Bună, copilul cel mai probabil este bine cel mai probabil are un puseu de creștere dar pentru a te liniști du-o la pediatru sa ști sigur ca nu e nici o problemă! Te rog din suflet sa mergi la medic când crezi ca copilul are o problema nu te lua după ceea ce scrie pe internet!
Dacă nu are alte probleme, copilul doarme atât cât are nevoie. Posibil să aibă colici. Dacă este prea greu să-l ții în brațe, încearcă să-l culci pe picioare. Nu mai crede toate prostiile de pe internet, trei sferturi din ce citești sunt aiureli.
Copilul tau nu are medic pediatru? Ce dracu gasiti la doctorul net?
Vezi intai ce faci tu: fumezi. mananci alimente care iti strica laptele? Asta poate dauna copilului. Daca nu, mergi la pediatru. Ceva are copilul ala. Ca nu-i mosneag sa nu poata dormi. Leganatul nu-i rezolva problema. Doar il ametesti pana oboseste.
Mami, linisteste-te, programul bebelușului tău se schimbă pe masura ce creste, bebe e bine! Au si bebelusii zile si zile, evitati grupurile de mămici de pe Facebook ( te baga in depresie) Am trecut exact prin ce treci tu, bucura-te de momentele acestea chiar daca e greu, o sa-ti fie asa dor. Esti o mamica puternica! Multa sanatate
Bună, dragă mămică! Regresia somnului de la 4 luni este reală, nu e balivernă. La 4 luni e maturizează ciclurile de somn, devenind asemănătoare cu ciclurile de somn ale unui adult, ceea ce înseamnă că la fiecare ciclu de somn, bebelușul tău are o microtrezire unde încearcă să recreeze condițiile de la adormirea inițială. Poți citi mai multe despre regresia somnului pe acest site https://mama-ene.ro/regresia-somnului. Ce am facut eu a fost sa-l adorm pe bebe lângă mine, fără legănat, apoi l-am mutat în pătut, și încet încet a reînceput să doarmă mai bine. Creștere frumoasă mai departe și succes! Sper să reușiți! Semnat: o altă mămică epuizată, tot așa ca tine!
Lucrurile se schimba des si mult cand e bebe mic. Nicio saptamana nu seamana cu cea dinainte. Sau cel putin asa a fost la noi. Si pe masura ce se acumuleaza oboseala parca devine tot mai greu.
Ca-i regresie, ca sunt colici... mereu apare cate ceva. Uite si aici un articol care cred ca e destul de bun despre regresia somnului: https://www.empria.ro/......-tine.html
Dar cred ca mai mult te-ar ajuta in etapa asta o carte scrisa de vreun ultramaratonist despre cum reuseste sa parcurga distante uriase chiar si dupa ce a uitat complet ce l-a facut sa se inscrie in cursa :). Scuze ca glumesc, imi imaginez ca acum e o perioada gea pentru tine si nu as vrea sa intelegi gresit. Te felicit ca cauti raspunsuri si iti doresc multa putere!
tot897 întreabă: