Care sunt modalitățile de implicare a familiei in intervenția psihoeducationala a copilului cu dizabilitati?
Buna, am un baietel de 3 ani, stiti vreo solutie sa l fac sa i placa baita mai mult? Nu plange dar nici nu e favorita lui
Buna TPU, am 2 copii, un baiat de 12 ani un baietel de 3 ani, baiatul pare ca are o problema cu copii de varsta lui, par sa il enerveze toi, in schimb cu fratele sau si cu copii mici care mai vin...? (mai mult)
Am o fetiță de 16 zile, suge la san apoi incepe să plângă.Nu știu ce să- i mai fac.I- a apărut o iritație la fund care i- o tratez cu crema de galbenele nemțească. Face caca de culoare maronie...? (mai mult)
Bună! Deci nu știu de ce nu am scris mai devreme asta, dar mama este în luna a 8- a insarcinata cu tatăl meu vitreg. Mama s- a despartit de tatăl meu acum 2 ani. Și hai sa va zic taicamiu vitreg...? (mai mult)
Bună ziua, o părere mămici. Am o fetita are 3 ani nu vb clar, zice mama, tata, nenea, pisică cunoște toate animalele, le zice pe nume clar, mai zice când vede tractor, mașina, cum, vum,...? (mai mult)
Bună TPU! Am un băiețel de 1 an și 3 luni! Nu vrea să mănânce gătit. Accepta doar biberonul cu lapte! Rar sa vrea câteva lingurițe din mâncare si atunci foarte puțin.Ori scuipă, ori nu vrea...are...? (mai mult)
Buna, tuturor! Intrebarea mea este adresata in special doamnelor care au devenit mamici sau urmeaza sa devina in scurt timp. Sunt din Bz, sunt insarcinata si sunt monitorizata de o doamna doctor. In ultimile...? (mai mult)
Bună seara, se întâmplă des să țipam la copii, asta se întâmplă în toată lumea și din toate timpurile, întrebarea mea este dacă țipam la copil acesta poate să facă epilepsie? Câteva...? (mai mult)
Tatăl meu în fiecare zi de când ajung de la școală, mă bate pentru note de 9. Arme folosite: pumnal, picioare,palme, metal ascuțit. AJUTOR.
Neata ☕! Ieri a fost pentru a nu stiu cata oara cand mi- am prins baiatul cu mana in pantaloni :). In curand intra la pubertate deci e ceva normal, dar tot ma amuza asta. Voi cand v- ati dat seama ca,...? (mai mult)
Care este cea mai tare piesa de teatru si la ce teatru se tine ce nu trebuie ratata pentru un copil de 4 ani?
Buna, am o fetița de aproape 3 luni care nu îmi făcuse scaun timp de 12 zile, am fost la spital cu ea, i- au făcut clisma, a avut scaun imediat după și a doua zi dimineața, iar de atunci nu...? (mai mult)
Buna mamici. Am un băiețel de 1 an si 4 luni si aș vrea să îl înțarc din motive medicale. Am încercat să- i dau lapte Nan3 în biberon dar nu vrea biberonu. Voi cum ați procedat? Multumesc...? (mai mult)
Salutare TPU, am nevoie de ajutor, sunt un parinte care are nevoie de ajutor, am un adolescent cu probleme, fiul meu are 15 ani si este in clasa a 9 B, nu stiu ce sa ma mai fac cu fiul meu si o iau...? (mai mult)
Buna, fetița mea de 2 luni jumătate nu a avut scaun de 12 zile și are gaze urat mirositoare, este adaptata exclusiv
Dacă am o atracție fizică față de amanta tatălui meu și ea față de mine credeți că este ceva gresit?
Buna. Bebe nu vrea sa mănânce mai nimic. Cum îl pot convinge? Menționez că are 8 luni și singurul aliment pe care îl vrea este iaurtelul.
Cum să-i explic tatălui meu că este prea dur și că metodele lui de educație sunt doar dăunătoare, fără ca el să mă considere rebela și să mă pedepsească mai aspru?
Cum ii pot convinge pe parintii mei să- mi iau o casca full face din bani mei(ei zic ca transpir și ca nu am viziune dar am testat- o pe a unui prieten și m- au vazut cu ea și tot zic la fel)? Spuneți...? (mai mult)
Sunt o mamica singura … si imi e tare greu, imi dau silinta sa îmi cresc fetița precum pot mai bine dar am ajuns la capătul puterilor, plâng din orice, nu ma susține nimeni pe plan sentimental,...? (mai mult)
Bună, ma adresez mamicilor! De câteva zile bebe (2ani) tot stă cu degetelul in nas, azi a început să ai curgă o nara si un miros foarte urât. Deci mucii miros a putrefacție. Mâine dimineață...? (mai mult)
Hei, eu trebuie sa înțărc din cauza unor probleme de sănătate, ginecologul mi- a prescris dostinex, 1/2 la 12 ore. Întrebarea mea este la cat timp mi se oprește lactația cu aceste pastile! ...? (mai mult)
Salut! Nepotul meu (eu il cresc) va merge pentru prima data in Vama Veche. Are 17 ani si nu stiu la sa ma astept. Este un copil tare bun, dar am emotii. Voi cum mai stiti Vama si gestionati ingrijorarile?...? (mai mult)
Bună, știți cam când este normal sa învețe și sa recunoască cifrele într- o imagine un copil? Al meu are 3 ani și 9 luni și nu este deloc interesat sa le învețe. Le poate pronunța cu voce...? (mai mult)
Buna grup, daca merg in Germania cu copilul, sotul fiind deja acolo, nu stim inca Germana niciunul, copilul ar intra pentru prima data la scoala clasa 1. Eu cu sotul o sa lucram la hotel si avem ...? (mai mult)
Heii TPU, imi puteti recomanda un siropel(picaturi) bun pentru colici? Am un bebel de 2 saptamani si deja ne luptam cu colicii, i- am dat Kebene pana acum insa nu prea isi face efectul… as dori ceva...? (mai mult)
Cum îmi pot crește copilul în cel mai bun mod posibil?
Buna dragi oameni! Am o dilemă foarte mare! Urmează să nasc în câteva zile:) și aici începe povestea. Legat de bebe, pamperși și hăinuțele și ieșirea din spital! Draga mea soacră...? (mai mult)
28 ani Feminin Casnică Copil, iubit, soacra, cumnata București. Eu am o fiica are 8 ani și 5 luni. Ea nu vrea să scrie, să citească, să își facă temele, să își facă dus, ea nu...? (mai mult)
Bună. Am o întrebare referitoare la nunta și am nevoie de câteva sfaturi. Deci, urmează sa ma căsătoresc anul acesta, totul bine și frumos. Ce ma pune pe gânduri. Cumnata mea are un copil de...? (mai mult)
Hey! Astăzi, afara era o femeie cu un copil de 3 ani aprox care plângea. L- a făcut prost și l- a dat jos din brate. Acesta a început sa fuga. A căzut lângă mine mama fiind în spate. Am încercat...? (mai mult)
Sunt mamici care- și cresc copii singure doar cu ajutorul sotului? Eu am mama și soacra și soacra m- a ajuta uneori, mama zici ca a innebunit de când am născut ma lasă să mă descurc singura cu...? (mai mult)
Am născut acum 3 luni prin cezariana după 6 săptămâni mi- a venit primul ciclu iar acum mi- a întârziat o săptămână menționez ca folosesc prezervativ ca contracepție și nu cred ca as...? (mai mult)
Pentru copii de 2 ani plus, se recomanda bicicleta cu sau fara pedale?
Bună ziua, Cum pot afla locația copilului fara a-i instala aplicație pe telefonul lui?
Ce grădiniță de stat aparține de strada Rombului sector 5 București?
Buna ziua, mamici si tatici! Copiii vostri la ce varsta au avut trezirea spirituala? Baietelul meu de 27 de luni a fost intotdeauna precoce (a spus primul cuvant la 9 luni), insa nu vad niciun semn ca...? (mai mult)
Fata mea de 16 ani si- a cumparat duminica un inel pentru picior. Eu am observat de- abia aseara si mi- a spus ca l- a purtat de duminica pana astazi. Tot de atunci a refuzat sa poarte sosete la liceu,...? (mai mult)
Stie cineva un psiholog/psihoterapeut/psihiatru bun/de recomandat pe zona pediatrie, pentru copii prescolari (3- 6 ani)? E vorba de un copil mai dificil, incapatanat, mai "furtunos"...? (mai mult)
Buna. Sunt mama unui baietel de 7 luni. Si de 7 luni ma confrunt cu niste frici, se țin scai dupa mine îmi dau si stari de anxietate, am frica de moarte si de singuratate..parca nu mai ma simt eu bine...? (mai mult)
Buna seara grup. Am o fetita de 1 luna si doua saptamani, de o saptamana, in fiecare seara, pe la ora 23:00 sau 23:15, dar in fiecare seara, face crize de plans, care pot tine de la 30 de minute la...? (mai mult)
Hey! Ma numesc Andreea si am 38 de ani. Am doi baieti, unul de 12 ani si unul de 10 tare neastamparati. Am plecat la sala si i- am lasat singuri. Cand m- am intors de la sala, nu am am mai recunoscut...? (mai mult)
Fratele meu si- a dorit mult un copil, l- a facut insa a rezultat o fiinta foarte needucata, care injura, e rasfatata, chiar loveste si nu mai are nimeni ce sa ii faca.In curand va intra in clasa 1,...? (mai mult)
Buna ziua. Ce pot să mă joc cu un băiat de 6 ani în casa? Am jucat orice și nu mai știu ce sa inventez. Vreau să îl dezobișnuiesc sa mai stea la tableta. E aiurea că într- o cameră sa poți...? (mai mult)
Chiar nu se schimbă nimic în țara asta? Cum este posibil ca unele persoane tinere să fie abuzate de către familie?
De unde cumpar pisica sphynx foarte sphynxoasa? Dau funda
Salut tou. Cand eram mic am vazut un film horror in care un sarpe a iesit din wc si l a muscat pe omuo care isi facea nevoile. De atunci imi e frica sa imi fac nevoile pe wc si ma ascund in spatele casei...? (mai mult)
Vom avea un baietel devreme in noul an si dupa lungi deliberari si la insistentele sotiei am decis ca vom apela la circumcizie pentru cel mic la scurt timp dupa nastere. Operatia va fi facuta la o clinica...? (mai mult)
Aplicatia fashion days are adidasi de firma sau are fake-uri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!