Fiecare om are voie sa faca ce vrea in casa lui, chiar sa impuna regulile lui si daca nu-ti convine, iti iei valiza si pleci.
Din pacate, este decizia ta sa nu asculti de tatal tau si cum esti majora si te poti intretine singura, ai voie sa iti valiza si sa te muti la iubit sau cu chirie, marintandu-te cu cine iti place tie, fara sa te intereseze daca taica-tu il place sau nu pe viitorul tau sot.
Depinde de motiv. Daca nu il vrea de ginere ca mu lucreaza, e mincinos, nerespectuos cu fiica, erc e de inteles
Ce relevanta are?
Ma gandesc ca te- ai casatorit cu cineva care iti poate oferi adapost sau macar un barbat cu potential si in stare sa imparta o chirie.
Ce face tatal tau cu casa si viața lui nu este problema nimanui.
Daca avem veleitati de adulti, ne asumam pana la capat.
Eu zic ca depinde putin si de ce anume nu este agreata. Cred ca sunt cateva situatii unde e justificat. Daca omul e in mod evident agresiv sau violent; daca omul are crime serioase in trecut; daca e dintr-o cultura absolut radical diferita si parintii se identifica mult cu originile lor; daca il cunoaste personal pe baiat dinainte sa se cupleze si are motive intemeiate sa-l deteste (de exemplu daca a fost fraudat in trecut de acesta).
Nu este treaba lui. El pierde. Eu de exemplu sunt cu iubitul de 4 ani(sunt majora) și tata nu a fost de acord cu el ca pur și simplu nu i-o plăcut de el(fără motiv)și acum...ca asa zis a renunțat la mine, tot ma suna și îmi scrie. Mno...regretă și se așteaptă la nepoți. Părinții de genul regretă chestiile de genul. Comportamentul asta copilăresc, nu e viata lui sa decidă pentru ea
Am o părere negativă în ceea ce privește renegarea propriului copil. Niciun tată care își iubește cu adevărat copilul nu și-ar alunga fiica de acasă din cauza unei alegeri strict personale care o privește doar pe ea.
Dar, da, trebuie cunoscute și motivele pentru care tatăl fetei nu îl agrează pe băiat...
Pai daca se casatoreste, oricum se muta. Nu-i asa? Sau vrei sa-ti duci sotul pe capul parintilor sa-l intretina ei? Ca daca ar fi muncitor, ar fi pe placul lor.
Este nevoie de putin context, pentru ca anumite informatii pot schimba totul. In principal, cred ca fiecare parinte trebuie sa-si lase copilul sa faca ce vrea, iar copii sa asculte de parinti in masura in care sa ii auda si sa analizeze ceea ce spun, iar pe urma sa ia proprile decizii.
Depinde de ce nu e agreat de el?
E criminal? A făcut ceva rău cuiva? E violent?
În general trebuie să te căsătorești cu cine iubești tu, nu cu cine vor părinții. Tu trebuie să te gândești ca tu vei trăi cu acel bărbat, nu părinții tăi. Părinții mor iar tu rămâi cu soțul tău. Să îți dai afară copilul doar pentru ca nu se căsătorește cu cine vrei tu, e o prostie.
WarGarurumon întreabă:
anonim_4396 întreabă: