Duce-ti copilul la medic, ca-i bolnav si nu mai interbati pe forumuri, ca nu asa se trateaza un copil cu probleme de sanatate.
Draga mea, nu e copilul bolnav, e perfect sănătos, voiam o părere, dacă s-ar putea să îi iasă dinții sau dacă laptele meu e problemă, nu va mai ambalați așa, ca dacă era copilul bolovan nu mai întrebam aici, și oricum am programare pentru control săptămâna viitoare, ca să văd dacă îi ies dinții
Pe mine mă interesa să îmi răspundeți din experiența, dacă nu știți, nu răspundeți
La 3 luni nu-i ies dintii... de aceea te sfatuiesc sa duci copilul la medic, ca ceva nu este in regula.
Colicii i-au trecut de vreo 3 săptămâni, mă gândesc ca poate fi de la dinți sau din cauza laptelui meu. Voiam să știu din experiența dumneavoastră cu, copii, oricum merg la medic dar voiam să știu cat de cat.
Salut! E posibil să treacă prin regresia somnului de la 4 luni: https://mama-ene.ro/regresia-somnului. De regulă, un copil care dormea bine începe dintr-o dată să doarmă prost, cu multe treziri de noapte.
De asemenea, se poate sa fie și puseul de crestere la aceasta varsta, de regula trece in 2 saptamani. Citeste si despre asocieri de somn. Creștere frumoasă!