Te-ai uitat de curiozitate cat vin facturile? Sau impozitele? Nu este usor nici pentru parinti, dar ar putea sa faca un sacrificiu o data pe an, sa iti ia o haina de firma si o tastatura, mai mult de 500 de lei nu e.
Pai pentru ce îți trebuie mouse de gaming și tastatura? Te crezi vreun gamer daca stai și te joci pe calculator? Treaba e că ei dacă îți cumpără astea tu o sa stai toată ziua închis în casă la calculator, cred că s-ar bucura mai mult daca le-ai spune că vrei sa te duca într-un parc sau că vrei să îți cumpere un Monopoly ceva, e trist cum copii de vârsta ta sunt atrași de lene și de calculator decât să iasă afară la joacă
Și cum e acest copil? Dacă tot spui asta, înseamnă că îl cunoști în realitate. Dar dacă nu îl cunoști, cum poți să spui așa ceva? A spus ceva greșit?
Eu cred că merită să îi cumpere măcar odată la 6 luni ceva ce își dorește, nu pare un om rău după modul în care scrie.
O zdreanță d-asta care calculeaza el banii părinților nu merită nici mâncare
6500 de lei pe familie e destul de puțin, Adica e vorba de 2 salarii cu puțin peste 3000 de lei sau un salar de 4-4500 și unul cu puțin peste minim, e puțin, poate au și ei planuri, cheltuileli, poate strâng pentru o mașina noua, sau o casa, teren etc. de asta poate nu le arde de echipamente de gameing, din aia 6500, se scad următoarele, mancare(alea 40 de bonuri nu înseamnă mai nimic) dacă sunteți 3-4 in familie se duc 2500pentru alimentație, după care Adaugă divertisment, ieșitul prin oraș, după care mai pune la socoteala mașina, dacă ai, 2 plinuri 600-700 lei, după care Adaugă, cheltuilele normale, gen haine, încălțăminte și după fa un calcul și vezi câți bani le mai rămân după o luna, ps: Am uitat sa spun de facturi, electricitate, gaz, apa, apoi fa un calcul și vezi câți bănuți le mai rămân, au și ei nevoie sa facă economii
Dar tu nu stii sa strangi bani, ca eu la 16 ani am reusit sa-mi cumpar un laptop de gaming cu 3500 ron din banii economisiti, si cand mi l-a spart tata dupa 6 luni mi-am luat altul tot cam la acelasi pret
Le poti spune ca ti s-a stricat, si ca iti trebuie alta noua, te uiti pe la Altex/Flanco/Pc Garage etc. si cauti si tu ce iti place, si le spui ca sunt si mai ieftine dar ai prieteni care li s-au stricat in mai putin de 2 sapt. Dar nu uita nu e bine sa minti.
Cel mai tare mouse din lume, zowie ec2-b https://zowie.benq.com/en/product/mouse/ec/ec2-b.html
Cristi3108 întreabă: