Am o problema cu mama. Mama a avut o copilarie grea si tind sa cred ca de aici izvoraste ura pe care mi- o poarta. Ceea ce vreau sa zic e ca mama e genul de om care simt ca sufera de...? (mai mult)
Cum îți poți determina copilul mofturos sa manance/sa încerce alte mâncăruri? El mănâncă mereu doar 7- 8 feluri de mâncare, dar nu vrea ciorba și nici altceva nou dacă gătim nu vrea sa ia...? (mai mult)
Este adevărat ca dacă tundem chel copilul la un an ii va creste parul mai des sau e doar un mit? Dacă da, voi ce metoda ați folosit, foarfecă, mașină de tuns sau lamă de bărbierit?
Cum as putea ajuta un copil ce a fost abuzat? Sora mea a adoptat un băiețel de 5 ani. El este rom (amândouă făceam voluntariat la un orfelinat si asa a ajuns la el). A crescut in familia de origine...? (mai mult)
Salutare. Am 14 ani și sunt băiat. Simt ca mama nu mai are încredere în mine și ca nu ma mai iubește asa de tare cum m- a iubit mai de mult și nu știu de ce... Nu beau, nu fumez, nu stau pana...? (mai mult)
Megabol Testosterol.Ce parerea aveti despre asta?
Ce inseamna cand iti visezi parintii cazuti in accident?
As avea o intrebare. Am o fetita de 2 ani. Poate sa consume actimel?
Am fost ieri la selgros, ghiciti ce avea acolo, ssd, mousepad, de toate, mama si tata cumparau peste si eu lacrimam cand vedeam ssdu si mousepaduri.Bineinteles ca nu le am spus ca vreau.Am facut poze ...? (mai mult)
Am o mama obsedata de curatenie. Face curat in fiecare saptamana, iar daca isi ia concediu la serviciu, face 7 zile din 7 curățenie. Nu stiu ce sa- i spun si ce sa- i fac... M- am si certat cu ea pe...? (mai mult)
Curand am facut analize, leucocitele mi- au iesit destul de mărite fata de ceea ce ar fi fost normal. Am început să răcesc destul de rar iar noaptea transpir foarte rau. Oare despre ce ar putea fi...? (mai mult)
O intrebare pentru mămici.E incorect modul in care am actionat in a- mi apara fiica de un copil mai mic decat ea? Acest copil a lovit- o o data.A plans, am tacut, a 2 a data iar a lovit- o, ...? (mai mult)
Dragi cititori ai sitului TPU, aș dori din suflet să imi spun povestea poate, poate este cineva de acord cu mine sau vreun sfat, ajutor..etc si vă rog, sunt terminată psihic, nu am nevoie de comentarii...? (mai mult)
E bine sa calculezi fiecare gram de mancare pe care il dai bebelusului? Am vazut multe mamici obsedate de cantitati, calorii, vitamine. Oare cum au crescut copiii 2000 de ani fara toate astea? E normal...? (mai mult)
Cum se face un Premergator interactiv 2 in 1 de la Vtech baby?
Salut adineauri cand adunam zmeure cu tata i s- a parut lui ca am facut of, si a inceput sa tipe de au auzit toti vecinii, si i- am zis ti s- a parut si a tipat numai mintii ca ne suparam, si m- am dus...? (mai mult)
De doua saptamani de zile mananc ca o vaca si nu imi pot astampara acest obicei vicios, cum ma pot opri!?
Buna seara, vin cu o dilema... Fetita mea de un an si 6 luni, cand vrea sa spuna da, sau nu da din cap mai mult si nu foloseste cuvinte.In seara asta mi- a spus soacra mea, ca nu este indicat s- o mai...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, as vrea sa merg la plimbare cu copilul sau eventual sa ajung intr- un anumit loc cu el, am un carut la care se ataseaza scoica auto(nu landou) mi se pare ca sta chinuita...? (mai mult)
Salut, peste 2 sau 3 zile se termina scoala si eu nu i- am spus mamei de nota de la teza, ce sa fac? Sa i spun azi? tot o tin ca nu ne a adus tezele la matematica... o sa inceapa sa ma intrebe cat ...? (mai mult)
S ar putea sa fie ultima intrebare a mea de pe tpu.Azi ii zic mamei de teza la mate la care am luat 6, desii ne a adus o vineri dar na, sunt curios ce o sa zica... verisoara mea care face meditatii...? (mai mult)
De ce inca se mai bat copiii? Ar trebui dusi la inchisoare parintii care fac asta
Ma numesc Gabriela Popa si am 14 ani. Cand aveam 9 ani părinții mei s- au despărțit si de atunci cresc doar cu mama. De 3 ani mama mea vine in fiecare seara in stare de ebrietate. Cum intra...? (mai mult)
Parintii mei au obiceiul de a ma ciupi de talpile picioarelor. Cum as putea sa ii conving sa renunte la asta? Ma doare dar nu vreau sa ii supar. Ei au impresia ca avem un fel de "joculet".
Cum iti dai seama daca copilul tau e inteligent sau mai redus in gandire?
Care este profilul ideal de tată? Mulțumesc
Părintii mei se ceartă. Mult. Scandalurile incep de la tata si dureaza cateva ore pana se linistesc spiritele. El este agresiv, violent verbal si fizic, se imbata foarte des, iar cand nu ...? (mai mult)
Ieri v- am intrebat cum as putea sa o conving pe mama mea sa ma lase sa stau treaz pana mai tarziu, nu doar pana la ora 8. Multi mi- ati spus ca la varsta mea am nevoie de somn din diverse ...? (mai mult)
Mama mea mi- a impus o ora de culcare cu care nu sunt deloc de acord dar cum as putea sa o coving sa nu ma mai trimita la culcare la ora 8? Sa ma lase sa stau treaz pana mai tarziu? Dau FUNDA!...? (mai mult)
Buna, stie careva ce urmări poate avea o sperietura grava ( o tresărire urmata de respiratie grea si batai puternice de inima ) la un copil de un an?
Va rog am o mare problema! Sunt un frate grijuliu, eu pot spune despre mine ca nu sunt o persoana inteligenta dar in schimb fratele meu este cu siguranta analfabet la doar 12 ani. Nu stie sa citeasca,...? (mai mult)
Buna dimineața! De vreo 2 zile asta mic al meu e agitat rău, plânge, nu are stare ziua, nu doarme deloc decât in brațe. Și ce e cel mai rău e ca aseară m- a luat somnu și nu i- am mai dat sa...? (mai mult)
Maicamea s- a suparat foc pe mine acum ca nu stiu ce i s- a parut ei ca am scris mesaj cuiva. Cand m- am dus in bucatarie m- a intrebat suparata ca la cine am scris mesaj. Eu vazand- o asa nervoasa i-...? (mai mult)
Iar cearta, am stat 2 zile linistit cu parintii si acum 5 min vine si imi spune ca mi- a luat bluza de trening, ca a dat 140 lei, ca cica sa fiu atent (toate astea mi le- a zis țipând).Ce părere ...? (mai mult)
Ati observat ca in ultimul timp la scoala daca nu stii o lectie si daca ii zici la profesor/profesoara ca ai motive, aia zic ca:Ce motive ai tu sa nu inveti la varsta ta? Cand o sa ajungi la 22 de ani...? (mai mult)
Am câteva întrebări. Mătușa mea are o nepoată( acesteia nu pasa de copii ), iar aceasta are 3 copii, 1 din ei este la ea fiind sugar (la mama), iar 2 este la bunica ( bunica este...? (mai mult)
Bună ziua, ma poate ajuta și pe mine cineva? Acum o luna am eu și iubitul meu am venit în Germania la lucru. Acum de curând am aflat ca sunt insarcinata, eu nu lucrez. Și nu am nici un fel de asigurare...? (mai mult)
Oare acum sunt singurul copil care ii zice maicasa :Cum a fost la simulare, ai stiut? Cat iei? Sigur iei nota mica. La toti le zice asa acum sau doar mie?
Salut, am un fiu de 12 ani care se joaca non stop pe playstation. Am incercat sa il iau si sa il ascund dar il gaseste mereu si se joaca in loc sa isi faca temele. Ce sa ii fac?
Sora mea are diabet iar mama noastra a plecat cu ea pana la spital pentru niste analize iar pe mine m- a lasat cu sora tatalui meu si cu mama lui. El lucreaza in Anglia. Problema este ca ele doua se comporta...? (mai mult)
copilul meu este afectat de bullingul din scoala.Ieri a plâns la școală. Si a desenat ceva cu un cos cu o pisica in el care zboară cu ajutorul baloanelor cu heliu. E vreun psiholog pe aici...? (mai mult)
Adineauri eram la masa si am bagat multa paine si putina ciorba si taicamiu a inceput sa faca scandal.Si a comentat ca salata de ce nu mananc, are otrava? P.S:Atata timp cat am terminat de mancat tot,...? (mai mult)
Ce părere aveți de batutul copiilor? Eu am o fiica de 14 ani și simt ca nu ma mai inteleg cu ea .....cred ca o sa ajung la bătaie. Ce pedepse sa ii aplic? Sunt ok cele clasice( stat la colt...? (mai mult)
Bună ziua. Fetita mea a participat la concursul OLAV, în Drobeta- Turnu Severin, județul Mehedinți, la colegiul național Traian. Stiti cumva unde pot gasi rezultatele? Olimpiada a avut loc pe ...? (mai mult)
Sper sa ma puteți ajuta. Azi a fost ziua mea și am fost foarte supărat ca mama mea a făcut tort și i- a chemat pe verișorii mei, eu voiam sa ii chem pe colegii mei. Nu ma mai înțeleg...? (mai mult)
Sunt mămici pe aici care au născut recent la Bega in Timișoara? M-ar interesa sa știu dacă nașterea naturală e cu plata și costul unei cezariene. Mulțumesc
Adineauri maicamea m-a strigat si eu i-am raspuns :daaaaaaaa Si dupa a tipat taicamiu tare de tot si mi-a si dat vreo 2 peste față. E motiv de cearta/bataie?
Vreau sa merg la dermatolog dar nu stiu cum sa-i spun mamei. Cum as putea sa-i zic? Va rog fara cometarii de genul,, Mama, vreau sa merg la dermatolog"
Alegerea unei jucarii educative pare a fi dificila, avand in vedere cat de variata este oferta de pe piata jucariilor. Ce jucarii educative recomandati pentru un baietel de 3 ani?
Verisoara mea de 24 de ani a venit si s-a jucat la pc si a lasat tastatura unsuroasa si am sters o cu 2 vate pline de spirt si tot sunt unsuroase unele taste, cum naiba o curat bine
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
CyberDune28 întreabă:
Mindfulness întreabă:
DanielmanRO întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!