Ati auzit de "designer babies"? Ce parere aveti despre subiect?
E ok ca un copil sub 2 ani sa vorbească de sine la persoana a treia? :-?
E adevărat că cum îţi crești copilul așa îl ai și că ce vede în familie o să copieze și el la maturitate?
Caut niste jocuri interactive pentru un copil care face 5 ani, ceva care sa il tina prins. Poate chiar jocuri de societate potrivite pentru el. Ce imi recomandati?
O sa am băiețel si mă gândeam să îi pun numele Gabriel și încă un nume. Îmi puteți da idei? Dau funda
Sunt pe aici parinti? Ce ati face voi cun un copil de 4 ani care va intoarce vorba la orice ii spuneti? Ca se incrunta din orice cand ii atrageti atentia, care tipa? Cum i- ati schimba comportamentul?...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, că nu mai pot pentru că am o mamă este în stare de furie așa de repede, țipă la mine, vorbește urât cu mine și mai aruncă cu obiecte pe altundeva, fiindcă fac lecții...? (mai mult)
Cum sa imi invat fiul sa se apere si sa nu sa se teama de bataie? Fiul meu este in clasa a 3- a si m- am saturat sa aud cum ia cu picioarele in fund si chiar am vazul cum il imbrancesc iar el sta si nu...? (mai mult)
As dori un sfat de la voi in legatura cu chestia asta care pe zi ce trece ma deranjeaza si mai tare. Stiindu- mi demersul rusinos, jalnic pe care il am la varsta de 28 de ani, primesc totusi aproape ...? (mai mult)
Circula pe internet un filmuleț cu un băiat batut de tatăl lui pentru ca a vandut lucruri din casa si a dat foc la casa, sau ceva de genul. Dacă l- ati văzut, va puteti da cu parerea ce este gresit...? (mai mult)
Ce înseamnă "midiu"? De câteva zile îmi aud fiul cum spune midiu și aș dori să știu ce înseamnă, el spune că știe de la un anume "Bercea Voievod". Ar trebui să mă îngrijorez, este vreo...? (mai mult)
Azi am fost la niste rude și am reușit să îmi pierd ochelarii de vedere pe care știu sigur unde i- am lăsat. Însă, au dispărut ca prin minune și nu sunt de găsit. In cel mai probabil...? (mai mult)
TPU fiului meu i s- a dezlipit un breket din aparatul dentar și sunt foarte îngrijorat mai ales în perioada aceasta. Dentistul îl poate lipi înapoi în perioada aceasta? Sunt la cabinetul Dr. Zodieru...? (mai mult)
Am un baietel de 1 an si am observat azi cand l-am schimbat de pampers ca are o iritatie de la el. Faina de ovaz pusa in cadita la baie l-ar ajuta sa scape de aceasta iritatie?
Heii! Voi cum ati convins copilasii sa se spele pe dintisori? Am o fetita de 1 an jumate si nu vrea sa stea deloc sa o spal pe dintisori. Multumesc!
Voi va decorati casa de Paste? Eu o fac iar fetitele mele sunt foarte incantate cand le vad!
Vreau sa fac cu cel mic niste felicitari handmade cu tematica Pastelui. Ce idei aveti? In afara de a colora si decupa si lipi oua pe carton. De asemenea, voi cum decorati ouale cu cei mici? Folositi...? (mai mult)
Cum fac sa am mai multi abonati? Am clipuri pentru copii. https://www.youtube.com/channel/UC9l7jNcBXJ4ToSlDUIFfcVg?view_as=subscriber
Ce parere aveti de parinti pe la 40 ani care cer bani la copii de 20 ani pe motivul ca atunci cand erau mici nu i- a ars, nu i- a lasat sa se opareasca? Adica pun presiune pe copil sa ii ajute constant...? (mai mult)
Copiii vostri cum se inteleg intre ei? La mine avand 3 fetite, mai bine se inteleg cea mare cu cea mica, se joaca mereu cu ea, o pupa, o mangaie, sta cu mine cand ii fac baita, dar cu cea ...? (mai mult)
Hei, voua vi se intampla ca copilul vostru sa nu vrea sa manance si sa ii vina sa vomite in momentul cand vreti sa ii dati mancare? Uneori chiar sa vomite? Asta face fetita mea in varsta de 3 ani si 9...? (mai mult)
Am o fetita de 1 an jumate care spune doar mama, tata, dada si inca cateva cuvinte pe care le intelege doar ea. Vorbesc cu ea si o invat sa spuna si alte cuvinte dar nimic. Daca ii spun sa imi ...? (mai mult)
Am o curiozitate. Stiu un copil care la varsta de 9 ani fura tigari si le fumeaza. Ce anume ar putea sa-l determine sa faca asta?
Când ar trebui să explicăm celor mici că există și băieți circumciși? Când eram la grădiniță am descoperit că un coleg de- al meu era circumcis, zicea că a fost tăiat, nu știam pe vremea...? (mai mult)
pentru cei care așteaptă copii pe drum (copii, nepoți) care sunt desenele animate cu care trebuie să fiu la curent? Dacă vreau să ne uităm împreună eu cu bebe, la desene, cu care...? (mai mult)
Oare sunt tati care gen se uita la alti copii si isi spun " ce n-as fi dat sa am un baiat ca asta"? Ca eu de exemplu, am avut momente in care mi-as fi dorit alt tata. Intelegeti voi.
Întrebare mai mult pentru femeile care au trecut prin așa ceva. De câteva săptămâni nu mai mă pot descurca cu logodnica, totul a început după nașterea fetiței, de atunci se plânge ...? (mai mult)
Hello, am si eu o intrebare: Daca esti orfan (doar de un parinte), inseamna ca celalalt parinte, care te creste, este parinte monoparental? Sau inseamna altceva? Multumesc!
Înainte aveam o problemă și obișnuiam să îi spun mamei mele cam tot. Adică mă deschideam foarte mult în fața ei. Făceam asta de când eram mai mică, mai ales când se întâmpla ceva și eram...? (mai mult)
Sunt singura din ziua de azi care a observat că părinții nu își înțeleg copii?
Dacă sunt pe stop, de ce nu am voie sa ma duc la un bebeluș nebotezat?
Am si eu nevoie de un sfat, neavand prieteni (stiu ca e trist, nu am nevoie sa mi se mai spuna). Relatia dintre mine și tatal meu s- a degradat foarte tare, striga la mine din orice rahat și...? (mai mult)
Am găsit în telefonul tatălui meu mesaje cu o femeie.O înșeală pe mama și m- am gândit mult si vreau sa ii spun..In ultima vreme el se comporta urât cu mine si vreau ca ei sa bage divorț si sa...? (mai mult)
De maine ma voi imbraca in Mos Craciun pentru niste copii. Nu prea stiu ce replici sa spun, mai ales ca vor fi multi copii si trebuie sa am multe replici ca sa nu ma repet. Ma puteti ajuta cu...? (mai mult)
Am un baietel de 3 anisori si toata clasa e plina de masinute sau alte chestii mici. Cum as putea sale depozitez in asa fel incat, sa le poata strange el repede si sa aiba si acces la fel de...? (mai mult)
Am si eu o problema. Tatal meu este alcoolic. El lucreaza in Germania in constructii si vine acasa o data la 2- 3 luni. Mi- as dori sa nu mai vina niciodata. De fiecare data cand vine isi cumpara cate ...? (mai mult)
S- au infiintat scoli private in Romania. Cred ca sunt parinti, printre utilizatorii TPU, sunt interesati de educatia copiilor lor. Ma adresez acestora, v- ati dori sa va inscrieti copilul la o asemenea...? (mai mult)
Ce părere aveți de laptele praf Vitaprim 1?
Am 14 săptămâni și 4 zile de sarcina.Merg la următoarea ecografie la 16-17 săptămâni.Este posibil să-mi spună sexul copilului?
Cum poți modela un caracter?
Cunoasteti vreo clinica/medic bun in Bucuresti care sa faca circumcizie pentru bebe baiat? M-ar interesa in special in mediul privat si cam care au fost experientele voastre daca ati trecut prin asta.
Este imoral sa ii faci circumcizie fiului tau? Eu am facut operatia ca adult si m- a scapat de ceva probleme recurente cu iritatii in zona, plus ca se simte mai igienic si nu m- a dezavantajat sexual ...? (mai mult)
Neata! Ce carucior pentru -bebeli- cunoasteti: bun + rezistent?
Sunt student in Timisoara iar casa mea este la vreo 180Km departare. N- am mai fost de o luna acasa pana acum pentru ca am avut nevoie de niste acte. Chestia e ca ma asteptam sa- mi trezeasca casa acel...? (mai mult)
Bună TPU, sunt praf psihic si fizic, stând așa mi- a venit in gând cum ar fi sa ii fac rau copilului meu sau Doamne Fereste sa il omor, imi e frica sa raman singură cu el ca poate ii fac ceva, ...? (mai mult)
Buna seara tuturor fetelor femeilor din aceasta comunitate, salut toate fetele si femeile, mamicile, tatici! Prin aceste randuri pur si simplu vreau sa dau un semnal de alarma pentru toate fetele, ...? (mai mult)
Parintii care doresc sa-si protejeze copiii ca in viitor sa nu se apuce de vicii daunatoare sanatatii, ca fumatul sau consumul de alcool, cum ar putea sa o faca daca ei insisi le consuma?
Este cineva din Arad? A nascut cineva la maternitatea din Arad? Nu stiti, ti- l imbraca cu hainitele tale pe bebe sau doar la iesire? Urmeaza sa nasc acolo peste vreo 3- 4 saptamani si vreau...? (mai mult)
Nu stiu sa interacționeze cu copii mici. Am multe prietene care au copii de 2 - 3 ani si este destul de ciudat ca eu sa nu stiu sa ma joc cu ei sau sa ii bag in seama. Nu am avut copii in preajma mea...? (mai mult)
Ce desene animate în romana sau engleza recomandați pentru o fetiță de un an. Pana acum ii plac: "Komo" și "Sunny Bunny"
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
CyberDune28 întreabă:
Mindfulness întreabă:
DanielmanRO întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!