Nu cred o iota...
Daca era adevarat, pana acum invatai sa te comporti nromal si sa te cumintesti, ca sa nu mai iei bataie saptamanal, ca nu-i nimeni atat de prost inca sa repete greseala dupa greseala, ca sa manance bataie. De aceea cred ca esti un troll plictisit.
Dacă ceea ce spui este adevărat, atunci este foarte grav și trebuie să suni la Protecția Copilului.
Dacă inventezi, atunci să-ți fie rușine, cu lucrurile astea nu se glumește.
Esti normala la cap? De cand este normal sa iti lovesti copilul, adolescent fiind, cu o curea la fundul gol? Nu stim daca este sau nu pe bune ceea ce a scris persoana de mai sus dar asta nu scuza faptul ca tii cu agresorul si nu cu victima. Indiferent de cauza, nu iti bati copilul. Sper sa nu te reproduci.
Nu e normal. Si sa nu dati vina pe alcoolism pentru ca si tata e alcoolic si niciodata nu am auzit un cuvant urat din gura lui, mai ales sa bata pe cineva. Un astfel de om merita sa il lasi la 18 ani si sa nu mai vorbesti niciodata cu el, nu conteaza ca sunteti rude
Nu e normal să fi bătut un copil pentru că poate lăsa niște traume în dezvoltarea lui.