anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua TPU! Sunt tata a 3 fete si un baietel de 5 ani si jumatate...ieri, l-am prins pe Codrut(asa il cheama pe baiat) cum o filma pe ascuns pe mama sa in baie...ce sa fac? ar trebui sa il duc la psiholog?

Răspuns Câştigător
| Roxin a răspuns:

Eu cred ca toata treaba asta e fake. Ieri, se pare ca una din fetele tale folosea un dildo. Ciudati mai sunteti...

| sucdemere11 a răspuns (pentru Roxin):

Iti dai funde singur? rolling on the floor

| Roxin a răspuns (pentru sucdemere11):

Nici eu nu am inteles rostul fundei. Userul are intrebari destul de dubioase. Dar, fiecare e cu parerea lui. O zi buna!

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns:

Explica-i ca nu e bine ce face si limiteaza-i accesul la internet. Ia-i telefonul si sterge-i filmarea/filmarile.Sa nu cumva sa iti vezi sotia pe net.

Bula
| Bula a răspuns:

Oricare copil normal este si curios.
La varsta de 5 ani se trateaza problema cu... ne-bagare in seama.
Gaseste-i alta preocupare care sa-l intereseze si va uita de "filat".
La fel se procedeaza si daca invata injuraturi de la alti copii: dupa cateva zile va schimba subiectul daca nu este bagat in seama.

| KodrutZ a răspuns:

Nu recunosc nimic! In alta ordine de idei, de unde sfintul cremvusti are ala micu' cu ce sa o filmeze pe mamuca-sa?

| Mayhem666 a răspuns:

Are doar 5 ani, nu cred ca stia ce facea, sau stia? Hmmm! Ar trebui sa-i explici ce e bine si ce e rau, poate intelege.

| ania a răspuns:

E o curiozitate normală la 3 ani.Mai bine arată-i o fetiță bebeluș schimbată ca să vadă care e diferența anatomică dintre fete și băieți și spune-i mamei să închidă ușa cu cheia.

| KillaNoFilla a răspuns:

Nu cred ca ii ceva serios. Explica-i ca nu ii frumos ce face si sa nu mai faca ca altfel o sa-l pedepsesti.

Daca tot continua sa faca, atunci ia legatura cu un psiholog.

| Aleeddia a răspuns:

Eu zic ca nu. explica-i ca nu este bine ce a facut si urmareste-l sa nu mai faca