Ce idiot/i,depinde acum.
Mda,tu esti genul ala de om care vrea sa stie multe despre orice,asa e?
Nu ma apuca rasul,ma gandesc asa, cum a iesit el de acolo Probabil a mai avut cativa de a iesit asa usor, trebuia sa tipe aia de sa-i pice telefonul din mana cand filma (eu sunt sceptic, nu sunt sigur ca e real, am dubii).
De fapt imi vine sa rad, am gresit eu
Ce ai nimerit-o pe aia cu "vrea sa stie multe"
Cum pana mea sa nu fie real... Daca filma in alt unghi era prea real~Ma refer la unghiul ala mai nasol, in care vezi pe unde iese ~
Apropo telefonul era pus undeva pe scaunul masinii sau in suportul ala special dintre cele doua scaune
Poate a scos copilul dintr-un sac de cartofi :o
Esti adorabil
si tu, ododododo
Stiu stiu -Daca nu iese emoticonul sa stii ca e ala care clipeste dragut~
Tu ce ai mai facut?
Am batut azi pisica ( animalul ala care mananca soareci, nu te gandi la celalalt sens). :o Da tu?
Ba chiar la celalalt sens ma gandesc... Nu stiu care-i ala, desi m-s strapuns un gand
A ca veni vorba de pisici, lasasem usa deschisa cat ai mei au fost plecati si o pisica a intrat si a luat carnea de pe masa Sincer credeam ca e vreun tip care a venit cu ganduri murdare si deja ma gandeam cu ce sa-l asasinez.
aoleu, si aveai vreo arma ceva, daca era vreun boschetar sau ceva?
Pai aveam o cana electrica in camera...
Daca ar fi fost ceva...I-as fi dat la familie Iar apoi in timp ce se apleaca in jos de durere sa-i dau un genunchi in fata
Vad prea multe filme
Buna! Eu am impresia ca astia sunt inconstienti, nu ar trebuie sa se duca la spital cu el? Nu am cea mai mica idee, dar daca ar fi sa imi dau cu parerea as zice ca da, din cate stiu sunt cazuri mult mai complicate. Si apropo, cum gasesti asemenea video-uri intamplator?
Ma uitam la d-alea cu animale...Ce sa fac si eu de plictiseala
Acum inteleg de ce se zice ca de fapt oamenii sunt niste animale...Alt fel nu mai aparea acolo ~La animale~
Pai unde crezi ca se duceau... la discoteca Normal ca la spital
asta explica totul
Totusi dar ce stil au... hmmm, iubita mea naste, hai sa o filmez si sa nu tin video-ul pentru mine, hai sa il pun pe yt . Poate o filma si pe altundeva
Te vad si pe tine peste cativa ani ca faci asa
, nu, eu sunt zgarcit, tin pentru mine
Chitra
Andra0987654321 întreabă: