Cum ii pot convinge pe ai mei sa ma lase sa imi cumpar o tigara electronica!
Buna,TPU! Am si eu o intrebare cam cat costa sa dai copilul la cresa..pe luna cam cat dati?
Buna,TPU! Stiti vreun site ceva pentru viitoarele mamici ..sa comunice intre ele pentru sfaturi multe altele?
Buna, TPU! Sunt insarcinata in 3 luni ..acum ma gandesc ..este prima mea sarcina. Dupa nastere voi ce ati facut ..stiu ca trebuie asigurat copilul, controale etc.dar unde sa il inscriu la ce doctor, ...? (mai mult)
E bine sa-ți bati copilul? Eu spun ca nu, dar dacă ajungi cu el în situații foarte grele sau nu te înțelegi cu el absolut deloc cum ar trebui sa procedezi fără bătaie.
Am zis ca o sa va anunt de tot ce se intampla. Ne- a dat carntele la scoala, am plecat si am fugit intre 2 blocuri si am modificat notele slabe, verisoara mea tot venea dupa mine si la un moment dat...? (mai mult)
Hey. Am și eu o mică mare problemă. Mama mea e cam rece și distanta față de mine, nu ma deranjează ca nu o interesează problemele mele personale, dar ma deranjează faptul că nici de sănătatea...? (mai mult)
Tatal meu se imbata si facea scandal asa ca mama mea s- a despartit de el iar acum eu si cu mama mea stam la mama si la sora ei. Mama mea lucreaza ca sa putem avea o casa a noastra dar ce nu ii spun mamei...? (mai mult)
Adineauri mama a venit si a zis.Ce note ai la matematica? Si i- am zis 3 de 8 si a zis 8 ma? De la 10 la 8? M- a intrebat cand se incheie mediile si i- am zis vineri si a zis astept ziua de vineri.Ca idee...? (mai mult)
Hei, câți bani trebuie sa strâng pentru botez și să închiriez un local pentru băiețel. În 3 luni se va naște și vreau să ne pregătim tot. E primul meu copil. Scuze categoria dar aici sunt...? (mai mult)
Daca femeia este în a doua luna de sarcină și nu poate manca aproape nimic în afara de 2felii de pâine prăjită pe zi, ce poate face? Cunoscători în domeniu rog sa mă ajute! Ce alimente îmi...? (mai mult)
Nu stiu ce sa mă mai fac cu mama, are constant un "complex" de superioritate asupra mea, și asta nu că o relație normală părinte copil! Eu orice zic sau orice opinie am, pentru ea nu înseamnă...? (mai mult)
Salut, azi de dimineata doamna de meditatie la mate i- a spus mamei ca am luat 7 in teza la mate, doamna de meditatie a aflat de la verisoara mea si acum a venit tata de la servici si mama vrea sa- i spuna...? (mai mult)
ati incercat sa vedeti ce beneficii are siropul de agrise asupra copiilor vostri? ce schimbari ati observat
Recomanda cineva vreun doctor bun in Constanta, obstetrica- ginecologie?! Am fost la Ionescu Tudor, la Synevo, o pramatie de om. Am plecat cu un gust amar. N- am cuvinte...un nesimtit. Am nevoie de cineva...? (mai mult)
in cazul nasterii la stat,este posibil ca partenerul sa asiste?! Evident,pentru suportul moral al mamicii, nu face nimic rau...insa...este permis sau nu?!
mamicilor. Cezariana sau nastere naturala!? Ce ati experimentat si ce-mi puteti spune despre asta. Multumesc.
Cazul e urmatorul : copil de 14 ani cu parinti fara locuinta proprietate personala. Cica nu pot face CI la copil din cauza asta. Si nici nu e valabila solutia cu luat in spatiu de nu stiu cine,...? (mai mult)
Buna, Asadar, eu mi as dori sa fac transferul la un alt liceu cu alt profil, deoarece ceea ce am ales nu consider ca ma avantajeaza, stiu totul despre cum as putea sa ma transfer, iar acum vorbesc...? (mai mult)
Hello TPU. Mama mea imi zicea mereu cand eram mai mica ca ea nu o sa bage in viitoarea mea relatie dar cam asta face. Pe langa ca tot pune paie pe foc cand exista o cearta si imi zice sa ma despart de...? (mai mult)
Cum se poate afla numărul de telefon al unei persoane care ne apelează pe messenger?
Vreau sa dau spre adoptie un bebe care inca nu s- a nascut Tatal lui nu il vrea iar eu nu am posibilitatea de al pastra Aveam deja 5 luni când am aflat ca sunt insarcinata, nu mi- am dat seama mai...? (mai mult)
Sunt însărcinată în 5 luni și as vrea sa dau copilul spre adopție după naștere. Știe cineva cum pot proceda?
Salut, am 14 ani, Eu imi doresc foarte mult un ps4, dar nu pot avea unul pentru ca parintii mei nu imi permit. Va rog dati- mi niste argumente puternice- de ce mi- ar trebui o consola in casa. Tin...? (mai mult)
Pe vremea cand erati copii sau chiar si acum daca sunteti copii ati fost batuti de parinti? Ati trecut prin ceva de genul cu un adult?
obisnuiti sa umblati mult dupa o jucarie prin magazine?
Cand se incheie mediile pe semestrul 1? Parca pe 4 Februarie, intreb ca sa stiu cat o sa mai traiesc
Parintii mei sunt roboti. Daca iau o nota mai mica de 8 ma cearta si imi ia calculatorul o perioada de timp(in functie de nota). Daca fac prin casa ceva gresit zice ca nu sunt atent, ca la munca nu s ...? (mai mult)
Am luat 2 note de 4 la scoala, la fizica si in februarie parintii o sa vada si n-o sa ma mai lase 2 saptamani pe pc. Ce sa fac? Nu ma luati cu :pune burta pe carte si cu mai lasa calculatorul
Buna seara, am nevoie de orice răspuns de la voi in favoarea și defavoarea mea nu contează, important este sa găsesc o soluție la problema mea. Am un baiat de noua ani elev la scoala, regulamentul...? (mai mult)
Normal ca iar ma ameninta parintii ca nu stiu ce, ma rog e vorba de faptul ca am luat 7 la teza la romana azi.Mi- a zis ca ma meditez si ar trebui sa iau minim 9. Daca luam 8 nu- mi facea nimic.Deci ...? (mai mult)
Buna seara TPU, Va rog sa cititi atent. De la o saptamana de la terminarea menstruatiei(neregulata *de cateva luni) au inceput din nou sa ma doara sanii, mai exact de 14 zile. Dintre care 2 zile am...? (mai mult)
Familia mea, dar mai ales mama se confrunta cu o problema. De la o vreme, fratele meu mai mic in varsta de 1 an si 10 luni, se culca foarte tarziu. Oricat s- ar chinui mama sau eu sau oricine...? (mai mult)
Numele meu este Albert si am 13 ani. Atat dimineata cand ma trezesc cat si noaptea inainte de culcare si chiar si pe timpul zilei mama mea ma pune sa beau lapte cu multa untura iar daca refuz...? (mai mult)
Buna, va rog fără răutăți, ii făceam azi baie la bebe ( 6 saptamani si am văzut ca ii cursele spuma din cap până la gura, precizez ca o spăl cu protex, ce s- ar putea întâmpla dacă înghite...? (mai mult)
Am nascut acum 6 luni, si mi- a venit ciclu..acum 2 luni(desi alaptez) luna aceasta nu mi- a mai venit...e posibil sa fiu gravida? A mai patit cineva asa? Am facut un test si a iesit...? (mai mult)
E normal ca atunci cand parintii unui copil se cearta, copilul sa se autoizoleze cu parintele mai drag?
Heii mamici, am un bebeu de 3 luni, e cam obraznicel. Doarme numai pe picioare leganat si nu ii bine deloc cand ies cu el cand mi- e lumea mai draga, hop incepe si plange! Cum as putea sa il dezvat ...? (mai mult)
Fetita mea de 1 an, a lins de pe sticla de Venish putina solutie care era scursa (nu era multa sticla fiind goala, pusa langa sacul de gunoi pentru a fi aruncata) nu pot sa zic exact cat ...? (mai mult)
Tata mi- a zis ca daca vreau sa- mi cumpere ceva să- i zic lui sau mamei mele și să nu- mi fie rușine să- i zic, ei bine de curand vreau o tastatura de 250 lei si un mouse de 100 lei, credeti...? (mai mult)
Azi cand am venit de la scoala mama mi- a zis ca mi - a luat un cadou.Mi- a luat 2 bluze si niste ghete, si eu le- am zis ca mi - au luat mare brânză, IN GLUMA! Dupa aia mama l- a chemat ...? (mai mult)
Va salut, am si eu o mica problema in leagatura cu un baiat, sa incep cu inceputul. Fiica mea de 16 ani s- a indragostit de un baiat de 17 ani si din cate am observat sunt impreuna, pana acum nimic...? (mai mult)
nu mi- am facut tema la meditatie acum si inca de 2 ori de cand a inceput scoala si mama m- a certat putin si m- a amenințat ca ma spune lui tata si tata e cam rău, ce pot sa fac? Ma tot...? (mai mult)
Am 22 de ani, iar mama mea a luat- o razna. Chiar dacă muncesc, și fac tot ce ține de casă tot nu e mulțumită. Dacă ridic și eu tonul la ea începe să mă jignească ca la ușa cortului,...? (mai mult)
urmeaza sa nasc si trebuie sa imi pregatesc bagajul pentru maternitate. Intrebarea mea este voi ce ati avut in bagaj si pentru voi si pentru bebe si m- am gandit sa imi cumpar acea geanta de...? (mai mult)
Am primit o scoica pentru nou nascut care din cate vad se prinde cu centura. Daca masina are isofix este obligatoriu ca scoica sa aiba prindere in isofix sau se poate doar cu centura? Vreau sa...? (mai mult)
Am 22 de ani, iar de mic copil am fost bătut de mama aproape în fiecare zi pentru absolut orice greșeam. Mereu s- a comportat impulsiv cu mine, iar bătăile au fost crunte. De la vârsta...? (mai mult)
Mama mea e foarte rea.M- a pedepsit timp de o saptamana doar pentru ca nu am vrut sa ma duc la magazin deoarece eram ocupat.Ce sa fac ca sa nu mai fiu pedepsita? Tinand cont ca ea e rea si daca ii...? (mai mult)
De ce parintii nu- mi iau si mie tastatura mecanica? Sunt si eu copil, am si eu dorinte odata la un an, parintii mei au salariu bun, tata mai exact, doar el munceste si are salariu 6500 lei, am note...? (mai mult)
Deci parintii mei au handicap,mereu cand gresesc ceva,o chestie super minora,ma bat, daca iau nota mai mica de 9 ma bat,daca nu fac ce zic ei, tipa la mine si ma bat.Ce viata-i asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
CyberDune28 întreabă:
Mindfulness întreabă:
DanielmanRO întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!