Ce impact poate avea asupra unui copil(fată) faptul ca creste doar cu tată / prezenta masculina dar si aceea cam absenta?
Cum ai putea determina un copil sa învețe cu placere si sa aibă un ritm mai alert la învățare, în condițiile în care el spune ca școala îl plictiseste?
Salutare. Eu am un var mic de 14 anisori care citeste lucruri urate si vulgare pe net. Ce as putea sa fac ca sa nu mai faca asta? Varianta sa le spun parintilor nu e prea buna ca tatal ei e politist si...? (mai mult)
Bună! Sunt mama a unui băiat de 12 ani, lucrez destul de mult deoarece îl am singura în grija pe copilul meu. În timpul zilei acesta mai cheamă copii acasă la noi sa se joace. De vreo doua săptămâni...? (mai mult)
Buna! Stie cineva o scoala privata din Cluj,Bucuresti sau Brasov care ofera si internat? Daca da, va rog sa mi spuneti.
Bună! Vreau ca în semestrul al doilea sa ma transfer, în momentul de față sunt pe profil tehnologic (turism și alimentație) și vreau să mă transfer pe profil uman (filologie). Știu procesul...? (mai mult)
Salut TPU, am un baiat de 14 ani pe care il suspectectez ca ar fuma. Eu sunt fumator si uneori observ ca imi lipsesc tigari din pachet. Va intreb pe voi, cum credeti ca l- as putea prinde in act, deoarece...? (mai mult)
Ce fel de parinti ofera certificatu de nastere al fiicei lor, unei alte fete pe care o tin langa ei, in viata lor si o rasfata, umilindu- si si abandonandu- si fiica in abuzurile celorlalti? De ce fac...? (mai mult)
Credeti ca o fetita de 13 anisori e suficient de mare ca sa-si dea cu placa de par in par?
Greșim dacă alegem să facem circumcizie? Am discutat cu soția despre posiblitatea circumciziei în cazul băiatului nostru la scurt timp după naștere și ea este decisă categoric în favoarea intervenției...? (mai mult)
Salut! Deși garantat voi merge la un consult de specialitate, am decis să vă întreb și pe voi aici: fetiței mele în vârstă de 3 săptămâni i- am descoperit recent un nodul mai pronunțat la...? (mai mult)
Buna ziua, As dori raspunsuri serioase, rog! Fiul meu a implinit recent 13 ani și imi este tema ca ajunge prea repede la varsta masturbarii. Cum suntem o familie cu frica de Dumnezeu, as vrea sa-...? (mai mult)
Este adevărat ca nu e bine ca un bebeluș băiat sa sugă o suzetă de culoare roz? Mătușa mea tocmai ce- i dăduse nepoțelului meu o suzetă roz când unchiul meu (care stătea pe fotoliu în aceeași...? (mai mult)
Buna seara! Astazi am intrat in camera fiicei mele de 19 ani pentru a lua un obiect de pe masa (ea imi da voie mereu sa intru in camera ei, nu am dat buzna) si am gasit din greseala telefonul acesteia...? (mai mult)
TPU, am o problema taica-miu e betiv si cand el da in mine sau cand vrea sau cand ma enerveaza adica ma injura, eu ma apar si cateodata s-a ajuns rau. Ce o sa se intample? Am 13 ani
Salut TPU. am și eu o întrebare. Dacă copiii mei ar arunca gunoaie la vecinul în piscină noaptea, ce amendă aș putea să primesc? Iar copiii ar putea să meargă la școala de corecție?
Https://youtube.com/channel/UCs6UgbfK9PzajrH55pTNY8A Ce părere aveți? Și da, este pentru mame acest clip. NU FUMAȚI!
Ce parere aveti de acest model - https://bit.ly/3lew9VI - de educatie sexuala in familie? Frumos, crestineste. Cum se cuvine!
Ce îi raspund copilului meu când ma întreabă "de ce are doi tați si nici o mamă"? Am nevoie de ajutor, multumesc!
Buna, suntem cam disperati, avem un copil adolescent de 15 ani cu probleme la comportament, adica isi permite orice si nu isi accepta limitele dar in ultimul timp s- a intamplat ceva grav care stim ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre prieteniile in online? Dar despre o eventuala intalnire cu respectivul/respectiva? V-ati lasa copilul sa faca asta?
Salut TPU, am o problema si ma simt murdar, stiti taica- miu ma injura si eu il injur inapoi daca el ma injura de mama si eu inapoi si fac asta si cand ma provoaca, fara motiv. sDtiu ca am facut rau...? (mai mult)
Ce țigări îmi recomandați unele slabe si calitative? Dau funda
Hey TPU, vreau sa stiu de la ce varsta copiii/bebelusii pot vorbi coerent.
Https://anamariavasile.net/2021/06/23/psihologii-avertizeaza-daca-va-veti-sacrifica-pentru-copii-nu-va-vor-mai-respecta/ De acord?
Bună! Azi, când veneam acasă de la școală, am văzut un copil de maxim 10 ani care plângea în ultimul hal. Mama lui îl certa foarte tare. Nu înțelegeam deloc iar asta m- a făcut foarte aproape...? (mai mult)
De ce in Romania părinții sunt așa răi cu copiii?
Voi aveți părinți romantici?
Intrebare pentru parinti: voi cat cheltuiti lunar pe copilul vostru?
Am 29 de ani dar nu am fost niciodată căsătorit și nu am copii.Cum ma pot pregăti pentru viata de părinte?
Buna ziua. Am achiziționat un scaun auto pentru copii cu prindere pe bare (în scaunul mașini). Problema este ca la mașina noastră actuala (audi A4 B6) nu sunt acele găurele pentru bare In Iulie...? (mai mult)
Buna tuturor! Sunt mamica a doi copii minunati, problema este ca atat eu cat si baiatul de aproape 2 ani ne confruntam cu bullying atat din partea copiilor cat si din partea parintilor lor. De ce spun...? (mai mult)
Mai exista parinti care își bat si/ sau jignesc copiii în 2021?
Ce consecințe exista tutelei daca un minor(17) pățește un accident?
Sunt sănătoase pentru bebe mâncărurile la borcan? Dacă da, ce recomandați? Bebe 6luni +
Buna ziua! Imi poate da cineva o lista cu scolile private din Oradea? Multumesc anticipat!
Buna ziua! Eu am 14 ani si am un frate de 11 ani. Mama face diferentieri intre noi, cum ar fi el acum se pregateste sa iasa afara, iar pe mine ma baga la invatat! El s- a jucat ieri pe pc foarte mult,...? (mai mult)
Salutare, prieteni! Vreau sa va spun ceva ce mi s- a întâmplat și vreau sa- mi Spune- ți dacă ma panichez sau nu degeaba. Săptămâna trecută, iubita mea mi- a arătat ca este însărcinată. Eram...? (mai mult)
Cam de pe la ce vârstă credeți că un copil ar trebui să aibă acces la internet și de ce?
Am auzit intamplator pe cineva la TV, spunand ca o sa isi bata copiii (cand o sa aiba). Si o spunea ca si cum ar fi un lucru bun, parea chiar "mandru" de ceea ce a spus. Si ca el mai sunt multi altii. ...? (mai mult)
Care credeți că sunt cele mai importante obiective în educarea copilului?
Cât timp am la dispozitie, de la nasterea copilului, pentru a depunde dosarul de alocație? Menționez ca fetița are deja o luna și auzisem că în termen de o lună de la nastere am timp sa depun...? (mai mult)
Bună ziua. Cele care ați călătorit cu avionul cu bebeluși, îmi puteți spune cum ați procedat cu laptele praf? În ce anume l-ați ambalat? Mulțumesc
Bună. Cât de tare doare nașterea naturală? În toate cazurile e nevoie de epiziotomie? Din ce am citit, în general la copiii peste 3900 gr, dar am auzit fete care spuneau că și la copil de 2900...? (mai mult)
Am o fetita de o luna si 15 zile. Prima oara i- am dat san si putin lapte praf pentru ca nu se satura. Are colici de la 2 saptamani dar ii facea numai noaptea de la 12 noaptea pana la 9 10 dimineata se...? (mai mult)
Buna seara, TPU! Scurt si la obiect, poti alapta daca ai silicoane? Va multumesc.
Sora mea a plans dupa ce a citit un text pe care-l avea de la scoala cu un catel care a murit. I-am zis ca nu este real ce s-a intamplat. Ce pot face pentru a o calma?
Referitor la copiii de pana in 4 ani, este bine sa le dai o palma ca forma de pedeapsa atunci cand gresesc sau nu? Unii psihologi considera ca o palma usoara este benefica atunci cand toate incercarile...? (mai mult)
Buna ziua. Sunt disperata nu stiu ce sa mai fac, fetita mea a facut colici de trei zile ..prima noapte a avut vreo 5 6 ore incontinuu.A doua Zi i- am cumparat picaturi si parca isi mai revenise, aseara...? (mai mult)
Salutare. Am luat si eu un scaun la mana a 2 de copii, auto, este cybex. Am o intrebare, nu inteleg care e treaba cu chinga aia de pe el, au pus o fostii proprietari aiurea nu- mi dau seama, am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!