| GabiDumitrescu a întrebat:

Ce parere aveti de acest model - https://bit.ly/3lew9VI - de educatie sexuala in familie? Frumos, crestineste. Cum se cuvine!

46 răspunsuri:
| GabiDumitrescu explică (pentru Mosotti):

Pai da, asta e nebunia. Sint suficient de destept ca sa imi dau seama cit de prost sunt. Prostul se crede destept si nu vede nici o problema in asta...

| GabiDumitrescu explică (pentru sadrian46):

"Fara ca popa sa fie si el invitat" la un trio, sau macar sa asiste si sa dea indicatii. big grin

| Mosotti a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mda, nu am inteles niciodata de ce prostu nu se prinde ca e prost.
Ca eu vad imediat ce pot si ce nu, si clar imi dau seama ca-s prost in anumite ramuri si ca nu pot mai mult.
Prin comparatie vezi, oricat de tembel ai fi!

| GabiDumitrescu explică (pentru anonim_4396):

Interesant termen, nu? big grin

| chuckmanson a răspuns:

Sper sincer că imaginea aia este trucată și făcută de un troll, dar dacă e reală, atunci oricine a inventat această atrocitate ar trebui trimis/ă la pușcărie imediat.

| GabiDumitrescu explică (pentru chuckmanson):

Vezi mai sus, am detaliat acolo. Site-ul ala exista. Viziteaza-l si vezi ce le debiteaza creierele unora. Crezi ca astia de la aur si sustinatorii lor sunt asa de departe de astfel de extremisme?

Un singur amendament am - in adolescenta, 99% dintre baietii care vor sa o puna uneia sau alteia sunt interesati doar de propria placere, eventual de "palmares" si nu de gasirea punctului G al duduitei...

Pai asta e nesimtire, trebuie sa se simta si ea bine, clar. Si ea daca nu se simte bine, sa nu accepte, e simplu.

Asta spunem noi. In adolescenta peer pressure e macel. De aia multi au telefoane ridicol de scumpe cu care nu fac practic nimic care sa le justifice, de aia multi fumeaza sau baga alcool excesiv desi nu se simt bine facind asta, si asa mai departe.

Pai ce treaba am eu cu altii? Ca am fost si eu adolescent si nu aveam treaba, nu ma int ca aia beau, ca isi luau nu stiu ce haine, eu nu aveam nici o legatura, ma simteam bine cu ale mele si nu ma luam dupa ei.

| GraniniCuPiersica a răspuns (pentru Mosotti):

Acolo e ceva mai mult decât prostie Mosoti eu zic ca acolo este nebunia mare adică au probleme serioase parinți care comanda și Foloesc așa ceva pe copii uiatate in ce hal l-au pus pe copil acolo eu uneori ma uit și rad dar ma și sperie pe o parte ca un copil trebuie sa trăiesca o trauma ca asta e total Anormla

| Mosotti a răspuns (pentru GraniniCuPiersica):

Mda, sunt multi oameni si parinti idioti si prosti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu chiar. Mai mult cretin/ de prost gust.

Tu da, eu da, altii - cam putini - da. Sa te uiti in jur in Romania ce nebuneala e acum si mai vorbim dupa aia...

Normal ca vad ce nebuneala e in Romania, e f clar, e haos total.

| GabiDumitrescu explică (pentru geoconda):

Daca ai citi cateva raspunsuri ale mele de prin aria Religie si nu numai ti-ai da seama... Ce om normal cit de cit la cap poate fi pro asa ceva? straight face