Si pentru ca am uitat sa raspund si la intrebarea referitoare la Bonnisan, nu, nu creeaza dependenta, nu are contraindicatii si nu interactioneaza cu alte medicamente daca este administrat conform indicatiilor:
0-1 luna : 5-10 picaturi de 3 ori/zi;
1-6 luni : 10-20 picaturi de 3 ori/zi;
6-12 luni : o lingurita de 3 ori/zi.
Numai bine!
Intreaba medicul, este foarte mică si nu i poti da orice poate este si constipată, trebuie sa o consulte medicul, sanatate multă.
Mulțumesc. Constipată nu este, pentru că are scaun la 2 sau 3 zile.
Colicile apar in saptamana a 6a de viata si pot dura intre 3 si 6 luni.
Asta ca sa iti raspund la intrebare, insa daca imi permiti, la ce alimentatie te referi in cazul unui bebelus de 3 luni?
Intre 0 si 3 luni, singurul aliment pe care ar trebui sa il primeasca bebelusul este laptele (matern sau praf) si este absolut interzis sa i se ofere si alte alimente.
Pana la varsta de 6 luni, bebelusului ii este suficient acest aliment.Este recomandata initierea diversificarii (inclusiv apa) in jurul varstei de 6 luni, poate putin inainte (de exemplu poate 5 luni) daca copilul tau da semne de curiozitate asupra altor alimente, dar in niciun caz la 3 luni.
Multa sanatate!
Aaaa, ok! Imi cer iertare, atunci, dar ma speriasem Ideea este ca am vazut atatea lucruri bizare, incat am inceput sa cred ca orice este posibil.Scuzele mele!
Da, e normal sa aiba colici pana la implinirea varstei de 7-8 luni.Atunci ar trebui sa dispara de la sine in mod normal.
Daca nu dispar pana la 8 luni, atunci problema ar trebui adresata unui pediatru.
Multa sanatate tie si bebelusului tau
Si pentru ca am uitat sa raspund si la intrebarea referitoare la Bonnisan, nu, nu creeaza dependenta, nu are contraindicatii si nu interactioneaza cu alte medicamente daca este administrat conform indicatiilor:
0-1 luna : 5-10 picaturi de 3 ori/zi;
1-6 luni : 10-20 picaturi de 3 ori/zi;
6-12 luni : o lingurita de 3 ori/zi.
Numai bine!
Încearcă sa ramai doar pe alăptat. E doar un mit asta ca nu se satura, corpul tău va produce atâta lăptic cât va cere ea. Combinația de lapte matern și praf ii poate produce dereglări. Tine o într un sistem de purtare potrivit vârstei, wrap elastic, din pozitia aceasta se va facilita eximinarea gazelor.
tot897 întreabă: