Citeste intrsuctiunile de pe cutia de lapte. "Se incalzeste apa...". Cum sa fierbi apa? O incalzesti putin.
Nu o fierbi ca nu vrei sa sterilizezi ace, ci doar o incalzesti. Cat despre apa, nu recomand folosirea apei plate din comert in fabricarea laptelui praf deoarece contine totusi niste nistrati si spre surprinderea mea recenta, magneziu si alte intrari in taboul lui Mendeleev.
Apa plata cu un continut de minerale mai mic de 500 mg la litru este o apa oligominerala si este cea mai buna pentru prepararea hranei bebelusilor. Aceasta nu mai trebuie fiarta, ci doar incalzita atunci cand este folosita pentru prepararea laptelui praf. Doar in cazul in care se foloseste apa de la robinet aceasta trebuie fiarta cateva minute si apoi racita. Laptele praf se pregateste cu apa calduta. Eu folosesc apa Calipso pentru ca este apa naturala extrasa dintr-un izvor de mare adancime, slab mineralizata ceea ce o face potrivita pentru consumul zilnic.
anonim_4396 întreabă:
Cristi3108 întreabă: