Salut TPU, sunt insarcinata in 8 luni si ma dor genunchi foarte tare, daca mai sunt mamici care au trecut prin asta va rog sa- mi scrieți si mie cum ați scăpat de dureri! Mulțumesc anticipat! Ofer...? (mai mult)
Buna ziua tuturor. Am nascut PE data de 12 si ieri am venit acasa. Alimentez bebelusul cu lapte praf. Intrebarea mea este urmatoarea este normal ac bebe dintr- o sticluta de 90 de ml sa bea aproape jumate...? (mai mult)
Am un bebe de 4 luni care este foarte plangacios pentru ca ii ies dintii cred eu si cand il pun la somn imi poate lua si 1 ora sa il adorm. Cum as putea sa il ajut? Mentionez ca e primul copil.
Bună ziua. Mă adresez mămicilor în special, dar îmi poate răspunde oricine cunoaște informații despre situația mea. Am o fetiță în vârstă de 3 luni și o săptămână, are colici, au ...? (mai mult)
Buna, o intrebare as avea si eu..am o prietena care are două fetițe si una dintre ele m- a lovit un cot în burtica, sunt însărcinată în 19 săptămâni..as vrea sa stiu pana ajung la medicul ginecolog,...? (mai mult)
Desi am o varsta o varsta inaintata doresc sa ma uit la un desen care a fost difuzat pe Minimax, dar nu stiu cum se chema, tot ce stiu e ca era:o cioara/pasare multiculora si un stejar/copac ce avea ...? (mai mult)
Bună.O întrebare pentru mămici. A luat cineva paracetamol în sarcină? E asa de sigur cum se spune? Eu sunt în săptămâna 25 și am răcit puțin zilele astea, îmi curge nasul și am durere în...? (mai mult)
Unde si când poti face certificatul de nastere la copil? In maternitate? Trebuie să fie și tatăl? Care sunt procedurile?
Este cineva care a administrat Sambucol+Vitamina C pentru copii, sirop pentru imunitate? Daca da, la copilasii vostrii a functionat?
Din întâmplare sunt dădacă pentru o fată de 9 ani care stă toată noaptea pe interent! Mama ei muncește noaptea și doar eu sunt singur acasă cu ea! Si nu mă asultă si plânge că vrea să ...? (mai mult)
Este greu să ai fetiță sau băiat?
Este un urmas mai usor de crescut decat un animal de companie? Care dintre ei este mai scump de crescut?
Salut am un frate mai mic si as vrea sa gasesc o aplicatie de desenat sunt foarte multe si cam acelasi principiu animale numere etc, dar nu am gasit care sa aiba cumva cand deseneaza sa nu poata sa treaca...? (mai mult)
Spuneți- mi și mie, în cazul unui bebeluș care e hrănit cu lapte praf, cum se calculează timpul de la hrănire? În funcție de ora când începe sa mănânce sau când termina de mâncat?...? (mai mult)
Mama mea este suparata pe mine pentru ca sunt lenesa si nu fac nimic.Adica nu ma ocup de casa.Ce as putea face?
Hei! Am o intrebare pentru mamici in special, voi cum ati convins copilasii vostrii sa scrie, sa exerseze anumite chestii? Fetita mea are 4 ani jumate si abia o conving sa deseneze, insa daca ii decupez...? (mai mult)
Tatăl meu este dependent de jocuri de noroc. Pierde nopțile jucând slot- uri online sau pariuri sportiv pe telefon, e mereu irascibil (mai ales când pierde), depune bani în cont pe ascuns,...? (mai mult)
Ajutor! Nu- mi mai suport parintii! Nu ma lasa sa folosesc calculatorul decat pentru scoala, iar la televizor nu ma lasa sa ma uit decat o ora pe saptamana (asta daca iau note bune). La ora ...? (mai mult)
Hei! Cum este cel mai bine să îi răspunzi copilului la întrebarea "De unde vin copiii?" Sau "Cum apar copiii?"...asta având în vedere că minciuna cu barza pică. Dar nici să i se ofere niște...? (mai mult)
Ce activitati ati face cu o fetita de 2 ani avand in vedere ca e foarte activa? Nu mai am nicio idee, aveti sugestii de jocuri care sa ii dezvolte inteligenta, creativitatea, imaginatia etc.?...? (mai mult)
Am furat cardul tatalui meu si am deschis niste cutii pe CSGO, crezand ca imi va cadea ceva cutit si sa il vand, apoi sa transfer banii cheltuiti inapoi pe card. Din pacate am irosit vreo 400 de lei ...? (mai mult)
Ce părere aveți dacă le as spune părinților ca mi bag ceva în comunism și ca nu-mi place sa fiu pus sa fac ceva forțat? Da nu începeți cu d alea ca s copil distrus sau ceva
E normal, ca părinții să nu mă lase afară seara (de la 18:00 la 21 să fiu acasă) având în vedere că sunt aproape majoră? (Nu prea mă lasă să ies decât dimineața pe la 12- 13 până la...? (mai mult)
Voua cum vi se pare ca un parinte sa isi acuze propriul copil adolescent de probleme psihice?
Ce pedepse recomandați să aplic unui băiat de 11 ani? Am schimbat parola de la Wi-Fi astfel încât să nu mai poată folosi Internetul, dar tot nu s-a cumințit!
Am lăsat bebelusul la o prietena o noapte..cand am mers să-l iau se stramba rau la mine? Oare de ce? A simtit lipsa?
Cum îi poți câștiga încrederea copilului tău, în așa fel încât să ajungă adolescent și să nu ezite să îți povestească despre tot, să nu se teamă că ar putea fi neînțeles și judecat...? (mai mult)
Hey TPU 1. Ce ati invatat din greselile parintilor vostri? 2. Cand o sa aveti si voi un copil, ce anume o sa faceti diferit? 3. Ce lucru este gresit in opinia voastra, desi multi parinti il ...? (mai mult)
Hei. Pur si simplu nu gasesc raspuns la aceasta intrebare. Copilul meu are 2 anisori si de cateva luni nu vrea sa manance mai nimic. Doar iaurt cu biscuite, lapte cu cereale, mamaliguta cu smantana, ...? (mai mult)
Sa- ncep cu inceputul. Eu am 16 ani si am un frate si o sora mai mici. Tatal nostru nu e un om rau, dar de mici ne batea cu nuiaua. Eu am primit multa bataie pentru prostiile lor, mereu am fost un copil...? (mai mult)
Hei, a avut cineva sau are ca si adult traume din copilarie pe care le resimte acum?
Hai sa ajutam cat mai multe persoane de aici, va rog, acordati un timp nevoiasilor de aici https://suicid.wordpress.com/ "Supravietuitorii" din noi ar putea sa- i ajute si pe cei care ajung in ...? (mai mult)
sora mea de 11 ani a luat purici de la o pisica si o ciupesc incontinuu de piele. cum as putea sa o ajut sa scape de ei?
Sunt mama unui copil de 11 ani. Nu l-am bătut niciodată, dar de la un timp răspunde obraznic și îmi iese din cuvânt. Să încerc pălmuța la fund?
Voi credeti ca parintii ar trebui sa apeleze la pedepse pentru a-i determina pe copii sa fie ascultatori? Ce credeti voi despre sistemul acesta pedeapsa-recompensa?
De ce unele persoane considera ca e perfect normal sa iti postezi bebelusul/copilul gol pe internet? Am vazut zilele astea o "mama" care si- a pus copilul de peste 2 ani in fundu' gol pe net. (nici sa ...? (mai mult)
Sunt bărbat, am 34 ani! Am un baiat de 9 ani si nu vrea sa imbrace hainele deloc! Iar seara cand mama lui ii da pijamaua nu vrea sa o ia sa o îmbrace! Si sta gol si prin casa! Oare din ce...? (mai mult)
Voi aveți sau vă doriți să aveți copii la un moment dat în viitor? Dacă da, cum visați să fie relația voastră cu aceștia? Cum le veți câștiga încrederea? Cum îi veți inspira să aleagă...? (mai mult)
va rog cititi asta e urgent! Ma numesc Daniel, am 17 ani si eu mai am un frate de 8 ani. Noi 2 locuim in casa intr- un apartament impreuna cu mama si cu bunica. Bunica si cu mama la vremea...? (mai mult)
Salut tuturor! Anul acesta termin postliceala de asistenți medicali și as dori sa plec, cel puțin câțiva ani. O incertitudine ar fi Germania sau Anglia. Ce sa aleg dintre ele? In principal ...? (mai mult)
Cum l- as putea determina pe cel mic de 4 ani sa se joace si singur? El vrea mereu sa se joace cu noi, nu am nimic impotriva. Ma joc, ne jucam, dar cred ca e important sa invete sa se joace si singur....? (mai mult)
Am niste plastilina playdoh care s- a uscat. Mai poate fi facuta ca inainte? Ce ar trebui sa ii fac? Celuimic ii place sa se joace, dar uita cam des sa ii puna capacul. Ii spun si ii tot spun, dar vreau...? (mai mult)
Ce parere aveti despre parintii care isi expun copiii pe internet fara acordul lor? Multi copii din ziua de azi apar peste tot pe internet goi pusca, in cada, pe olita, cand isi baga degetul in nas,...? (mai mult)
Sunt foarte multi părinți ce isi cocolosesc copii si le cântă în strună. Mereu daca fac ceva gresit si sunt certați de către o altă persoană ii deranjează si se supără. Credeti ca si asta...? (mai mult)
Ati auzit de "designer babies"? Ce parere aveti despre subiect?
E ok ca un copil sub 2 ani sa vorbească de sine la persoana a treia? :-?
E adevărat că cum îţi crești copilul așa îl ai și că ce vede în familie o să copieze și el la maturitate?
Caut niste jocuri interactive pentru un copil care face 5 ani, ceva care sa il tina prins. Poate chiar jocuri de societate potrivite pentru el. Ce imi recomandati?
O sa am băiețel si mă gândeam să îi pun numele Gabriel și încă un nume. Îmi puteți da idei? Dau funda
Sunt pe aici parinti? Ce ati face voi cun un copil de 4 ani care va intoarce vorba la orice ii spuneti? Ca se incrunta din orice cand ii atrageti atentia, care tipa? Cum i- ati schimba comportamentul?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
octav005 întreabă:
led10 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!