Eu am spus oamenii carora nu le palc sa creasca copii, sai spele, sai stiu si eu ce se face, asa procedeaza.
Deci tu daca te simti ca faci parte din acea categorie, aia tu trebuie sa stii.Dar odata ce te-ai simtit lexata e clar ca nu-ti place sa stergi la fund un nou nascut.
Pina la urma care este problema ta? Ai pus o intrebare aici, pubklic da? Asa si te astepti la ce anume? Ca topti sa te perie, sa te plinga, sau ce anume?
Ei uite ca eu spun ce cred. Iara tu in nesimtirea ce o ai, in loc sa multumesati oamenilor care dau raspuns, indiferent ce spun ei sau cred, tu vii si ce faci? Te iei de mine ca nu stiu ce persoana sunt bla bla.
Ba nesimtito, ia ploimba ursu, nu mai imi scrie. Daca nu iti e ste pe plac ce scrie cineva la o intrebarea dea ta, nu mai citi, veziiti de drum, sau daca vrei doar raspunsuri care sa te perie, mergi si intreaba pe unia in privat, aici unde ai pus intrebarea este public, asa ca pot sa spun exact ce cred eu, indiferent c a e adevarat sau nu, este fix parerea mea.
Invata sa te porti, apopi vina si pune intrebari, sau intra in discutie cu mine ok?
Daca nu-ti place ce spun, ocoleste pe viitor ce scriu, nu te obliga nimeni sa citesti.
Si eu prima nasere eram mereu obosotă, nu simtem acele sentimene inătîtoare despre care citisem la alte mame, parcîămăintrebm cine e străinul acesta mic, slab, rosu, ridat ( dela suprapurtare, trecuse cu 11 zil de termen), durerei mari cu alăptatul, plans noaptea, colici, etczprls 3 luni am inceput sa simt că il iubesc, zambetullui si manifestarea afectiunii te vor topi.A fi părinyrimplică multă truda fizică, mai ales lainceput/