Incearca sa le atragi atentia printr-un joc ce pentru ei pare interesant. Incearca sa le atribui personaje din desene animate. Joaca-te cu ei. Daca se plictisesc, cauta ceva nou. Mai mult ca sigur o sa oboseasca si vor vrea sa se culce.
O singura problema ar fi ca lichenii aia doi sunt cam sadici cand vine vorba de orice(au doar 8 ani si stiu totul despre creepypasta!). Ce ar trebui sa ma joc cu ei? Spanzurati-o pe Karima?!
Awww...deci sunt mai mari de 5...hmmm, de ce nu ii duci in parc?
Fi atenta ca eu ii duc in parc in juma de ora, daca nu ma asculta dupa aia, ii trimit pe capul tau, sa se joace spanzuratoarea pe viu cu tine.
Ii trimiti prin posta? Vezi ca daca vin la mine, o sa fie dati persoane disparute...ca asa de drag imi e sa stau cu tancii...aoleuu
Nu mi omara ca nu imi mai primesc banii
O idee ar fi sa transformi tot ce e de facut intr-o joaca. Daca nu te asculta, nu ne mai jucam
Eu nu sunt fanul copiilor mici( si nici ei fanii mei) dar cea mai buna metoda a mea de a trata copiii mici e: ii iei de par si dai in sus si jos cu ei( ca pe eu-eu)!
Oare de asta nu le place la copiii mici de mine?
Am incercat si nu merge sunt 2 dracusori si jur ca daca mai aud ceva ca se sparge prin casa, eu ii spanzur!(mi-au spart telefonul )
Fi atenta.
Cand incep cu nebuniile, ii asezi frumos unul langa altul si ii fixezi cu privirea apoi le dai ordine.
Ii pui sa deseneze, le spui "cat de frumos ai desenat, tu singur ai invatat sa faci astea? ". Copiii se simt foarte atrasi cand le spui astea si devin seriosi si incep sa-ti spuna povestile lor. Trebuie doar sa stii sa te miri de ce fac ei.
Altceva ce poti face cu ei : un puzzle, o prajitura, pe afara cu bicicletele, castele din cuburi, curse de masini etc.
Cand incep sa dea in laturi le spui foarte serios cu o fata fara zambet si putin amenintatoare ca nu este frumos ce fac.
Vezi sa fi "lipicioasa" cu ei si uneori sa le vorbesti pe limba lor precum " ete"(este), " tatol"(tractor), "mese"(merge).