Este mediu calculatorul si mediu care traim si ziua de astazi, nu mai educatia din scoala si de acasa, si statul roman nu mai se ocupa de educatia copilor de ziua de astazi, uni parinti au bani nu mai se intereseaza de educatia copilor de ziua de astazi.
pe vremuri Ceausescu pe tineri trimitea la munca de mici la cimp si la uzine sa nu fie strazi tineretul si ne dea casa si loc de munca la tineret.
Iar scrii in ultimul hal incat nu intelege nimeni. Si ne mai scrii si despre educatie. Ce ironic.
Părinți sănt singura oglindă reală și Adevărată oricărui copil! pe lumea asta. Dacă copii nau educație Nau absolut nimic de oferit când vor ajunge Adolescenți și adulți la rândul lor nu vor putea oferi nimic reală și valoros mai departe!
Educația este singura valoare! reală și Adevărată a unui om! atunci înflorește curat! frumos bun la inima și la sufletul său omul! când știe cât poate însemna cu Adevărat educația!
Ce însemnă educația!? ce ne învață educația!? Să fim loiali! Să fim cu bun simț evlavioși!, să nu ne trădăm încrederea Adevărată și reală să nu vindem nimănuia sufletele și inima noastră!, fiindcă ele sănt ce valorează cu Adevărat! și reală! Să fim oamenii! dacă ajungem dezumanizați! și plini de ifose! arfe! figuri! mofturi! jmecheri! prostia! Atunci nu avem cum să fim oamenii! niciodată, și orice vârstă de am avea mic sau mare copil sau adulți nu vom avea nimic de oferit nimănuia cu Adevărat!
Din doua motive:
1. Social media. Copiii care petrec mult timp pe internet si preiau apucaturi proaste de la idolii lor plini de figuri.
2. Putini oameni se pot numi parinti cu adevarat. Sa faci un copil nu e greu, sa il educi e partea dificila. Daca parintii nu au avut nici ei parte de educatie pentru ca sunt cretini din neam, nu ar trebui sa existe nici pretentii. Un om prost nu stie ca e prost. De asta lor nu li se pare nimic gresit in comportamentul copiiilor lor.
Sa sti ca și social media se poate sa fie.Penteu ca acea fetita ce tot îl dădea la propriu deoparte pe copilul meu, stătea și facea poze în figuri pe telefon.Are în jur de 8 ani.
Dar și acolo sunt părinții de vina, ca și dacă ii dai telefon copilului, trebuie sa urmărești la ce se uita, sa îl înveți ca nu e bine comportamentul x.
Oricum, de acum măcar o sa știu cum sa îmi educ copilul.
E fanatic Ceaușescu. La ce sa te si astepti de la astia
Bai @1RealSoul sau mai bine zis @1onur... pai tu ne vorbesti de educatie la halul in care scrii? Iar acum 2 lunii ii scriai ode lui Georgescu... mizerabili sunteti unii
Lipsa de educatie d comportament si de bune maniere.
A parintilor (fiindca de la ei invata copilul "cei 7 ani, de acasa").
Daca s-ar face atati copii cat ar trebui, cat e normal si natural chestiile astea anormale, chiar si prin existenta influentei digitalului nu ar mai avea efect. Unii se ocupa de educatie si ii educa dupa cum stiu. Sper sa nu aiba sansa sa intalneasca copii educati cu pretextul "lasa sa fie liber, sa se bucure de viata".