusnicu prin casa, ce pot sa fac?
Buna ziua, bebelușul meu se pregătește sa ii iasă dințișorii, in urma cu 2 săptămâni a făcut diaree 4 zile la rând, nu știam ce să- i mai dau sa o strângă la burtica pana la urma și-...? (mai mult)
Bună mămici! Am un bebeluș de 5 luni și nu prea mai mananca, am fost și la urgenta și mi- a zis zis ca e sanatos, am fost și la pediatru și mi- a zis ca nu e nevoie sa ii facem analize ca ea ...? (mai mult)
Este normal ca mama mea sa- mi pună cameră de supravegheat in camera mea? Si de fiecare data când o intreb de ce imi raspunde "Doar vreau sa te stiu in siguranță" Și de fiecare dată când îi spun...? (mai mult)
Buna, Am 20 de ani și sunt graviduta in 3 lunite (se fac 4 pe 20)... anul trecut am terminat liceul și m ar interesa sa știu (toate că multe persoane mi au adus la cunoștință) că aș avea drepturi...? (mai mult)
Buna seara, vreau sa o trimit pe fiica mea la o alta scoala, dar nu stiu ce scoala, caut scoli din sectorul 6 fara uniforma, program 11:30 cu sala de sport si cele necesare, care scoala e mai buna?...? (mai mult)
Buna! Am 17 ani, sunt gravida si vreau sa fac o ecografie. Am nevoie de un părinte sa ma însoțească?
Buna dimineata, fiica mea de clasa a 4 ain prima zi de scoala vrea sa se imbrace cu blugi/pantaloni negri evazati si cu un tricou alb. Doamna lor invatatoare a spus ca fetele sa se imbrace cu fusta sau...? (mai mult)
Cum pot cumpăra tigari daca sunt minor și vânzătorul de la chioșc îl știe pe tata și pe mama (stau lângă chioșc)
Bună! Știu ca după postare asta voi fi judecta sau ca poate veti spune ca nu e cel mai potrivit site pentru asta dar simt nevoia sa ma descarc chiar daca după cum am spus ma veți judeca sau acuza. ...? (mai mult)
Bună mămici! am un bebe de 4 luni și 1 săptămână și nu prea ia în greutate sau cel puțin mie mi se pare slăbuț fata de alți copiii la 4 lunile nici nu prea lăptic credeți ca e bine sa ii...? (mai mult)
Minorul de 16 ani poate sa se cazeze singur la hotel? sau daca nu ce ii trebuie
Buna searaaa.Am nevoie de ajutor de la cei care se pricep cu copii ca eu chiar nu sunt genul.Am o surioara de 3 ani jumate si stie sa doarma singura.Nu are nicio problema dar, cand sunt eu acasa mereu...? (mai mult)
Bună ziua! Vin cu o întrebare pentru cei care lucrează în sistemul de învățământ. Dacă am rămas însărcinată, dar în anul 2023- 2024 sunt încadrată pe un post de suplinitor, risc să ...? (mai mult)
Am o intrebare. O verisoara ar dori sa renunte la copil cand naste fiind nelegitim. Ea fiind casatorita cum poate renunta din maternitate fara sa o mai caute nimeni acasa pe ea sau rudele? Fiind o situatie...? (mai mult)
Bonsoir Tpuu. Ce parere aveti de parintii care reusesc sa isi faca copiii sa creada ca au toata libertatea din lume dar parintii de fapt tin totul sub control? Eu una tin minte cand eram la pubertate, ...? (mai mult)
Din a cata luna de sarcina e ok sa incepi sa cumperi lucruri pentru bebelus? Tot aud ca aduce ghinion sa iei din timp...
Bună dimineata TPU, acum mi- am pus întrebarea asta si vreau parerile parintilor sau mamelor dar desigur si de la copiii care au trecut prin asta. Atunci cand eram mai mic mama mea sa zicem destul de...? (mai mult)
Hei! Intreb pentru o situatie a unei cunostinte : 1. La cate absente se taie acel supliment? 2. Se acorda lunar? Sau la o anumita perioada de timp?
Dacă ai putea să îi dai unui copil doar un singur sfat despre viata, care ar fi acela?
Hello TPU. E cineva din Constanța care sa-mi recomande un loc (farmacie presupun) unde se fac găuri pentru cercei la bebeluși? Daca aveți idee si cât costă, ar fi genial!
Bună seara mămici! Mămici, va rog ajutați- mă, ce pot sa fac sa am lapte? Ca am născut acum 3 luni si deja nu mai am lapte și în prima luna am muls cel mai mult, 310 ml și acum nu mai am deloc...? (mai mult)
Urăsc bebelusii. Ce sa fac sa nu-i mai urasc pe acesti monstri bălosi?
Bună ziua! Am o fetita de 7 ani și este numai nervoasa,nu vrea nimic,nu-i convine nimic, tipa, plânge când nu faci ce vrea, ce sfaturi aveți? Cum sa ma mai port, ca o iau razna, mulțumesc
Stie cineva niste bauturi pentru copii care ajuta la inaltare? 10ani +? Sunt acelea Pediasure dar nu se gasesc in Romania
Buna seara mamici/viitoare mamici! Cunoasteti un remediu mai de durata impotriva arsurilor gastrice in sarcina, in afara de lapte sau dicarbocalm? Le- am incercat pe amandoua, in maxim jumatate de ora...? (mai mult)
De ce unii copii nu-și ascultă părinții?
Mamici, ce vi s-a spus la morfologia de trimestrul 1 ca pare a fi ( baietel sau fetita ) asa a si fost sau s-a schimbat pe parcurs?
Buna TPU! Nu este bine sa mergi la un bebelus nebotezat încă dacă ești la menstuatie? iar legat de relațiile intime, nu trebuie sa le întrețin doar in ziua in care merg la bebelus sau nu trebuie...? (mai mult)
De ce bebelușii, cei care încep să meargă și până la 1- 3 ani, atunci când îmbrățișează pe cineva, își pun mânuțele în jurul lor sau după spate? Mi se pare drăguț, și eram ...? (mai mult)
Mamicile sau gravidele, ce analize ati mai facut in sarcina? In trimestrul 1 in afara de cele de sange, Papanicolau, Morfologie si Dublu test?
Mamici sau gravide, eu in prezent nu am un medic ginecolog AL MEU. Sunt in trimestrul 1 si am fost la 2 medici ginecologi diferiti ( primul confirmare sarcina, al doilea morfologie ) dar nu am ramas ...? (mai mult)
Femeile insarcinate sau recent gravidute, ati nascut la maternitate cu medicul care v-a urmarit sarcina?! Sau pur si simplu v-ati dus la maternitate sa nasteti?
Buna mămici! Ma lupt cu o problema. Bebele meu de 5 luni, refuza sa mănânce din biberon. Am avut sân 2 luni, apoi am început sa ii dau formula. A mâncat bine cam 2 fără nici o problema. Iar ...? (mai mult)
De ce adultii nu au rabdare cu copiii care au pofta de ras?
Buna seara, am o fetița de 2 ani. De mică a avut dermatita de scutec și piele atopică. Foloseam o crema pentru dermatita de scutec, recomandata de Dna dermatolog, preparata in farmacie. Sa scumpit...? (mai mult)
Bună seara, am și eu o întrebare pentru mămici și viitoare mămici, ce crema împotriva iritației și ce șampon /gel dus îmi recomandați pentru bebe? Mulțumesc!
Buna seara! Daca nu am un medic de familie in prezent (cel la care eram mi- a spus in urma cu ceva timp ca mi- a pierdut dosarul) ce trebuie sa fac pentru a ma inscrie la unul? Si cine a facut analizele...? (mai mult)
De câteva zile ma inchin foarte greu adica cand spun rugăciunea ma incurc foarte foarte des si nu știu de ce, eu mereu o spun in mintea mea si fac cruce cu limba, dar nu înțeleg de ce ma tot trebuie...? (mai mult)
Buna, tuturor! Am o intrebare legata de un bebe mic de doua luni. In ultimele doua saptamani mi- a facut scaun ft moale, apos de vreo 4, 5 ori (hrănit la san) si i se auzeau bolboroseli in burtică....? (mai mult)
Bună! Sunt insarcinata in 4 luni si nu pot păstra copilul. Doresc sa il dau spre adopție...Ce trebuie sa fac mai exact?
Bună, TPU! Știu, știu, nu sunteți doctori, dar cel puțin poate câțiva dintre voi v- ați confruntat cu asta. Și da, o să merg la doctor! Problema e în felul următor: am o pitică de...? (mai mult)
Buna, știți cumva cat costa sa imi dau copilul la Club Oblio Bacău?
Mama prietenei mele a vazut ce am vorbit cu ea si nu o mai lasa sa vorbeasca cu mine. Mama a aflat si mi-a spus sa ii dau un mesaj sa imi cer scuze chiar daca a trecut o saptamana. Ce sa fac?
Bună tuturor Știe cineva ceva despre acea fetiță pe care trebuia să o cheme Bianca dar a murit când s- au născut? La maternitatea Bega. Un doctor care numele lui începe cu litera L. Anunțul ...? (mai mult)
Ce ați alege ca și stil de parenting, stilul personal sau un tipar recunoscut? Ori combinația dintre cele două? Și care ar fi acest stil personal al vostru? Dar unul faimos care vă atrage?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!