E plina lumea de idioti care nu-si pot vedea de treaba lor si nu gasesc altceva mai bun de facut decat sa ii sacaie pe altii asa degeaba,ignora-le deocamdata, nu se rezolva nimic daca te duci la diriginta, treaba cu ''te spun lu' *** si sulea'' e invechita si o sa pari mai penibil/penibila daca o faci(nu spun de tine ca esti penibila, ma refer la alte cazuri)adica o sa le dai motiv sa faca misto de tine ca ai chemat pe altcineva ''ia uite, i-ai spus lu ala...hahaha'' si alte cacaturi de genul asta
Ignora-le! Ele fac asta ca sa te simti inconfortabil, nu din alt motiv.
Intoarce-te cu spatele la ele si ignora-le!
La KFC, și eu și cred că marea majoritatea a cititorilor de pe TPU mănâncă cu degețelele. Deci care-i problema?
Sa râzi si tu sau sa manânci in continuare cu mirare. Nu e important cum se comporta ele ci cum reacționeze tu.
Doua palme peste ceafa, un pumn in nas si ai rezolvat tot, daca te spune la diriginte/diriginta cel mai probabil o sa te certe doar sau o sa iti scada nota la purtare, s-ar ptea sa te barfeasca dar stai linistit ca nu dureaza toata viata, doar cateva zile/ saptamani, eu a facut-o pe una curva in a 5-a si dupa cateva saptamani toata lumea a uitat.
Mai bine nu le bagi în seama.Lasa-le sa râdă, tu mănâncă în continuare așa cum ai fost învățat și cum iti place ție.
Cristi3108 întreabă: