Ți-a explicat de ce nu ați avea voie să facețisex? Doar în cazuri de risc clare (col deschis, etc) se recomandă așa ceva.La sarcina trecută și la termen doctorița mea ne recomanda călduros și întreba cum stăm, pentru că ajută la declanșarea travaliului.Acum și eu am 30 de săptămîni, e tot băiat, dar nici pomeneală de asfel de interziceri.
Buna.Felicitari in primul rand.
De obicei se fac 3 ecografi in timpul sarcinii(in fiecare trimestru cate una).Cat despre sexul bebelului, daca este in procent de 60%baiat atunci asta este, foarte rar se insala doctorii.Mie la prima sarcina abia la 6 luni mi-au zis ca este fata si la a doua la 4 luni am aflat ca este baietel(este mai usor de vazut acel "extra" ).Eu am intretinut relatii sexuale pana in ultima zi fara probleme.De obicei ti se interzice sa practici in momentul in care ai probleme cu sarcina(placenta previa, placenta abruptio, sarcina cu risc ridicat de avort prematur etc.)Eu sunt de parere sa intrebi motivul pentru care iti este interzis sexul.O zi buna si sarcina usoara.
tot897 întreabă: